Duurzame kerstpakketten

Stel zelf het kerstpakket online samen!

Duurzame kerstpakketten in ieder thema. Uniek, verantwoord, gezond en een leuke of alternatieve verassing voor al uw personeel. 

Bekijk onze kerstpakketten

Toont alle 36 resultaten

Maatwerk kerstpakket dit jaar?

Maatwerk mogelijk vanaf 50 stuks (vanaf een minimaal orderbedrag)

Culinair kerstpakket

Op zoek naar een unieke kerst ervaring?

Bekijk hieronder welke bedrijven een geweldige kerst hebben ervaren!

Uitstekend  duurzaam kerstpakket 9.6 van de 10

Uitgelichte producten

Bijzondere, duurzame kerstpakket met een verhaal, dat is waar wij naar streven. Bij de samenstelling van ieder pakket proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met mens en milieu, waarmee een duurzaam kerstpakket ook echt verwantwoord wordt. Los van het achterliggende verhaal, is het belangrijk dat de producten qua uitstralingen en gebruiksvriendelijkheid aanspreken voor iedere doelgroep. Van bouwbedrijf tot gemeente, specifiek gericht op mannen of juist voor het hele gezin.

Wij proberen op een originele manier met het gewenste thema en/of boodschap om te gaan, waarmee het kerstpakket als apart en uniek zal worden ervaren door de medewerkers. Ons houten kistje is daar een mooi voorbeeld van: een duurzaam alternatief voor de kartonnen geschenkverpakking. Recyclebaar en multifunctioneel, doordat deze inzetbaar is als fietskrat, tijdschriftenbak of kweektuintje. De houten kist combineren we met een afdekplaat, waar onze Grafisch Vormgever de gewenste communicatie perfect op kan weergeven.

Niets is zo mooi als het verhaal achter onze producten. Van Fairtrade project uit India tot sociale werkplaats uit eigen land. Deze boodschap communiceren we graag via de verpakking of via een op maat gemaakte website.

Op zoek naar een ecologisch kerstpakket, maar staat het gewenste thema er niet tussen? Geen probleem, want maatwerk is een van onze belangrijkste pijlers!

Van streekpakket tot Fairtrade pakket, sport/balans/gezondheid kerstpakket, goede doelen pakket, tot pakketten speciaal voor mannen of vrouwen. Eventueel met beeldmerk of andere inbreng uit eigen organisatie. Alles om een kerstpakket persoonlijk en passend bij de organisatie te maken.