• Biesland 1, 1948 RJ Beverwijk
  • 088 - 027 3600
  • ma-vrij: 08:30 - 17:00

Verantwoorde (kerst)geschenken

Samenwerking vuurkorf reinaerde

Project Details

Reinaerde is een zorginstelling met erg veel stakeholders: veel klanten, veel leveranciers en andere betrokkenen. Daarnaast heeft Reinaerde een eigen tak met relatiegeschenken. De samenwerking met Reinaerde is erg vruchtbaar geweest.
Welke werkzaamheden heeft More Than Gifts uitbesteed aan Reinaerde?

  1. More Than Gifts heeft voor zijn keuzeconcept het boek Kookkunst van Reinaerde afgenomen, die is geproduceerd door de medewerkers van Reinaerde.
  2. Reinaerde heeft duizenden doosjes waxinelichtjes voorzien van een wikkel. De wikkel werd om het doosje gevouwen en vervolgens dichtgeplakt door de cliënten van Reinaerde. De doosjes waxinelichtjes zijn door Dennis, de visueel gehandicapte medewerker van More Than Gifts, met heel veel enthousiasme gevuld.

Als kerstpakket hebben de medewerkers hebben een prachtige, door Reinaerde geproduceerde, vuurkorf gekregen. More Than Gifts heeft alle producten voor in de vuurkorf geleverd, waaronder heerlijke marsmallows. Daarnaast heeft Reinaerde in samenwerking met More Than Gifts kerstpakketten geleverd aan haar klanten.
In 2016 zal de samenwerking met Reinaerde verder worden uitgebreid; More Than Gifts gaat meerdere artikelen van Reinaerde opnemen in het assortiment en voor kerst 2016 hebben de eerste gesprekken al plaatsgevonden.

Over More Than Gifts

De naam More Than Gifts zegt waarin we uniek zijn: het leveren van verantwoorde geschenken met een verhaal. Dit verhaal willen we graag vertellen aan uw medewerkers of relaties.
Sinds 2007 is More Than Gifts actief op de markt.
More Than Gifts is financieel gezond en een betrouwbare partner voor uw eindejaar wensen.

Graydon financieel gezond

Contactgegevens

More Than Gifts
Populierenlaan 80-82
1911BM Uitgeest

088 - 027 3600

info@morethangifts.nl

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Bekijk hier onze privacy beleid.

Let's get social

Nieuwsbrief

Inschrijven voor onze nieuwsbrief: