Uitstekend    9.6 van de 10

Lokaal Rotterdam

Lokaal Rotterdam
De inhoud van dit pakket neemt medewerkers in een Rondje Rotterdam mee naar lokale MKB-ondernemers uit het metropoolgebied van Rotterdam. Koop lokaal en support your local, juist nu. Verras medewerkers met dit Rondje Rotterdam en laat ze kennis maken met producten die ze wellicht nog nooit eerder hebben ervaren. Bijvoorbeeld een Trots Rotterdams Wit biertje of Rotterdammertjes, het snoepje dat op de tong prikkelt.

Door de stijlvolle en multifunctionele Norländer fiets/rugtas kun je werkelijk alle kanten op. De tas is gemaakt van stevig dull PU leer en heeft een stoere uitstraling. Naast een ruim binnen compartiment met laptop divider heeft de tas aan de voorzijde ook nog een extra afsluitbaar voorvak. Aan de zijkant bevindt zich een karabijnhaak voor een drinkfles. Tot slot beschikt deze rugtas ook nog ook 2 bevestigingshaken aan de achterzijde. Hiermee kun je de tas eenvoudig koppelen aan de bagagedrager van een fiets. De BOGO Bottle staat voor Buy One Give One en is gemaakt van suikerriet. Het is een hippe herbruikbare drinkfles gemaakt in Nederland, de skyline van Rotterdam maakt het verhaal natuurlijk helemaal compleet.

Wil je een kerstpakket uit de regio van jouw organisatie en staat deze niet op onze website? Vanaf 250 kerstpakket maken we een pakket uit jouw provincie/ regio. Vraag ons naar de mogelijkheden!

€ 50,00
€ 50,00
all-weather-fietstas
All Weather Fietstas
norlander-dull-pu-fiets-rugtas-zwart
Norlander Dull Pu Fiets Rugtas Zwart
norla%cc%88nder-dull-pu-organiser-rugtas
Norländer Dull PU Organiser Rugtas
Wissen

Alternatieven voor een kerstpakket

Heb je al eens gedacht aan een Nationale Waarderingsbon?
Laat je medewerkers online zélf hun cadeau kiezen.

Kiezen uit meerdere pakketten? Ga dan voor Pakketselectie

Online kiezen uit meerdere kerstpakketten.