• Biesland 1, 1948 RJ Beverwijk
  • 088 - 027 3600
  • ma-vrij: 08:30 - 17:00

Verantwoorde (kerst)geschenken

Windesheim kerstcadeau

Project Details

Klant: 
Hogeschool Windesheim

Aantal: 
2300

Windesheim is een regionaal kenniscentrum met zo’n 21.000 studenten, duizenden cursisten en meer dan 1.800 medewerkers. In ruim twintig jaar heeft Windesheim zich ontwikkeld van een kleinschalige onderwijsinstelling met klassikaal, aanbodgericht onderwijs naar een regionale kennisinstelling.

De aanvraag van Windesheim:
Het College van Bestuur van Windesheim heeft besloten de medewerkers van Windesheim in december een kerstcadeau te geven. Dit in de vorm van een traditioneel kerstpakket met als thema “maatschappelijk verantwoord”.
Het non food artikel dient betrekking te hebben op het thema maatschappelijk verantwoord en is bij voorkeur in relatie tot het onderwijs.

Voor Windesheim heeft More Than Gifts het eigen People Planet Profit-bordspel volledig op maat gemaakt. Waar je in de reguliere versie zo snel mogelijk tien fabrieken ‘groen’ moet zien te krijgen, dient men in de Windesheim-editie zo snel mogelijk tien duurzame scholen te bouwen. Maar dan wel met een aantal voorwaarden: dit lukt alleen door slim te investeren in People en Planet en de vragen juist te beantwoorden. Het spel is volledig in de huisstijl van Windesheim gemaakt.

Het PPP-spel werd aangevuld met negentien foodproducten, passend bij het thema en weleverd in een feestelijke geschenkdoos met het Windesheim-logo.

Over More Than Gifts

De naam More Than Gifts zegt waarin we uniek zijn: het leveren van verantwoorde geschenken met een verhaal. Dit verhaal willen we graag vertellen aan uw medewerkers of relaties.
Sinds 2007 is More Than Gifts actief op de markt.
More Than Gifts is financieel gezond en een betrouwbare partner voor uw eindejaar wensen.

Graydon financieel gezond

Contactgegevens

More Than Gifts
Populierenlaan 80-82
1911BM Uitgeest

088 - 027 3600

info@morethangifts.nl

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Bekijk hier onze privacy beleid.

Let's get social

Nieuwsbrief

Inschrijven voor onze nieuwsbrief: