• Biesland 1, 1948 RJ Beverwijk
  • 088 - 027 3600
  • ma-vrij: 08:30 - 17:00

Verantwoorde (kerst)geschenken

Kerstpakket

Het unieke aan de kerstpakketten van More Than Gifts is dat achter bijna ieder product een bijzonder verhaal zit. Bij de producten wordt rekening gehouden met ‘People’ en/of ‘Planet’. Zo zorgen we ervoor dat uw medewerkers een bijzonder kerstpakket krijgen dat net iets onderscheidender is dan een normaal kerstpakket.

LET OP: Kerstpakketten kunnen op maat worden gemaakt! 
Staat uw prijsklasse er niet tussen, informeer dan naar de mogelijkheden!

Genoemde prijzen zijn op basis van een afname van >100 stuks.

Minimale afname van 50 stuks.

Case Rode Kruis Neem contact op >

 

 

Thema website bij kerstpakket

Het Rode Kruis koos in 2014 voor het thema Vitaliteit. Om dit thema kracht bij te zetten heeft More Than Gifts (kosteloos) een interactieve website op maat gemaakt.
Verder is het Rode Kruis bij het maken van deze website zo min mogelijk belast.

In het pakket zat een kaartje met een verwijzing naar deze website. Medewerkers konden hier onder andere informatie vinden over gezonde gerechten (te maken met de inhoud uit het pakket), fietstochten en wetenswaardigheden over een vitaal leven.

Wilt u ook een thema website op maat?

Neem contact op

Zoekt u een pakket in een ander budget of thema?

088 - 027 3600 | verkoop@morethangifts.nl

Verantwoorde kerstpakketten Neem contact op >

Bijzondere kerstpakketten met een verhaal, dat is waar we naar streven. Bij de samenstelling van elk pakket proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met mens en milieu, waarmee een duurzaam kerstpakket ook echt verwantwoord wordt. Los van het achterliggende verhaal, is het belangrijk dat de producten qua uitstralingen en gebruiksvriendelijkheid aanspreken voor iedere doelgroep. Van bouwbedrijf tot gemeente, specifiek gericht op mannen of juist voor het hele gezin.

We proberen op een originele manier met uw thema/boodschap om te gaan, waarmee het kerstpakket als apart en uniek zal worden ervaren door uw medewerkers. Ons houten kistje is daar een mooi voorbeeld van: een duurzaam alternatief voor de kartonnen geschenkverpakking. Recyclebaar en multifunctioneel, doordat deze inzetbaar is als fietskrat, tijdschriftenbak of kweektuintje. De houten kist combineren we met een afdekplaat, waar onze Grafisch Vormgever uw boodschap perfect op kan communiceren.

Niets is zo mooi als het verhaal achter onze producten. Van fairtrade project uit India tot sociale werkplaats uit eigen land. Deze boodschap communiceren we graag via de verpakking of via een op maat gemaakte website. 

 

Op zoek naar een ecologisch kerstpakket, maar staat het gewenste thema er niet tussen? Geen probleem, want maatwerk is een van onze belangrijkste pijlers!

Van streekpakket tot fairtrade pakket, sport/balans/gezondheid kerstpakket, goede doelen pakket, tot pakketten speciaal voor mannen of vrouwen. Eventueel met beeldmerk of andere inbreng uit eigen organisatie. Alles om een kerstpakket persoonlijk en passend bij de organisatie te maken.  

Wat kunt u van ons verwachten?

✓ Duurzame en verantwoorde kerstpakketten
✓ Creatieve, originele en vooral leuke ideeën
✓ Maatwerk
✓ Advies op maat
✓ Logistieke ontzorging
✓ Duidelijke en proactieve communicatie
✓ Eigen Grafsich Vormgever om uw (kerst)boodschap nóg beter over te brengen.

Online kerstpakket samenstellen

 

 

Om het eenvoudiger te maken om een leuk kerstpakket samen te stellen heeft More Than Gifts een nieuwe website gelanceerd. Hiermee is het mogelijk om online het pakket aan te passen. U maakt een keuze uit één van de voorgestelde thema’s en past deze vervolgens naar eigen inzicht aan. U kunt kiezen uit vele honderden food en non-food geschenken.
Heeft u eenmaal uw pakket samengesteld dan kunt u een proefpakket en/of een offerte aanvragen.

> Binnenkort gaat deze website online <

Uitgelicht houten kistje Bekijk pakket met kist >

 

Een alternatief voor de kerstdoos is een houten kist.
De kist kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt.
Voor het ministerie van Defensie is deze ingezet als tijdschriftenkist. In het pakket zat een tijdschriftenbon en bijbehorende pakketten.

Bekijk pakket met kist

Kist is gemaakt in samenwerking met:
Leger des Heils
Pluryn

Citaat Dieuwertje Koessen, contactpersoon van Defensie:
More Than Gifts heeft de afgesproken levering naar tevredenheid uitgevoerd. De samenwerking ging soepel en kenmerkte zich door flexibiliteit.

 

Smaakvol kerstpakket op maat Neem contact op >

 

 

Citaat Gabriella Zock, contactpersoon van Conclusion: Lorum ipsum

De opdracht was het leveren van een orginieel kerstpakket,
dat geschikt is voor een grote jonge doelgroep in de visie van Conclusion Fit. De visie is “Leef Gezond”
Er is een een smoothiepakket geleverd met als hoofdgeschenk eensmoothiemaker,waarbij de producten uit het pakket gebruikt konden worden om smoothies te maken.


Blikvanger in het pakket was een boekje met verschillende smoothierecepten. Niet zomaar recepten: van elke kleur uit het Conclusion logo zijn twee smoothie-recepten (totaal 14) in het boekje opgenomen. Dit in het kader in het kader van de lancering van het nieuwe Conclusion logo. Uiteraard bevatte het boekje een leuk voorwoord van de directie.


More Than Gifts denkt graag met u en beschikt over eigen vormgevers. Wilt u ook iets anders dan een standaadpakket neem dan contact op.

Mogelijk vanaf 100 stks.

Citaat Gabriella Zock, contactpersoon van Conclusion:

Logistiek in goede handen Meer informatie >

 

More Than Gifts kan voor grote organisaties veel zekerheid bieden op het gebied van logistiek. In samenwerking met de partners Pyxis Logistics (hier zit More Than Gifts inpandig) en PostNL voor de webshop bestellingen kan snel worden geschakeld.

Voor het doorgeven van mutaties in het personeelsbestand heeft More Than Gifts bijvoorbeeld een eenvoudige website ontwikkeld waarmee de klant eenvoudig nieuwe medewerkers kan toevoegen of verwijderen. Zo heeft u maximaal grip op het aantal bestellingen.

Meer informatie

 

Zelf uw pakket samenstellen

Kom langs in onze showroom!

Kerstpakket

Offerte aanvragen

Over More Than Gifts

De naam More Than Gifts zegt waarin we uniek zijn: het leveren van verantwoorde geschenken met een verhaal. Dit verhaal willen we graag vertellen aan uw medewerkers of relaties.
Sinds 2007 is More Than Gifts actief op de markt.
More Than Gifts is financieel gezond en een betrouwbare partner voor uw eindejaar wensen.

Graydon financieel gezond

Contactgegevens

More Than Gifts
Populierenlaan 80-82
1911BM Uitgeest

088 - 027 3600

info@morethangifts.nl

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Bekijk hier onze privacy beleid.

Let's get social

Nieuwsbrief

Inschrijven voor onze nieuwsbrief: