Kerstpakketten in 2021 be like

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Met de zomervakantie nog fris in het geheugen, zijn kerstpakketten misschien niet het eerste waar je aan zult denken als organisatie. Toch is juist dit moment perfect om op de agenda te zetten voor je eerstvolgende meeting!

Maar dan de vraag: wat? Een lastige, want dat is natuurlijk voor iedere organisatie anders. Iedereen heeft een andere achtergrond en visie hierop. Wij nemen je in deze blog mee door de kerstpakketten trends voor komende kerst zodat je weet wat je kunt verwachten en hier gemakkelijk op in kunt spelen.

Terug naar fysiek

Waar 2020 een jaar was waarin het digitale werken de norm werd, is hier dit jaar een duidelijke verschuiving in te merken. We gaan weer zoveel als mogelijk terug naar fysiek en hetzelfde geldt voor de kerstpakketten. Van online je bon uitkiezen, een ingesproken videoboodschap van de baas naar weer het uitdelen van een pakket tijdens de kerstborrel. De bedrijven hebben er vertrouwen in dat het weer kan dit jaar!

Duurzaamheid

In 2021 blijven multimediaproducten onverminderd populair. Gadgets, earbuds, speakers en powerbanks. Maar wel duurzaam! En dat is voor deze productcategorie een nieuwe trend. Tarwestro is waar deze van gemaakt zijn. De duurzame trend zet zich voort. Gerecyclede PET-flessen als fietskrat of duurzame pannen van blikjes. De mogelijkheden worden steeds uitgebreider en duurzamer, ook in het assortiment van More Than Gifts is dit overduidelijk terug te vinden!

Op maat

De op maat gemaakte producten zien we dit jaar ook weer veelvuldig terug. Waar vorig jaar de nadruk lag op kaartjes, verpakkingen en videoboodschappen is het deze kerst weer meer terug te vinden in fysieke producten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een op maat gemaakte kookboek, met de favoriete recepten erin van iedere collega? Weet dat wij je kunnen helpen met een mooi op maat gemaakt pakket! Toch liever kiezen uit door ons samengestelde pakketten? Ook dit kan uiteraard! Deze kun je hier vinden.


Verbinding

Laten we in ieder geval hopen dat het dit jaar weer zoveel als mogelijk fysiek kan. De borrels, het uitdelen en vooral elkaar zien en spreken. Dat is ook waar iedereen na vorig jaar veel behoefte aan heeft. Samenzijn en verbinden zal overall gezien het thema worden voor iedere organisatie.

Vragen? Een offerte op maat? Of even sparren? More Than Gifts helpt je maar wat graag! Alvast de keuzes bekijken kan via https://www.morethangifts.nl/keuzewijzer/

Meer inspiratie ontvangen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang periodiek inspiratie voor de leukste cadeaus, evenementen en geschenken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + twee =