• Biesland 1, 1948 RJ Beverwijk
  • 088 - 027 3600
  • ma-vrij: 08:30 - 17:00

Verantwoorde (kerst)geschenken

Het is vrijdagmiddag en dat betekent: bijna weekend! Wij sluiten de week altijd gezellig af om het laatste uurtje bij te kletsen over koetjes en kalfjes of in de huidige More Than Gifts-termen te spreken: over Raichu en Pikachu. Dit noemen wij de “vrijmibo” oftewel vrijdagmiddagborrel. Dit keer is de vrijdagmiddagborrel een tikkeltje anders, want wij hebben wat bieren geproefd. De medewerkers die het af en toe wel lekker vinden om een biertje te drinken doen mee.

Wij hebben de speciaalbiertjes geproefd van verschillende leveranciers en oh, wat waren ze lekker! Of dit nou komt omdat het bijna weekend is of omdat de biertjes zo lekker waren weten we niet, laten we het maar op het laatste houden. We hebben genoten van de speciaalbiertjes en hebben hierbij een top 3 opgesteld:

  1. Brouwerij de Zeven Deugden: Scheepsrecht. Zacht en prettig drinkend! Gaat er wel (iets te) snel in. Één keer is Scheepsrecht.
  2. Brouwerij de Prael: Bitterblond. Een lekkere dorstlesser op de vrijdagmiddag na een week hard werken. Alles smaakt eigenlijk op zo’n moment wel goed;)
  3. Brouwerij De Leckere: Kerstbier. De favoriet van onze Marc, waarschijnlijk omdat het een biertje zonder poespas is. Een lekker pilsje. 

Fijn weekend!

< Terug naar overzicht

Over More Than Gifts

De naam More Than Gifts zegt waarin we uniek zijn: het leveren van verantwoorde geschenken met een verhaal. Dit verhaal willen we graag vertellen aan uw medewerkers of relaties.
Sinds 2007 is More Than Gifts actief op de markt.
More Than Gifts is financieel gezond en een betrouwbare partner voor uw eindejaar wensen.

Graydon financieel gezond

More Than Gifts Nieuws

Contactgegevens

More Than Gifts
Biesland 1
1948 RJ Beverwijk

088 - 027 3600

info@morethangifts.nl

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Bekijk hier onze privacy beleid.

Let's get social

Nieuwsbrief

Inschrijven voor onze nieuwsbrief: