Nationale Waarderingsbon Giftcard Webshop

Giftcard

Met de Nationale Waarderingsbon giftcard webshop krijg je toegang tot een webshop met de populairste giftcards* zoals bol.com, Wehkamp of een diner cadeaubon. Een diner, theaterbezoek, een nieuwe outfit of zelfs een belevenis? Laat de ontvanger het zelf uitzoeken.

De Nationale Waarderingsbon giftcard webshop is verkrijgbaar in waarden van €10 tot €150. Kleed de Nationale Waarderingsbon giftcards leuk aan met persoonlijke opties tot een volwaardig en exclusief geschenk voor de feestdagen.

* Het aanbod van de giftcards wordt in overleg bepaald en wijkt dus af per klant.

Gift Card Webshop
Giftcard
 1. Geef de Nationale Waarderingsbon giftcards cadeau aan je collega’s, zakelijke relaties, vrienden of wie je maar wilt. Inspiratie op doen hoe de giftcards te geven? Bekijk hieronder de “Geefmomenten”;
 2. De ontvanger van de Nationale Waarderingsbon giftcard gaat naar www.nationale-giftcard.nl en vult hier de inloggegevens in welke op Nationale Waarderingsbon giftcard staan;
 3. De ontvanger maakt in de webshop een keuze uit de vele tientallen giftcards;
 4. Na de bestelling wordt de gekozen giftcard digitaal opgestuurd naar de besteller;
 5. Op de gekozen giftcard staat een barcode en een uniek nummer waarmee kan worden gewinkeld in de betreffende webshop of winkel. Veel shopplezier, maar dat moet vast lukken!

Personalisatie

Uiteraard wil je een klein feestje weggeven, want daar is deze card voor! Je kunt de Nationale Waarderingsbon giftcards helemaal aankleden naar jouw wensen en stijl. Wil je de giftcards digitaal of fysiek geven? Met een begeleidende video of tekst erbij? Dit is allemaal mogelijk! De mogelijkheden die we aanbieden zijn:

 • Een feestelijke email inclusief persoonlijke tekst;
 • Een feestelijke email inclusief bijbehorende persoonlijke website;
 • Een feestelijke email inclusief op maat gemaakte videoboodschap;
 • Een feestelijk vierluik met keuze uit 4 designs;
 • Een feestelijke voucher in luxe envelop met keuze uit 4 designs;
 • Een feestelijke giftbag met ruimte voor een klein geschenk met keuze uit 4 designs.
Maatwerk
wehkamp giftcard

Assortiment

De Nationale Waarderingsbon webshop is nu ook voorzien van populaire landelijke cadeaukaarten. Grote namen zoals de Bol.com cadeaukaart, Webshop Giftcard, Zalando Cadeaukaart en Wehkamp Giftcard maken onderdeel uit van de webshop. Ideaal om je medewerkers te verrassen!

 • Keuze uit landelijke cadeaukaarten die te besteden zijn bij winkels;
 • Keuze uit grote retail organisaties zoals Bol.com, Coolblue en Zalando;
 • Liever een andere cadeaukaart? Wij kunnen de webshop aanpassen;

In het geval van een bestelling van de fysieke Nationale Waarderingsbon giftcards neemt More Than Gifts vooraf contact op met je organisatie, zodat kan worden afgesproken waarheen en wanneer de giftcards worden verstuurd.
Het is ook mogelijk om de Nationale Waarderingsbon giftcards naar huisadressen te sturen van bijvoorbeeld de medewerkers.

Daarnaast is het mogelijk om de bestelde Nationale Waarderingsbon giftcards in bulk te versturen naar 1 of meerdere (kantoor)locaties. Deze worden aangetekend verzonden met PostNL.

De verzendkosten van de fysiek geefmomenten zijn afhankelijk van het aantal, gewicht en hoe snel de leveringen verzonden moeten worden. Vooraf ontvangt u hier uiteraard een offerte voor.

De digitale vouchers met de Nationale Waarderingsbon giftcards kunnen worden verstuurd naar vooraf aangeleverde mailadressen. Wanneer More Than Gifts ook de naam van de ontvanger ontvangt in het adressenbestand kunnen we de mailing ook persoonlijk aan iemand richten.
Is het niet mogelijk of gewenst om een adressenbestand aan te leveren, dan kunnen we de vouchergegevens (gebruikersnaam, wachtwoord, URL en geldigheidstermijn) in een Excelbestand aan leveren. Hiermee kan de organisatie zelf de mailing intern versturen.

Ook is het mogelijk om de digitale Nationale Waarderingsbon giftcards als PDF-vouchers in 1 bulk mail te versturen.

Deze kan besteld worden in onze webshop.

Je kunt ook bellen met onze verkoopafdeling op 088-0273600 of onderstaande formulier invullen.
Van de bestelling ontvang je eerst een bestelbevestiging* en vervolgens een factuur. Hier staat geen BTW op aangezien giftcards zijn vrijgesteld van BTW.
*Binnenkort is het ook mogelijk om direct in onze webshop af te rekenen.

Op verzoek kunnen we naast de giftcards ook geschenken, kerstpakketten, belevenissen of goede doelen toevoegen.
Heeft u hier interesse in neem dan contact op met onze verkopers op 088-027 3600 of via onderstaand formulier.

De Nationale Waarderingsbon giftcards zijn 2 jaar geldig na aanschafdatum.

Hulp nodig bij het waarderen van uw
medewerkers of relaties?

DAAG ONS VANDAAG NOG UIT

Heb je een algemene vraag of wil je graag een prijsopgave ontvangen van één van onze concepten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons telefoonnummer: 088 – 027 3600 of gebruik hiervoor ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Jim Morris