Miniboxen met succes gelanceerd!

Een nieuw product, het mini-kerstpakket, is eind vorig jaar ontzettend populair gebleken. Met een mini-kerstpakket verras je medewerkers met een knipoog. Hij is vele malen kleiner dan een traditioneel kerstpakket. Maar… met dezelfde attentiewaarde!

Mini kerstpakket

Het mini-kerstpakket van More Than Gifts is een klein doosje gevuld met koek, chocolade en snoepjes verpakt in kleine doosjes. Van deze kleine doosjes kan, door het bijgeleverde stukje touw, een feestelijke kerstslinger gemaakt worden. Verrassend als kleine attentie vlak voor kerst en bijvoorbeeld een prachtig middel om het kerstfeest, de kerstreceptie of de komst van het (echte) kerstpakket aan te kondigen. Stop er een uitnodiging, cadeaukaart of een kaartje bij et voilà , de medewerker heeft een kerstpakket én een kaart.

Nieuw! Mini boxen

In navolging op het mini-kerstpakket, hebben we andere miniboxen samengesteld om medewerkers mee te verrassen. Een sneak preview?

Zo is er bijvoorbeeld de ‘Mini Summerbox’ of de ‘Mini Fitbox’. Leuk om aan de medewerkers cadeau te geven tijdens de zomerperiode. Medewerkers en relaties ontvangen de ‘Mini Summerbox’ met daarin een aantal leuke items om de zomer in te luiden. De ‘Mini Fitbox’ is gevuld met gezonde producten om de zomer(vakantie) fit mee te starten.

Elke minibox heeft zijn eigen thema en is gevuld met een aantal kleine verwennerijen: zowel non-food als kleine versnaperingen.

Momenteel zijn de volgende Miniboxen beschikbaar: Mini Summerbox, Mini Fitbox, Mini Partybox, Mini Moviebox en Mini Photobox. Binnenkort wordt er een nieuwe box gelanceerd met het thema ‘relax’.

Benieuwd? Vraag een offerte aan voor een minibox.

Vergelijkbare berichten