• Biesland 1, 1948 RJ Beverwijk
  • 088 - 027 3600
  • ma-vrij: 08:30 - 17:00

Verantwoorde (kerst)geschenken

Kistje / kratje geschenk

Project Details

More Than Gifts en het Leger des Heils hebben een speciale band samen. De intensieve samenwerking loopt al vanaf drie jaar geleden, toen het Leger des Heils startte met het produceren voor houten kisten. Deze houten kisten maakt het Leger des Heils exclusief voor More Than Gifts. Gezamenlijk is er gestart met het produceren van meerdere producten, zoals serveerplanken. De producten zijn stijlvol, authentiek en gemaakt door mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

“Na constante maatschappelijke terugval gaan mensen twijfelen aan hun kunnen. Ze komen binnen en lijken soms volledig de weg kwijt, durven soms zelf geen schroevendraaier meer vast te houden. Mijn doel is om hen weer zelfvertrouwen te geven en eventueel een terugkeer in de samenleving te garanderen. In het begin geen schroevendraaier in de hand, later een hele eigen houten kist waar het hele team aan werkt”. Aldus Wieb Kesteloo, Leger des Heils Almere.

We zijn trots op deze unieke samenwerking en alle weken die de cliënten in de prachtige kisten steken.

Over More Than Gifts

De naam More Than Gifts zegt waarin we uniek zijn: het leveren van verantwoorde geschenken met een verhaal. Dit verhaal willen we graag vertellen aan uw medewerkers of relaties.
Sinds 2007 is More Than Gifts actief op de markt.
More Than Gifts is financieel gezond en een betrouwbare partner voor uw eindejaar wensen.

Graydon financieel gezond

Contactgegevens

More Than Gifts
Populierenlaan 80-82
1911BM Uitgeest

088 - 027 3600

info@morethangifts.nl

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Bekijk hier onze privacy beleid.

Let's get social

Nieuwsbrief

Inschrijven voor onze nieuwsbrief: