vacature

Inpakker

Functieomschrijving
Wij zoeken gemotiveerd, representatief en gedreven personeel die flexibel inzetbaar is in de laatste weken voor de kerstdagen. Als inpakker zorg je voor het inpakken van (kerst)pakketten. Je werkt samen in een jong team en hebt daarbij veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Wie ben jij?
Wat bieden wij?
Bedrijfsprofiel

More Than Gifts is een jong en creatief bedrijf gespecialiseerd in het leveren van geschenken met een verhaal: fairtrade, milieuvriendelijk of met een sociaal karakter. Geschenken worden op maat gemaakt als relatiegeschenk of gegeven als Kerst-/eindejaarsgeschenk. Door webshops, kerstpakketten en kerstmarkten aan te bieden heeft More Than Gifts een breed aanbod. Dit alles doen we vanaf onze locatie in Uitgeest, waar mensen met veel enthousiasme ervoor zorgen dat onze klanten altijd tevreden zijn en het gehele jaar rond medewerkers, collega’s of relaties kunnen verrassen.

Dienstverband

Tijdelijk / seizoenswerk. Uren en werkdagen in overleg (hoofdzakelijk doordeweeks).

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatiebrief en CV naar personeel@morethangifts.nl met daarin je naam, geboortedatum en telefoonnummer. Je kunt hem mailen t.a.v. Pauline Bollweg en dan we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Achter de schermen bij More Than Gifts