Van de Chef

SKU N/A Categorie Tags , ,

27,5050,00

Exclusief BTW.

Maak thuis gerechten die net even anders zijn. De producten uit dit pakket zijn uitgebracht in samenwerking met chef Soenil Bahadoer. Passie voor gedurfd en lekker eten vind je hierin terug. De royale Evergreen Line wokpan (€50) en Evergreen Line koekenpan (€ 35, € 27,50) stelen de show, met metallic groene kleur, houten handvat én gemaakt van gerecyclede blikjes voor milieubewust en duurzaam koken. Zo één staat er vast nog niet in ieders de kast. Deze hoge kwalitatieve pannen staat voor vele jaren kookplezier en is geschikt voor alle warmtebronnen.

Welk gerecht uit dit pakket is favoriet? Het Oosters gerecht met Chef Soenil Rijst en Rode Curry afgetopt met smaakvolle noten of de populaire Italiaanse Pasta Carbonara.
Varieer met de specerijen uit het Kruidentrio voor een nieuwe smaakbeleving en combineer met Zoete Aardappel en Bananenchips voor een fijne bite. Ontdek het speciaal bier van Hert Bier en proost op het leven. Het voortreffelijke diner wordt afgesloten met heerlijke chocolade(truffels).

Tip: de producten van Chef Soenil bevatten een QR-code met inspiratie en recepten om nog meer nieuws te ontdekken. Zo is dit pakket geschikt voor iedere keuken held(in). Al nieuwsgierig geworden? Scan de QR-code bij de extra afbeeldingen.

Wissen
Stap 1 Kies een prijsklasse

€ 27,50, € 35,00, € 50,00

Stap 2 Kies een hoofdgeschenk

Evergreen Koekenpan 28cm, Evergreen Line Wokpan 28cm, Herman Ovenschaal, Sizzling Plate Ovaal, Sizzling plate ovaal 22,5 cm, Wokpan Zwart

Alternatieven voor een kerstpakket

De keuze hebben uit
meerdere kerstpakketten?
Laat je medewerkers uit maximaal 6 pakketten kiezen
in een online keuze webshop
Op zoek naar vernieuwing?
Bekijk ons nieuwste concept de Virtuele Wintermarkt!
De markt is 360° te bekijken en voorzien van vele extra's.
Heb je al eens gedacht aan een
online keuzewebshop?
Laat je medewerkers uit meer dan 400 geschenken kiezen in een
online keuzewebshop van de Nationale Waarderingsbon.
Behoefte aan een feestje?
Organiseer een heuse kerstmarkt op locatie!
Inclusief entertainment en catering opties.