Uitstekend    9.6 van de 10

Van de Chef

Maak thuis gerechten die net even anders zijn. De producten uit dit pakket zijn uitgebracht in samenwerking met chef Soenil Bahadoer. Passie voor gedurfd en lekker eten vind je hierin terug. De royale Evergreen Line wokpan (€50) en Evergreen Line koekenpan (€ 35, € 27,50) stelen de show, met metallic groene kleur, houten handvat én gemaakt van gerecyclede blikjes voor milieubewust en duurzaam koken. Zo één staat er vast nog niet in ieders de kast. Deze hoge kwalitatieve pannen staat voor vele jaren kookplezier en is geschikt voor alle warmtebronnen.

Welk gerecht uit dit pakket is favoriet? Het Oosters gerecht met Chef Soenil Rijst en Rode Curry afgetopt met smaakvolle noten of de populaire Italiaanse Pasta Carbonara.
Varieer met de specerijen uit het Kruidentrio voor een nieuwe smaakbeleving en combineer met Zoete Aardappel en Bananenchips voor een fijne bite. Ontdek het speciaal bier van Hert Bier en proost op het leven. Het voortreffelijke diner wordt afgesloten met heerlijke chocolade(truffels).

Tip: de producten van Chef Soenil bevatten een QR-code met inspiratie en recepten om nog meer nieuws te ontdekken. Zo is dit pakket geschikt voor iedere keuken held(in). Al nieuwsgierig geworden? Scan de QR-code bij de extra afbeeldingen.

€ 27,50
€ 27,50
€ 35,00
€ 35,00
€ 50,00
€ 50,00
evergreen-koekenpan
Evergreen Koekenpan 28cm
evergreen-line-wokpan
Evergreen Line Wokpan 28cm
herman-ovenschaal
Herman Ovenschaal
sizzling-plate-ovaal
Sizzling Plate Ovaal
sizzling-plate-ovaal-2
Sizzling plate ovaal 22,5 cm
wokpan-zwart
Wokpan Zwart
Wissen

Alternatieven voor een kerstpakket

Heb je al eens gedacht aan een Nationale Waarderingsbon?
Laat je medewerkers online zélf hun cadeau kiezen.

Kiezen uit meerdere pakketten? Ga dan voor Pakketselectie

Online kiezen uit meerdere kerstpakketten.