• Biesland 1, 1948 RJ Beverwijk
  • 088 - 027 3600
  • ma-vrij: 08:30 - 17:00

Verantwoorde (kerst)geschenken

Kennemer wonen relatiegeschenk

Project Details

Klant: 
Kennemer Wonen

Aantal: 
​250

Kennemer Wonen is een sociale huisvester in de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Uitgeest en Heiloo. Kennemer Wonen staat voor beschikbaarheid en betaalbaarheid van woningen in prettige wijken. Zij bouwen en verhuren betaalbare en goede woningen.

Kennemer Wonen kent vele belanghebbenden. Dat zijn bewoners, leveranciers, maar ook bouwbedrijven. Voor een evenement waren zij op zoek naar een mooi geschenk om te kunnen overhandigen aan relaties. De boodschap achter het geven: laten zien dat de samenwerking gewaardeerd wordt. 'Kennemer Wonen, Samen Werken'

More Than Gifts heeft op een speelse manier huisjes getekend in de huisstijl van Kennemer Wonen en dit ontwerp laten drukken op twee mokken. Geen gewone mokken, maar mokken die in elkaar passen. Samenwerking stond tenslotte centraal. De twee mokken zijn verpakt in een bijpassend geschenkdoosje, om het geefmoment nog meer body te geven.

 

Over More Than Gifts

De naam More Than Gifts zegt waarin we uniek zijn: het leveren van verantwoorde geschenken met een verhaal. Dit verhaal willen we graag vertellen aan uw medewerkers of relaties.
Sinds 2007 is More Than Gifts actief op de markt.
More Than Gifts is financieel gezond en een betrouwbare partner voor uw eindejaar wensen.

Graydon financieel gezond

Contactgegevens

More Than Gifts
Populierenlaan 80-82
1911BM Uitgeest

088 - 027 3600

info@morethangifts.nl

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Bekijk hier onze privacy beleid.

Let's get social

Nieuwsbrief

Inschrijven voor onze nieuwsbrief: