• Biesland 1, 1948 RJ Beverwijk
  • 088 - 027 3600
  • ma-vrij: 08:30 - 17:00

Verantwoorde (kerst)geschenken

Bier giftset Magis 020

Project Details

Magis020 staat voor ontwikkelen van talenten en mogelijkheden bij mensen. Zij leveren producten en diensten met een toegevoegde waarde. Lokaal en kleinschalig. Voor een klant uit Amsterdam heeft More Than Gifts een webshop aangeboden met veel lokale producten met een sociaal karakter.
Zo ook twee producten van Magis020: deze prachtige biersetjes en deze zeer speciale draagtas, gemaakt van fietsbanden. Wij blij, Magis 020 blij, de ontvanger blij.

Welke werkzaamheden heeft More Than Gifts uitbesteed aan Magis020?

De tassen zijn gemaakt van oude fiets binnenbanden. Deze banden worden hergebruikt door Magis en zijn afkomstig van het fietsdepot in Amsterdam.
Het fietsdepot haalt een kleine 50.000 fietsen op jaarbasis op binnen de gemeente Amsterdam. Het verwerken van deze banden is een prachtige bezigheid voor Magis020, met een uniek product als resultaat.
Bij de tas vinden verschillende werelden elkaar, SROI, MVO en het laten integreren van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt met het produceren van nieuwe producten!

Over More Than Gifts

De naam More Than Gifts zegt waarin we uniek zijn: het leveren van verantwoorde geschenken met een verhaal. Dit verhaal willen we graag vertellen aan uw medewerkers of relaties.
Sinds 2007 is More Than Gifts actief op de markt.
More Than Gifts is financieel gezond en een betrouwbare partner voor uw eindejaar wensen.

Graydon financieel gezond

Contactgegevens

More Than Gifts
Populierenlaan 80-82
1911BM Uitgeest

088 - 027 3600

info@morethangifts.nl

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Bekijk hier onze privacy beleid.

Let's get social

Nieuwsbrief

Inschrijven voor onze nieuwsbrief: