• Biesland 1, 1948 RJ Beverwijk
  • 088 - 027 3600
  • ma-vrij: 08:30 - 17:00

Verantwoorde (kerst)geschenken

Bamboeschaal relatiegeschenk

Project Details

Klant: 
Pluryn

Aantal: 
4500

Pluryn is er voor mensen met complexe zorgvragen. Zij zijn actief binnen de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ. Pluryn werkt regionaal en landelijk, vanuit locaties in Gelderland, Noord-Limburg en Noordoost-Brabant.

De ondersteuning van Pluryn omvat de levensterreinen wonen, werken, leren en vrije tijd. Zij bieden zorg binnen de volledige keten: ondersteuning thuis als het kan en specialistische zorg op een terreinlocatie wanneer noodzakelijk.

Pluryn en More Than Gifts werken al enkele jaren samen. Het eindejaargeschenk bestaat uit een combinatie van Pluryn producten en producten die zijn ontwikkeld door More Than Gifts. Daarnaast verkoopt More Than Gifts koffie- en theeproducten van Pluryn in de pakketten en op de kerstmarkten. Tevens verricht de dagbesteding van Pluryn inpakwerkzaamheden voor More Than Gifts.

In het kerstpakket van 2013 heeft More Than Gifts een antraciet picknickkleed geleverd. De onderkant van het picknickkleed werd gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

In dezelfde kleurstelling zijn er schaaltjes van bamboevezel ontwikkeld. De producten werden gecombineerd met streekproducten uit de verschillende werkgebieden van Pluryn. Op de afdeling Houtbewerking heeft Pluryn zelf houten fietskratten gemaakt, die dienden als verpakking van het pakket.

De wisselwerking tussen Pluryn en More Than Gifts is er één om trots op te zijn.

Over More Than Gifts

De naam More Than Gifts zegt waarin we uniek zijn: het leveren van verantwoorde geschenken met een verhaal. Dit verhaal willen we graag vertellen aan uw medewerkers of relaties.
Sinds 2007 is More Than Gifts actief op de markt.
More Than Gifts is financieel gezond en een betrouwbare partner voor uw eindejaar wensen.

Graydon financieel gezond

Contactgegevens

More Than Gifts
Populierenlaan 80-82
1911BM Uitgeest

088 - 027 3600

info@morethangifts.nl

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Bekijk hier onze privacy beleid.

Let's get social

Nieuwsbrief

Inschrijven voor onze nieuwsbrief: