• Biesland 1, 1948 RJ Beverwijk
  • 088 - 027 3600
  • ma-vrij: 08:30 - 17:00

Verantwoorde (kerst)geschenken

Tegenwoordig zijn plastic afval en weggegooid voedsel belangrijke onderwerpen in onze maatschappij. Dit bracht ons op het idee om aan de slag te gaan met een (food)waste pakket. Een pakket vol met producten die het anders niet zouden overleven in onze maatschappij. Beter gezegd: Een zero (food)waste pakket!

Er zijn diverse leveranciers die zich inmiddels hardmaken om producten een tweede leven te geven. In enkele gevallen zelfs een eerste leven... want sommige producten zouden het anders niet eens gehaald hebben. We hebben het hier over bijvoorbeeld groenten en fruit die beschadigd zijn tijdens het telen of die een bijzondere vorm hebben. Deze belanden niet in de supermarkt en worden dus gezien als afval. Van dit afval maken leveranciers bijvoorbeeld weer jam, chutney of soep. Denk bijvoorbeeld aan ketchup, barbecue saus of tomatensoep gemaakt van geredde tomaten!

Het blijkt dus dat het niet nodig is om zoveel voedsel te verspillen. Met groente en fruit dat in de afvalbak belandt kunnen weer hele mooie en zeker ook smaakvolle producten worden gemaakt! 

< Terug naar overzicht

Over More Than Gifts

De naam More Than Gifts zegt waarin we uniek zijn: het leveren van verantwoorde geschenken met een verhaal. Dit verhaal willen we graag vertellen aan uw medewerkers of relaties.
Sinds 2007 is More Than Gifts actief op de markt.
More Than Gifts is financieel gezond en een betrouwbare partner voor uw eindejaar wensen.

Graydon financieel gezond

Contactgegevens

More Than Gifts
Biesland 1
1948 RJ Beverwijk

088 - 027 3600

info@morethangifts.nl

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Bekijk hier onze privacy beleid.

Let's get social

Nieuwsbrief

Inschrijven voor onze nieuwsbrief: