Maatwerk kerstpakket dit jaar?

Maatwerk mogelijk vanaf 100 stuks

KERSTPAKKETTEN

Kerstpakketten met een verhaal

Het unieke aan de kerstpakketten van More Than Gifts is dat achter bijna ieder product een bijzonder verhaal zit. Bij de producten wordt rekening gehouden met ‘People’ en/of ‘Planet’. Zo zorgen we ervoor dat uw medewerkers een bijzonder kerstpakket krijgen dat net iets onderscheidender is dan een normaal kerstpakket.

Let op: Door de vele vraag naar kerstpakketten nemen wij alleen bestellingen aan van minimaal 150 stuks.

 • Quick View

  2020

  25,0050,00
 • Quick View

  MWAH

  25,0050,00

No products were found matching your selection.

No products were found matching your selection.

No products were found matching your selection.

Klanten aan het woord

Op zoek naar een unieke kerst ervaring?

Bekijk hieronder welke bedrijven u voor gingen en een geweldige kerst hebben ervaren!

Uitstekend  Duurzaam kerstpakket 9.6 van de 10

Uitgelichte producten

Verantwoorde kerstpakketten

Bijzondere kerstpakketten met een verhaal, dat is waar wij naar streven. Bij de samenstelling van ieder pakket proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met mens en milieu, waarmee een duurzaam kerstpakket ook echt verwantwoord wordt. Los van het achterliggende verhaal, is het belangrijk dat de producten qua uitstralingen en gebruiksvriendelijkheid aanspreken voor iedere doelgroep. Van bouwbedrijf tot gemeente, specifiek gericht op mannen of juist voor het hele gezin.

Wij proberen op een originele manier met uw thema/boodschap om te gaan, waarmee het kerstpakket als apart en uniek zal worden ervaren door uw medewerkers. Ons houten kistje is daar een mooi voorbeeld van: een duurzaam alternatief voor de kartonnen geschenkverpakking. Recyclebaar en multifunctioneel, doordat deze inzetbaar is als fietskrat, tijdschriftenbak of kweektuintje. De houten kist combineren we met een afdekplaat, waar onze Grafisch Vormgever uw boodschap perfect op kan communiceren.

Niets is zo mooi als het verhaal achter onze producten. Van fairtrade project uit India tot sociale werkplaats uit eigen land. Deze boodschap communiceren we graag via de verpakking of via een op maat gemaakte website.

Op zoek naar een ecologisch kerstpakket, maar staat het gewenste thema er niet tussen? Geen probleem, want maatwerk is een van onze belangrijkste pijlers!

Van streekpakket tot fairtrade pakket, sport/balans/gezondheid kerstpakket, goede doelen pakket, tot pakketten speciaal voor mannen of vrouwen. Eventueel met beeldmerk of andere inbreng uit eigen organisatie. Alles om een kerstpakket persoonlijk en passend bij de organisatie te maken.

 • Dit kun je van ons verwachten:
 • Eigen grafisch vormgevers
 • Duurzame en verantwoorde kerstpakketten
 • Creatieve, originele en vooral leuke ideeën
 • Maatwerk kerstpakketten
 • Advies op maat
 • Logistieke ontzorging
 • Duidelijke en proactieve communicatie
Het kerstgevoel thuisbezorgd