• Biesland 1, 1948 RJ Beverwijk
  • 088 - 027 3600
  • ma-vrij: 08:30 - 17:00

Verantwoorde (kerst)geschenken

Chocoladereep vitens

Project Details

Klant: 
​Vitens

Aantal: 
1700

Vitens N.V. is het grootste drinkwaterbedrijf van Nederland. Zij leveren topkwaliteit drinkwater aan 5,4 miljoen klanten en bedrijven vooral in de provincies Friesland, Gelderland, Utrecht, Overijssel en Flevoland. Jaarlijks proberen zij het eindejaarsgeschenk qua thema te verbinden aan de speerpunten en/of campagne van het lopende jaar. In 2013 wilden zij de themacampagne ‘Kraanwater, graag’ toepassen en terug laten komen.

Voor Vitens is er een keuzeconcept op maat gemaakt met het thema ‘Kraanwater Graag’. Als geefmoment hebben de medewerkers een chocoladereep door de brievenbus gekregen met hun voornaam erop. 'Loopt het water je al in de mond?'

Bij de chocoladereep bevond zich tevens een kaart met inloggegevens en een verwijzing naar de keuzewebsite. Op deze website konden zij kiezen uit zestig geschenken in zeven verschillende rubrieken. Ook aan het thema werd gedacht, er stonden namelijk diverse producten tussen die een relatie met water hadden.

“Heel persoonlijk, veel aandacht voor de bijdrage van de medewerker aan ons bedrijf”

Over More Than Gifts

De naam More Than Gifts zegt waarin we uniek zijn: het leveren van verantwoorde geschenken met een verhaal. Dit verhaal willen we graag vertellen aan uw medewerkers of relaties.
Sinds 2007 is More Than Gifts actief op de markt.
More Than Gifts is financieel gezond en een betrouwbare partner voor uw eindejaar wensen.

Graydon financieel gezond

Contactgegevens

More Than Gifts
Populierenlaan 80-82
1911BM Uitgeest

088 - 027 3600

info@morethangifts.nl

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Bekijk hier onze privacy beleid.

Let's get social

Nieuwsbrief

Inschrijven voor onze nieuwsbrief: