• Biesland 1, 1948 RJ Beverwijk
  • 088 - 027 3600
  • ma-vrij: 08:30 - 17:00

Verantwoorde (kerst)geschenken

More Than Gifts & Events

Een relatiegeschenk kiest u niet zomaar. Hier heeft u een reden voor. More Than Gifts levert meer dan alleen geschenken (what’s in the name?) en samen met onze partners kunnen we de organisatie en de communicatie omtrent een evenement verzorgen. Een totaalconcept voor uw geschenken dus.

Evenement

Het totaalconcept kunt u inzetten voor allerlei soorten evenementen. Bijvoorbeeld:

  • Beurs of evenement
  • Feestdag zoals kerst, dag van de zorg, secretaressedag
  • Open dag / klantdag / bedrijfsopening
  • Salesactie / nieuw product
  • Jubileum
  • Bedrijfsuitje
  • etc.

Uw Voordelen

Tijdsbesparing: met één partij contact over evenement

U heeft niet meer te maken met een evenementenbureau, een drukkerij, een relatiegeschenkleverancier, een catering, een externe locatie, etc.. Alles kan worden geregeld met één contactpersoon en u hoeft dus ook maar één keer uw wensen kenbaar te maken en uw gegevens op te sturen. Net zo makkelijk!

Kwaliteitsverbetering: geschenk perfect afgestemd op evenement

Door uw evenement, de commnicatie en het geschenk op elkaar af te stemmen ontstaat een consistente uitstraling. Dit zal de herkenbaarheid en waardering van uw organisatie bevorderen.

Kostenbesparing

Naast de interne kostenbesparing (zie tijdsbesparing hierboven) zullen ook kosten bespaard worden door het totaalconcept uit de besteden aan één partij. Door alle activieten te bundelen is de opdrachtwaarde al snel van een redelijke opvang wat de mogelijkheid biedt om een interessante korting te geven op het gehele project.

 

Modules

Bij een organisatie van een evenement kunnen de volgende zaken in beeld komen.
More Than Gifts kan u dit van A tot Z uit handen nemen, maar het is ook mogelijk om één of enkele modules af te nemen.

Organisatie

Bij More Than Gifts werken enkele ervaren en enthousiaste projectleiders. Zij nemen zoveel mogelijk werk uit handen. Veelal wordt gewerkt met een (online) draaiboek zodat alle afspraken en documenten op één centrale plek zijn te vinden.

Communicatie

Bij een evenement komt veel communciatie kijken. Denk hierbj aan het maken van een evenementen website, het versturen van nieuwsbrieven, het opstellen en versturen van persberichten en het versturen van uitnodigingen. Met onze eigen vormgevers zorgen we ervoor dat alle communicatie op elkaar is afgestemd en voldoet aan de gewenste huisstijl.

Catering

Zowel bij de kerstmarkten als bij andere evenementen worden vaak partnerbedrijven ingezet welke de catering kunnen verzorgen. Iedere wens is hierin mogelijk: van een poffertjeskraam tot een sushibar en van een mobiele smoothiebar tot een uitgebreid luxe kerstdiner. Uiteraard zoveel mogelijk biologisch en verantwoord.

Uitnodigingen en registratie

Voor het uitnodigen en registreren heeft More Than Gifts een eigen systeem ontwikkeld. De uitnodigingen kunnen op meerdere manieren worden verstrekt: digitaal, met een voucher en/of vvoorzien van een klein geschenk.
Op de uitnodigingen staan QR-codes zodat een snelle en accurate registratie mogelijk is.

Geluid en licht

Voor het verzorgen van geluid en licht op een evenement maken we gebruik van één van onze partners. Zij zijn specialisten voor bijvoorbeeld gebouwverlcihting (LED), videopresentatie of het verzorgen van audio-apparatuur voor een woordje van de directeur.

Decoratie en materialen

More Than Gifts beschikt zelf over veel decoratiematerialen zoals houten kramen, grote lampionnen, rode lopers en kerstversiering. Daar waar nodig kunnen we gebruik maken van de materialen van onze partnerbedrijven, zodat we iedere locatie tot een feestelijk gelegenheid kunnen aankleden.

Personeel

In de loop der jaren heeft More Than Gifts een flexibele pool enthouisaste medewerkers opgebouwd. Denk hierbij aan hostessen, projectleiders, kraampersoneel. Zij zijn uiteindelijk de motor achter ieder evenement.

Entertainment

Maak van het evenement een echte beleving met de inzet van entertainment. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Met zeer veel talentvolle entertainers heeft More Than Gifts al samengewerkt: DJ’s, muzikanten, fotografen en cameramensen, kerstmannen, complimentendames, sprekers, illusionisten, etc, etc.

Foto- en videomontage

Genereer aandacht voor uw evenement door het laten maken van een promofilm. Ook een video met een boodschap kan worden gefilmd en gemonteerd op een professionele manier.

Na afloop van het evenement is het uiteraard leuk om de speciale momenten terug te kijken en het evenement nogmaals te beleven middels foto- en/of videomateriaal. De fotografen en cameramensen zorgen voor een snelle toegang tot een beveiligde portal van foto’s en video’s waar de foto kunnen worden gedownload. Uiteraard wordt er alles aan gedaan om de privacy van de medewerkers te waarborgen.

Geschenken

Geschenken zullen een blijvende herinnering zijn aan uw evenement. Of het nu een beurs, een jubileum of een klantbezoek is, met een relatiegeschenk kunt u op vele manieren indruk maken. Belangrijk is dat deze past bij de doelgroep, bij uw boodschap en uw bedrijfsimago. De gschenken van More Than Gifts onderscheiden zich veelal door hun MVO-karakter en maatwerk mogelijkheden. U geeft tenslotte meer dan een geschenk!

Werkwijze

Het is wenselijk om in een zo vroeg mogelijk stadium langs te komen om de wensen te bespreken. In de orientatiefase zullen de doelstellingen worden bepaald,
een planning worden opgesteld, een verdeling worden gedaan van taken en werkzaamheden en overige wensen in kaart worden gebracht.

Op basis hiervan zal een voorstel worden gemaakt. Indien klant akkoord is zal veelvuldig contact zijn om ervoor te zorgen het evenement een groot succes wordt.

Doordat u heeft te maken met één partij zal het proces effectief verlopen en kan het aantal contactmomenten drastisch worden verminderd,
dan wanneer u de organisatie en communicatie met meerdere partijen regelt.

Samenwerking met bestaande partners van de klant behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

Online Projecttool

Om de communicatie omtrent een project goed te laten verlopen maken we graag gebruik van een online projectomgeving. In deze online omgeving zijn alle documenten, afspraken en planning te vinden. Hiermee houdt u goed overzicht over de voortgang en stroomt uw mailbox niet overvol met diverse mailtjes.

Zelf uw pakket samenstellen

Kom langs in onze showroom!

Over More Than Gifts

De naam More Than Gifts zegt waarin we uniek zijn: het leveren van verantwoorde geschenken met een verhaal. Dit verhaal willen we graag vertellen aan uw medewerkers of relaties.
Sinds 2007 is More Than Gifts actief op de markt.
More Than Gifts is financieel gezond en een betrouwbare partner voor uw eindejaar wensen.

Graydon financieel gezond

Contactgegevens

More Than Gifts
Biesland 1
1948 RJ Beverwijk

088 - 027 3600

info@morethangifts.nl

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Bekijk hier onze privacy beleid.

Let's get social

Nieuwsbrief

Inschrijven voor onze nieuwsbrief: