• Biesland 1, 1948 RJ Beverwijk
  • 088 - 027 3600
  • ma-vrij: 08:30 - 17:00

Verantwoorde (kerst)geschenken

RUG kerstgeschenk

Project Details

Klant: 
Rijksuniversiteit Groningen / Universitair Medisch Centrum Groningen
(RUG / UMCG)

Aantal: 
​19.200

De RUG en het UMCG hebben gezamenlijk een kerstgeschenk aan hun medewerkers gegeven om de waardering van het bestuur voor de medewerkers te onderstrepen en vanwege het 400-jarig bestaan van de Rijksuniversiteit Groningen, dat met alle samenwerkingspartners en een breed publiek werd gevierd. Het thema was duurzaamheid en de subthema’s van 2013 waren: healthy ageing, sustainable society en energy.

More Than Gifts heeft een gezondheidspakket op maat geleverd, waarbij alle producten werden voorzien van het jubileum-logo (For Infinity, een 4 met het oneindigheidsteken dat ook te lezen was als 400). Zelfs de verpakking van de foodproducten werd voorzien van het logo en dat zie je niet vaak. Daarnaast zijn de geschenken deels ingepakt door mensen van onze partner WNK (Werkvoorziening Noord-Kennmerland), waar mensen werken met een grote(re) afstand tot de arbeidsmarkt. Wat hebben deze collega's een topprestatie geleverd.

De pakketten voor het UMCG zijn geleverd in rolcontainers, om de verspreiding door het ziekenhuis zo makkelijk mogelijk te maken.

Over More Than Gifts

De naam More Than Gifts zegt waarin we uniek zijn: het leveren van verantwoorde geschenken met een verhaal. Dit verhaal willen we graag vertellen aan uw medewerkers of relaties.
Sinds 2007 is More Than Gifts actief op de markt.
More Than Gifts is financieel gezond en een betrouwbare partner voor uw eindejaar wensen.

Graydon financieel gezond

Contactgegevens

More Than Gifts
Biesland 1
1948 RJ Beverwijk

088 - 027 3600

info@morethangifts.nl

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Bekijk hier onze privacy beleid.

Let's get social

Nieuwsbrief

Inschrijven voor onze nieuwsbrief: