• Biesland 1, 1948 RJ Beverwijk
  • 088 - 027 3600
  • ma-vrij: 08:30 - 17:00

Verantwoorde (kerst)geschenken

Arcadis case

Project Details

Klant:
Arcadis

Aantal:
1950

De opdracht:
Arcadis is een prachtig bedrijf dat waarde hecht aan haar medewerkers. Het kerstpakket moest volledig in het teken staan van Vitaliteit. 
De aftrap voor een nieuw en gezond jaar is daarom gegeven met de verspreiding van het eindejaarsgeschenk; een pakket gezonde en duurzame producten. 

Het pakket had als verpakking een door het Leger des Heils gemaakte houten kistje en kon met de meegeleverde zaadjes eenvoudig worden gebruikt als minituintje om verschillende groenten en/of fruit in de kweken of als fietskrat. De kist werd voorzien van een Arcadis brandstempel.

Daarnaast bevatte het kerstpakket een bamboe schaal en verschillende gezonde én lekkere (!) etenswaren.

Om het thema meer kracht te geven is er door More Than Gifts een interactieve website op maat gemaakt, volledig in hetzelfde thema.

De site gaat over meer dan gezonde voeding. Om op persoonlijk en zakelijk vlak goed te functioneren is ook voldoende beweging en ontspanning belangrijk. De website bevat tips en weetjes, waar de medewerker zelf mee aan de slag kon. En beter nog: ze konden hun ervaringen delen door mee te schrijven aan de site. Het doel: elkaar inspireren zodat iedereen zich gezond, fit en vitaal voelt.

"Vitaliteit is niet alleen goed voor jezelf, maar ook het bedrijf vaart daar wel bij."

Over More Than Gifts

De naam More Than Gifts zegt waarin we uniek zijn: het leveren van verantwoorde geschenken met een verhaal. Dit verhaal willen we graag vertellen aan uw medewerkers of relaties.
Sinds 2007 is More Than Gifts actief op de markt.
More Than Gifts is financieel gezond en een betrouwbare partner voor uw eindejaar wensen.

Graydon financieel gezond

Contactgegevens

More Than Gifts
Populierenlaan 80-82
1911BM Uitgeest

088 - 027 3600

info@morethangifts.nl

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Bekijk hier onze privacy beleid.

Let's get social

Nieuwsbrief

Inschrijven voor onze nieuwsbrief: