Amnesty International Kerstpakket

27,5050,00

Exclusief BTW.

Time to Relax – Amnesty International
De titel geeft het al aan, met dit pakket gun je jouw collega’s even tijd om te relaxen. De inhoud en donatiekaart dragen bij aan het goede doel Amnesty International. De kaars is het symbool van Amnesty International. Oprichter Peter Benenson bedacht een brandende kaars als symbool voor vrijheid, hoop en leven. De stevige papieren servetten maken je eettafel compleet! De servetten zijn bedrukt met een prachtig magisch kersthuis motief. Door middel van de populaire bluetooth bamboo speaker kan de favoriete (kerst) playlist worden afgespeeld voor een momentje van rust.

Het Bladcadeautje (in het pakket van €50) geeft een unieke kans om je favoriete tijdschrift(en) te bestellen en kosteloos thuis te laten bezorgen. Samen met onder andere een Koeckebackers koek, de popcorn en een natuurlijke sap zorgt dit alles voor een fijne middag op de bank of buiten bij de vuurkorf.

De handige SENZA ECO-hyacint mand (€50, €35) en het PU mand (27,50) zijn te gebruiken voor verschillende doeleinden. Zo kan het uiteraard dienen als opbergmand, maar ook als decoratieve tijdschriftenmand of plantenbak. Een goed gevuld pakket, met fijne inhoud; voor ieder wat wils!

Wissen
Stap 1 Kies een prijsklasse

€ 27,50, € 35,00, € 50,00

Stap 2 Kies een hoofdgeschenk

Gusta Ronde Serveerschaal Met Handvat, Mandje Met PU, Opvouwbare Opbergpouf, SENZA Hyacint Organiser Met Handvatten, Senza Hyacinth Basket, SENZA Multifunctionele Houten Dienblad Smal, Vilten Opbergmand

Alternatieven voor een kerstpakket

De keuze hebben uit
meerdere kerstpakketten?
Laat je medewerkers uit maximaal 6 pakketten kiezen
in een online keuze webshop
Op zoek naar vernieuwing?
Bekijk ons nieuwste concept de Virtuele Wintermarkt!
De markt is 360° te bekijken en voorzien van vele extra's.
Heb je al eens gedacht aan een
online keuzewebshop?
Laat je medewerkers uit meer dan 400 geschenken kiezen in een
online keuzewebshop van de Nationale Waarderingsbon.
Behoefte aan een feestje?
Organiseer een heuse kerstmarkt op locatie!
Inclusief entertainment en catering opties.