• Biesland 1, 1948 RJ Beverwijk
  • 088 - 027 3600
  • ma-vrij: 08:30 - 17:00

Verantwoorde (kerst)geschenken

Heerlijke gezonde bonbons! Rawchocolate, suikervrij, glutenvrij, lactosevrij, 100% biologisch en super sociaal!

Ridiculously Good staat voor alles zo goed en eerlijk mogelijk doen. Naast dat het product biologisch is en vrij is van geraffineerde suiker, gluten, lactose, soja en andere onnodige toevoegingen, is de vershoudfolie van houtpulp gemaakt (en dus bio afbreekbaar). Om een steentje bij te dragen op sociaal gebied worden de raw chocolates geproduceerd en verpakt door een sociale werkplaats in Leiden (DZB). Het gehele proces (productie vanaf grondstof en inpakken) wordt uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Er wordt met heel veel liefde en plezier gewerkt aan dit product. De gebruikte rauwe cacao is traceerbaar en komt uit Ecuador. Deze wordt ingekocht via het Direct Trade principe. Vergelijkbaar met Fair Trade en de cacaoboeren krijgen zelfs een nog hogere prijs, omdat er geen grote tussen coöperaties aan te pas komen. Er wordt heel veel energie gestoken in het onderhouden van duurzame relaties met de boeren en hun cacaoproductie, met 's werelds beste cacaoboon, de Arriba Naçional, als resultaat.

Present Zorggroep heeft dit heerlijke product samen met een op maat gemaakt bedankbriefje geschonken aan al haar medewerkers. Een feest om te krijgen en te proeven!
“We hebben de Ridiculously bonbons zojuist ontvangen en het ziet er super leuk uit, goed werk wederom!"

Ook u kunt dit product aan uw medewerkers schenken of combineren met een door u samengesteld kerstpakket!

 

 

< Terug naar overzicht

Over More Than Gifts

De naam More Than Gifts zegt waarin we uniek zijn: het leveren van verantwoorde geschenken met een verhaal. Dit verhaal willen we graag vertellen aan uw medewerkers of relaties.
Sinds 2007 is More Than Gifts actief op de markt.
More Than Gifts is financieel gezond en een betrouwbare partner voor uw eindejaar wensen.

Graydon financieel gezond

Contactgegevens

More Than Gifts
Biesland 1
1948 RJ Beverwijk

088 - 027 3600

info@morethangifts.nl

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Bekijk hier onze privacy beleid.

Let's get social

Nieuwsbrief

Inschrijven voor onze nieuwsbrief: