Geef een leuk geschenk

We doen het bijna allemaal: thuiswerken door corona. Ondersteun je collega’s met
leuke geschenken in deze moeilijke tijd. 
Ieder geschenk past door de brievenbus. Ideaal dus voor de thuiswerkende medewerkers!

Relatiegeschenken in coronatijd

Een relatiegeschenk is misschien het eerste wat gesneuveld is toen iedereen vorig jaar massaal thuis moest gaan werken. Dat zijn nou typisch van die dingen die je regelt als je op kantoor zit. Maar juist in deze  moeilijke tijden is het voor je medewerkers of relaties extra leuk als ze zien dat je aan ze denkt.  

Dat hoeft niet met een heel uitgebreid geschenk, maar ook met een kleinigheidje zet je ze al even in het zonnetje. Bij More Than Gifts bieden wij allerlei relatiegeschenken aan die ook helemaal coronaproof zijn. Van een lekkere chocoladereep tot een mondkapje met het logo van je bedrijf, je kunt zo’n coronapakket helemaal zelf samenstellen en het past gewoon door de brievenbus. 

geschenk voor thuiswerken collega's
Vrouw die cadeau ontvangt thuiswerken

Verras je collega’s of relaties

Bij More Than Gifts bieden we je met onze geschenken het beste van twee werelden. Je hebt keus uit allerlei leuke, nuttige en/of lekkere cadeau’s, maar wij kunnen deze ook gegarandeerd snel leveren. Als je zelf niet zo goed weet wat leuk is om te geven, kunnen wij je altijd adviseren en gelijk wat leuke suggesties geven. 

Of het nu om enkele tientallen of duizenden mensen gaat, wij vinden wel een geschikt geschenk. Snel schakelen vinden we sowieso belangrijk, zeker als het om zoiets leuks gaat als een coronakado. Daarom kun je bij ons ook altijd nog last-minute wijzigingen doorvoeren binnen je bestelling.  

Stuur je collega’s een bedankje / geschenk!

Het coronavirus is helaas niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, maar dat betekent niet dat het ook vanzelfsprekend is geworden dat al je medewerkers of relaties nog steeds hun uiterste best blijven doen. Het zijn rare tijden en daarom is het extra bijzonder om die inzet te zien. Daar mag dus best eens een leuke verrassing tegenover staan, vinden wij. Verras je thuiswerkende collega’s of relaties anders eens met een spontaan coronageschenk, gewoon in de brievenbus.  

coronageschenk thuiswerken

Hulp nodig bij het waarderen van uw
medewerkers of relaties?

DAAG ONS VANDAAG NOG UIT

Heb je een algemene vraag of wil je graag een prijsopgave ontvangen van één van onze concepten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons telefoonnummer: 088 – 027 3600 of gebruik hiervoor ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Thuiswerkgeschenken aanvragen

Privacy Policy(Vereist)