Online keuze webshop

LAAT JE COLLEGA’S THUIS HUN CADEAU KIEZEN

Dé cadeaubon voor je medewerkers

Ontdek nu de Online Keuze webshop, waar jouw collega’s vanuit huis hun eigen cadeau kunnen kiezen! Stel je voor: een op maat gemaakte webshop, speciaal voor jouw bedrijf of organisatie, boordevol met een overvloed aan meer dan honderden verleidelijke producten. En het beste van alles? Dit is al mogelijk vanaf slechts 50 stuks!

Kerstcadeaubon

EEN VOLLEDIG OP MAAT GEMAAKTE WEBSHOP MET VELE EXTRA’S

  • Een ontwerp dat zich aanpast aan elk apparaat: tablet, desktop én mobiel – altijd en overal een goede ervaring!
  • Volledig op maat te maken met eigen bedrijfslogo en huisstijlkleuren.
  • De keuze om online events toe te voegen: (live) pubquiz of bingo.
  • Integratie van een persoonlijke videoboodschap van de directie of raad van bestuur.
  • Keuze uit een marktconform assortiment met meer dan 400 betekenisvolle geschenken, elk met hun eigen verhaal.
  • Gemakkelijke levering, rechtstreeks naar huisadressen, kantoren of PostNL servicepunten.

WEBSHOP MET EEN BREDE KEUZE

Via de nationalewaarderingsbon.nl log je in op de Online Keuze Webshop met een brede keuze aan:

  • Geschenken met een verhaal in de vorm van producten
  • Onbeperkt geldige giftcards
  • Belevenissen
  • Donaties aan goede doelen

Wilt u onze webshop bekijken?

Nationale waarderingsbon

Inlogcodes uitreiken met een digitale uitnodiging

Voor het versturen van de uitnodigingen naar de medewerkers zijn er twee opties: fysiek of digitaal. Digitale uitnodigingen worden kosteloos aangeboden bij alle digitale concepten.

Giftcard

Stel je eens voor: een digitale uitnodiging die niet alleen de aandacht trekt, maar ook volledig is opgemaakt in de huisstijl van jouw bedrijf. Een uitnodiging die de verwachtingen overtreft en direct een positieve indruk achterlaat bij je gasten.

Of het nu gaat om een Kerstfeest, Pasen of een ander speciaal evenement, we passen de uitnodiging volledig aan op basis van jouw huisstijl, kleurenpalet en logo. Het resultaat? Een uitnodiging die naadloos aansluit bij de uitstraling en sfeer van jouw bedrijf. Zo creëren wij de perfecte uitnodiging voor de webshop van de Online keuze webshop.

Bovendien begrijpen we bij More Than Gifts het belang van gegevens bescherming en privacy. Daarom zorgen we ervoor dat onze digitale uitnodigingsservice volledig AVG-proof is om te zorgen dat de persoonlijke gegevens van jou en je gasten veilig zijn.

Bij More Than Gifts geloven we in de kracht van duurzaamheid, sociale verantwoordelijkheid en maatwerk.

Duurzaam

Bij ons staat duurzaamheid centraal in alles wat we doen. We streven ernaar om producten aan te bieden die op verantwoorde wijze worden geproduceerd, met respect voor mens en milieu.

Maatwerk

Bij More Than Gifts begrijpen we ook dat jij uniek bent. Daarom streven we naar maatwerkoplossingen die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit.

Sociaal

Door onze geschenken te selecteren met producten die zijn vervaardigd door sociale ondernemingen, kun je jouw waardering tonen en tegelijkertijd een verschil maken in het leven van deze kwetsbare doelgroep.

Brochure aanvragen

Ontvang onze uitgebreide online brochure over de Online keuze webshop met alle informatie over het concept, de WKR-regeling, trends en uitdeel- en verzendmogelijkheden.

Inlogcodes uitreiken met een fysieke uitnodiging

Volledig op maat gemaakt in een design voorzien van je bedrijfslogo en huisstijlkleuren, een persoonlijke tekst, adresgegevens en unieke logingegevens om in te loggen bij de Online Keuze webshop.

Je hebt de optie om te kiezen tussen een digitale uitnodiging of een voucher. Wat het ontwerp betreft, kun je het volledig op maat laten maken en voorzien van je bedrijfslogo en huisstijlkleuren. De vouchers worden gedrukt op milieuvriendelijk Paperwise papier en passen perfect in de brievenbus. Als extra pluspunt worden ze met zorg verpakt door sociale werkplaatsen, waardoor ze ook een sociale impact hebben.

1. Vierluik voucher

Verbaas je team met een unieke uitnodiging. De uitnodiging kan worden voorzien van een persoonlijke tekst en bevat unieke logingegevens om in te loggen in de Virtuele Wintermarkt of webshop en is geschikt voor de brievenbus. Het vierluik wordt gedrukt op duurzaam Paperwise papier en is herbruikbaar door de afscheurbare kerstkaart.

2. Pop-up voucher

Verras je medewerkers met een uitnodiging die ze niet snel zullen vergeten! Met de pop-up cadeaukaart creëer je met een op maat gemaakt design een 3D effect. Voorzien van je bedrijfslogo, huisstijlkleuren en een op maat gemaakte skyline. Geschikt voor de brievenbus en voorzien van een persoonlijke tekst, adresgegevens en unieke logingegevens. De pop-up cadeaukaart wordt gedrukt op duurzaam Paperwise papier.

3. Giftbag + voucher

Met een cadeauvoucher verpakt in een giftbag veras je je medewerkers op een unieke manier. Maak de verassing compleet door een klein geschenkje toe te voegen in de giftbag. De voucher kan worden voorzien van een persoonlijke tekst en bevat unieke logingegevens om in te loggen in de Virtuele Wintermarkt of webshop. Geschikt voor de brievenbus en kan samen met de voucher worden voorzien van je bedrijfslogo en huisstijlkleuren.

4. Tunnelkaart

Of kies je toch voor de nieuwste uitnodiging van 2023. De tunnelkaart heeft veel verassende kijkelementen met het effect van een “kijkdoos” door het kijkgat aan de voorzijde.  Voorzien van je bedrijfslogo, huisstijlkleuren, een persoonlijke tekst en unieke logingegevens. De tunnelkaart is brievenbus geschikt en wordt verzonden in een op maat gemaakte envelop en beide worden gedrukt op duurzaam Paperwise papier.

Maak het kerstmoment nog specialer met een gepersonaliseerde omgeving

Maak het kerstmoment nog specialer door een feestelijk kerstplein toe te voegen aan de Online Keuze webshop.
Het kerstplein kan volledig op maat worden gemaakt in de huisstijl van je bedrijf of organisatie.
Daarnaast zijn er diverse leuke apps die toegevoegd kunnen worden aan het kerstplein.

Zelf een gepersonaliseerde omgeving ervaren?

Nationale waarderingsbon kerstplein
Nationale waarderingsbon webshop
Nationale waarderingsbon huisstijl
Nationale waarderingsbon webshop

Referenties

Bekijk hieronder welke bedrijven al eerder klant zijn geweest bij More Than Gifts:

Hulp nodig bij het waarderen van uw
medewerkers of relaties?

DAAG ONS VANDAAG NOG UIT

Heb je een vraag over de Online Keuze Webshop of wil je graag een prijsopgave ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons telefoonnummer: 088 – 027 3600 of gebruik hiervoor het contactformulier en wij nemen contact met je op!

Nationale waarderingsbon aanvragen

Privacy Policy(Vereist)
giftcard portrai
Jim Morris