Waardeer je collega en
geef een leuk geschenk

We doen het bijna allemaal: thuiswerken door corona.
Ondersteun je collega’s met leuke geschenken in deze moeilijke tijd. 

Ieder geschenk past door de brievenbus.
Ideaal dus voor de thuiswerkende medewerkers!

Shape

Weet wat je wil schenken

“Now is no time to think of what you do not have. Think of what you can do with what there is.”

Ernest Hemingway

Verras je collega’s of relaties

Zo’n spontaan geschenk voor je medewerkers of relaties gaat gegarandeerd een glimlach op hun gezicht toveren. En dat is veel waard na het moeilijke jaar dat we allemaal gehad hebben. Doe er een leuke boodschap bij en je zult zien dat ze zich echt gewaardeerd voelen.  

Relatiegeschenken in coronatijd

Een relatiegeschenk is misschien het eerste wat gesneuveld is toen iedereen vorig jaar massaal thuis moest gaan werken. Dat zijn nou typisch van die dingen die je regelt als je op kantoor zit. Maar juist in deze  moeilijke tijden is het voor je medewerkers of relaties extra leuk als ze zien dat je aan ze denkt.  

Dat hoeft niet met een heel uitgebreid geschenk, maar ook met een kleinigheidje zet je ze al even in het zonnetje. Bij More Than Gifts bieden we allerlei relatiegeschenken aan die ook helemaal coronaproof zijn. Van een lekkere chocoladereep tot een mondkapje met het logo van je bedrijf, je kunt zo’n coronapakket helemaal zelf samenstellen en het past gewoon door de brievenbus. 

Stel je eigen coronabedankje samen

Bij More Than Gifts bieden we je met onze geschenken het beste van twee werelden. Je hebt keus uit allerlei leuke, nuttige en/of lekkere cadeau’s, maar we kunnen deze ook gegarandeerd snel leveren. Als je zelf niet zo goed weet wat leuk is om te geven, kunnen we je altijd adviseren en gelijk wat leuke suggesties geven. 

Of het nu om enkele tientallen of duizenden mensen gaat, we vinden wel een geschikt geschenk. Snel schakelen vinden we sowieso belangrijk, zeker als het om zoiets leuks gaat als een coronakado. Daarom kun je bij ons ook altijd nog last-minute wijzigingen doorvoeren binnen je bestelling.  

Hygiëne sleutel

Herbruikbaar hygiënisch masker

Jij bent goud waard! - Tony's proeverij

Hangtuintje Bijenbloemenmix

Tony's Chocolonely 180gr op maat

Mini Fitbox

Bekijk onze webshop voor meer geschenken. 

Stuur je collega’s een bedankje / geschenk!

Het coronavirus is helaas niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, maar dat betekent niet dat het ook vanzelfsprekend is geworden dat al je medewerkers of relaties nog steeds hun uiterste best blijven doen. Het zijn rare tijden en daarom is het extra bijzonder om die inzet te zien. Daar mag dus best eens een leuke verrassing tegenover staan, vinden wij. Verras je thuiswerkende collega’s of relaties anders eens met een spontaan coronageschenk, gewoon in de brievenbus.  

Shape
Shape

Vraag een offerte aan.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en een zo precies mogelijk aanbod te doen ontvangen wij graag de onderstaande gegevens.