Uitstekend  Duurzaam kerstpakket  9.6 van de 10

Winter lounge

Tijdens de kerstdagen even samen en offline zijn. Daar leent dit Winter Lounge pakket zich perfect voor. Het Senza Ribble Plaid in de kleur taupe is een zacht fleeceplaid van klassiek rib-design. Het Plaid is uitgevoerd in 280 grams flannel fleece. Eerst gezellig samen de keuken in om een smakelijk Zonnebloed brood te bakken en de Bruschetta melange te bereiden, zodat je deze lekker op de bank kunt n. De Bruschetta melange is een puur en smaakvol product dat door medewerkers van een sociaal werkbedrijf (via Concept Unie), met liefde en enthousiasme is gemaakt. In een professionele omgeving werken zij met zorg en aandacht aan bijvoorbeeld dit heerlijke product.

Clear
  • Iets aanpassen of een andere prijsklasse?
    Bel 088-027 3600​

Alternatieven voor een kerstpakket

Heb je al eens gedacht aan een Nationale Waarderingsbon?
Laat je medewerkers online zélf hun cadeau kiezen.

Kiezen uit meerdere pakketten? Ga dan voor Pakketselectie

Online kiezen uit meerdere kerstpakketten.

Over More Than Gifts

De naam More Than Gifts vertelt waar wij uniek in zijn: het leveren van verantwoorde geschenken met een verhaal. Dit verhaal vertellen wij maar al te graag aan u en uw medewerkers of relaties.

More Than Gifts is sinds 2007 actief in de geschenkenbranche. Wij zijn een betrouwbare partner voor al uw geschenkmomenten.

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief om op te hoogte gehouden te worden van nieuwe aanbiedingen, belangrijk nieuws en de nieuwste producten: