Uitstekend  Duurzaam kerstpakket  9.6 van de 10

Alternatieve hoofdgeschenken:

Mogelijk vanaf 100 stuks

SENZA Bamboo SaladPasta Bowl + SpoonFork-min
Senza Bamboo Tapas plank-2
En nog veel meer »

Diner Deluxe

Het Diner Deluxe-pakket bevat alle benodigde elementen om thuis te genieten van een heerlijk diner. De Taste Collection producten zijn van goede A-kwaliteit en hebben een luxe uitstraling. Met Taste worden de smakelijkste gerechten gemaakt onder het genot van een biologisch rood wijntje. Daarnaast biedt dit pakket een bijdrage aan de Prinses Máxima Centrum Foundation. De Foundation helpt kind en gezin op het gebied van kinderoncologie en daarnaast ondersteunen zij opleiding en onderwijs op het gebied van kinderoncologie, verzorgd door of namens de Prinses Máxima Centrum Foundation.

Clear
  • Iets aanpassen of een andere prijsklasse?
    Bel 088-027 3600​

Alternatieven voor een kerstpakket

Heb je al eens gedacht aan een Nationale Waarderingsbon?
Laat je medewerkers online zélf hun cadeau kiezen.

Kiezen uit meerdere pakketten? Ga dan voor Pakketselectie

Online kiezen uit meerdere kerstpakketten.

Over More Than Gifts

De naam More Than Gifts vertelt waar wij uniek in zijn: het leveren van verantwoorde geschenken met een verhaal. Dit verhaal vertellen wij maar al te graag aan u en uw medewerkers of relaties.

More Than Gifts is sinds 2007 actief in de geschenkenbranche. Wij zijn een betrouwbare partner voor al uw geschenkmomenten.

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief om op te hoogte gehouden te worden van nieuwe aanbiedingen, belangrijk nieuws en de nieuwste producten: