Kerstgeschenken

Bedank personeel & relaties met een uniek geschenk!

Naast de online keuzewebshops, de traditionele kerstpakketten en de kerstmarkten heeft More Than Gifts
ook mooie budgetvullende kerstgeschenken! Ben je op zoek naar een origineel budgetvullend kerstgeschenk
voor je medewerkers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Zorg voor een glimlach bij jouw medewerkers!

Kerst is dé gelegenheid om collega’s, medewerkers, relaties of klanten te bedanken! Persoonlijkheid en originaliteit zijn daarbij belangrijke basiselementen. Wij helpen je om het geschenk te personaliseren. De leukste relatiegeschenken voor kerst vind je bij ons!

Een gepersonaliseerd geschenk wordt nog meer gewaardeerd. Personalisatie, oftewel het bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap of de naam van de ontvanger op een geschenk, zorgt voor directe aandacht en een blijvend effect.

More Than Gifts is gespecialiseerd in unieke maatwerk geschenken, waar mogelijk met een verhaal. We houden rekening met mens en milieu en bieden zo de meest originele en verantwoorde geschenken aan. Dit versterkt het effect bij de ontvanger en zorgt ervoor dat hij/zij langer met een glimlach terugdenkt aan het ontvangen geschenk.​

persoonlijk kerstgeschenken
kerst webshop

Kerst webshop

Heeft je organisatie veel verschillende medewerkers in dienst en is het dus vrijwel onmogelijk om één passend geschenk te kiezen? Kies dan voor onze kerst webshop, waarbij medewerkers zelf geschenken kunnen kiezen. De webshop is gevuld met wel 600+ geschenken. Genoeg keuze voor iedereen. De gehele webshop is op maat te maken, inclusief logo’s, kleuren en teksten.

pakketselectie

Pakketselectie

Wil je medewerkers wel een keuze geven, maar niet een oneindig aanbod tonen in de webshop? Kies dan voor het concept ‘Pakketselectie’ waarbij medewerkers voorafgaand een keuze maken uit enkele budgetvullende geschenken. Deze worden dan afgeleverd op de bedrijfslocatie voor de kerst of verstuurd naar het huisadres van de medewerker.

Kerstgeschenken Intero

Intero kwam bij ons terecht met een aanvraag om een geschenk te geven aan hun relaties rondom kerst. Intero is een prachtig bedrijf. Technologie, kennis, data en industriële services gaan hand in hand. Veel medewerkers reizen geregeld. Zij hebben bij ons een aanvraag gedaan voor kerstpakketten voor medewerkers en een relatiegeschenk voor partners. Ons voorstel voor de partners werd uiteindelijk voor de hele organisatie gekozen: een prachtige anti-diefstal rugtas, waar er al duizenden van zijn verkocht.

De Bobby Urban Lite anti-diefstal rugzak is de perfecte reisgenoot. De rugzak kan volledig worden afgesloten door het hoofdvak op te rollen en te vergrendelen met het met staal versterkte combinatieslot. De tas is van A-kwaliteit, bevat alle wenselijke vakken en heeft de de mogelijkheid tot aansluiten van powerbank.

Er is gekozen voor een subtiele bedrukking van het Intero logo op de zijkant. Het is een mooi gezicht om inmiddels honderden medewerkers dagelijks met deze tas naar de zaak te zien komen.

Op zoek naar een persoonlijk geschenk?

Referenties

Bekijk hieronder welke bedrijven al eerder klant zijn geweest bij More Than Gifts:

Kerstpakket voor personeel

Je personeel verrassen met een uniek kerstgeschenk? Dat kan op heel veel verschillende manieren! Neem een kijkje in onze webshop om een indruk te krijgen van onze geschenken.

Kerstpakketten

Een leuke manier om jouw personeel of relaties te verrassen is het traditionele kerstpakket. Bekijk hier onze kerstpakketten. Een gezellig, duurzaam en sociaal pakket met verschillende food en non-food producten. De perfecte ingrediënten voor een perfect geschenk.

Kerstgeschenken voor personeel

Heb je toch iets anders in gedachten dan een kerstpakket? Geen probleem! Wij hebben nog veel meer mogelijkheden in de webshop. En kom je er zelf niet helemaal uit? Dan denken wij graag met je mee.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is iets dat wij erg belangrijk vinden. Dit is dan ook zeker terug te zien in onze geschenken. Lees hier alles op onze M.V.O. pagina.

Kerstpakket die perfect is om als kerstgeschenk te geven aan collega's of relaties.

Hulp nodig bij het waarderen van uw
medewerkers of relaties?

DAAG ONS VANDAAG NOG UIT

Heb je een algemene vraag of wil je graag een prijsopgave ontvangen van één van onze concepten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons telefoonnummer: 088 – 027 3600 of gebruik hiervoor ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Kerstgeschenken aanvragen

Privacy Policy(Vereist)
Kerstgeschenken
Marit Krom