Nationale Waarderingsbon Giftcard Webshop

Met de Nationale Waarderingsbon giftcard webshop krijg je toegang met tot een webshop met de populairste giftcards zoals bol.com, Wehkamp of een diner cadeaubon.
 Een diner, theaterbezoek, een nieuwe outfit of zelfs een belevenis? Laat de ontvanger het zelf uitzoeken.

De Nationale Waarderingsbon giftcard webshop is verkrijgbaar in waarden van €10 tot €150. Kleed de Nationale Waarderingsbon giftcards leuk aan met persoonlijke opties tot een volwaardig en exclusief geschenk voor de feestdagen.

  1. Geef de Nationale Waarderingsbon giftcards cadeau aan je collega’s, zakelijke relaties, vrienden of wie je maar wilt. Inspiratie op doen hoe de giftcards te geven? Bekijk hieronder de “Geefmomenten”;
  2. De ontvanger van de Nationale Waarderingsbon giftcard gaat naar www.nationale-giftcard.nl en vult hier de inloggegevens in welke op Nationale Waarderingsbon giftcard staan;
  3. De ontvanger maakt in de webshop een keuze uit de vele tientallen giftcards;
  4. Na de bestelling wordt de gekozen giftcard digitaal opgestuurd naar de besteller;
  5. Op de gekozen giftcard staat een barcode en een uniek nummer waarmee kan worden gewinkeld in de betreffende webshop of winkel. Veel shopplezier, maar dat moet vast lukken!
Uiteraard wil je een klein feestje weggeven, want daar is deze card voor! Je kunt de Nationale Waarderingsbon giftcards helemaal aankleden naar jouw wensen en stijl. Wil je de giftcards digitaal of fysiek geven? Met een begeleidende video of tekst erbij? Dit is allemaal mogelijk! De mogelijkheden die we aanbieden zijn:

De Nationale Waarderingsbon webshop is nu ook voorzien van populaire landelijke cadeaukaarten. Grote namen zoals de Bol.com cadeaukaart, Webshop Giftcard, Zalando Cadeaukaart en Wehkamp Giftcard maken onderdeel uit van de webshop. Ideaal om je medewerkers te verrassen!

De Nationale Waarderingsbon Giftcard webshop in combinatie met de virtuele wintermarkt. Succes gegarandeerd!

In het geval van een bestelling van de fysieke Nationale Waarderingsbon giftcards neemt More Than Gifts vooraf contact op met je organisatie, zodat kan worden afgesproken waarheen en wanneer de giftcards worden verstuurd.
Het is ook mogelijk om de Nationale Waarderingsbon giftcards naar huisadressen te sturen van bijvoorbeeld de medewerkers.

Daarnaast is het mogelijk om de bestelde Nationale Waarderingsbon giftcards in bulk te versturen naar 1 of meerdere (kantoor)locaties. Deze worden aangetekend verzonden met PostNL.

De verzendkosten van de fysiek geefmomenten zijn afhankelijk van het aantal, gewicht en hoe snel de leveringen verzonden moeten worden. Vooraf ontvangt u hier uiteraard een offerte voor.

De digitale vouchers met de Nationale Waarderingsbon giftcards kunnen worden verstuurd naar vooraf aangeleverde mailadressen. Wanneer More Than Gifts ook de naam van de ontvanger ontvangt in het adressenbestand kunnen we de mailing ook persoonlijk aan iemand richten.
Is het niet mogelijk of gewenst om een adressenbestand aan te leveren, dan kunnen we de vouchergegevens (gebruikersnaam, wachtwoord, URL en geldigheidstermijn) in een Excelbestand aan leveren. Hiermee kan de organisatie zelf de mailing intern versturen.

Ook is het mogelijk om de digitale Nationale Waarderingsbon giftcards als PDF-vouchers in 1 bulk mail te versturen.

Deze kan besteld worden in onze webshop.

Je kunt ook bellen met onze verkoopafdeling op 088-0273600 of onderstaande formulier invullen.
Van de bestelling ontvang je eerst een bestelbevestiging* en vervolgens een factuur. Hier staat geen BTW op aangezien giftcards zijn vrijgesteld van BTW.
*Binnenkort is het ook mogelijk om direct in onze webshop af te rekenen.

Op verzoek kunnen we naast de giftcards ook geschenken, kerstpakketten, belevenissen of goede doelen toevoegen.
Heeft u hier interesse in neem dan contact op met onze verkopers op 088-027 3600 of via onderstaand formulier.

De Nationale Waarderingsbon giftcards zijn 2 jaar geldig na aanschafdatum.

Dit hangt af van de giftcards, maar alle cards voldoen aan de minimale wettelijke eis van 2 jaar geldig na aanschaf.
Voor de precieze geldigheidsduur kun je kijken op de website van de desbetreffende cadeaubon.

Wanneer de Nationale Waarderingsbon giftcards fysiek worden verzonden kunnen deze onderweg kwijtraken.
Het is dan mogelijk om de Nationale Waarderingsbon giftcards te laten deactiveren door contact op te nemen met onze helpdesk.
De Nationale Waarderingsbon giftcards bevatten ook een volgnummer en op deze manier kunnen we losse giftcards en/of hele partijen gelijktijdig deactiveren.

De digitale vouchers versturen we via Spotler. Dit is een Nederlandse e-mail dienst welke privacy en dataveiligheid tot topprioriteit hebben verklaard. Zie https://spotler.com/iso-27001
Ook voor de verwerking van de bestelgegevens werken we met de hoogste standaarden.

Ja, er zijn uitgebreide helpdesk mogelijkheden. Op www.morethangifts.nl/helpdesk zijn alle contactmogelijkheden en openingstijden zichtbaar.

De Nationale Waarderingsbon giftcards zijn 2 jaar geldig en vervallen na deze datum. Er is geen restitutie mogelijk.
Op de giftcard staat de geldigheidstermijn aangegeven.

Het minimale orderbedrag is € 250,00
Ja, dit is mogelijk. Geef in de winkelwagen aan voor wie de bestelde giftcards een geschenk zijn.
Nee, dit is helaas op dit moment nog niet mogelijk. Dit staat gepland voor 2022.
Nee, dit is helaas op dit moment nog niet mogelijk. Dit staat gepland voor 2022.

Ja. Als u op dezelfde dag voor 17:00 contact met ons op neemt, kunt u uw bestelling wijzigen. Stuur een bericht met uw bestelnummer via onze website of bel naar 088-027 3600.

Let op: digitale bestellingen kunnen niet geruild of gewijzigd worden.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de producten fysiek in bezit krijgt. Voor fysieke giftcards geldt dat deze herroepen kunnen worden, totdat ze verzilverd zijn. 

Bij het doen van een bestelling met digitale online-inhoud word je in het bestelproces erop gewezen dat je door het bestellen akkoord gaat met levering (je krijgt een e-mail met de voucher). Verder erken je dat je in je recht om de overeenkomst te herroepen verliest zodra het downloaden van de digitale inhoud is begonnen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (KLIK HIER), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen er voor dergelijke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de producten hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat de producten zijn teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de producten onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de giftcards komen voor jouw rekening.

Ons retouradres:
More Than Gifts
Populierenlaan 80-82
1911 BM Uitgeest

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.