Online evenementen

Online events

Wie van jouw collega’s herinnert zich nog die foute discohit uit de jaren 70? Wie van jullie weet de weg te vinden in een achttiende-eeuws landhuis? En hebben jullie wel eens geborreld in een sprookjesachtige winterse omgeving, waarin je zelfs kunt zwemmen?

Met ons uitgebreide online-eventprogramma, voeg je nog meer vermaak en gezelligheid toe aan je virtuele kerstmarkt. Met je collega’s quizzen, bingoën, ontsnappen uit een escape room of een kerstborrel in een bijzondere omgeving: alles is mogelijk!

Je kunt één of meerdere events toevoegen aan de virtuele kerstmarkt. Wil je onafhankelijk daarvan een event boeken? Ook geen probleem! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

online evenementen escape room
escape-your-house

Escape room

Verdwaal met je collega’s in de vele gangen van een achttiende-eeuws landhuis. Vind het antwoord op verschillende vragen en puzzels, die zijn verscholen in prachtige kamers en onheilspellend donkere ruimtes. Lossen jullie het mysterie op, vóór het te laat is?

Buitenplaats Beeckesteijn is een waanzinnige locatie voor een escape room. Door de unieke 360-gradenfotografie, beweeg je online door alle ruimtes van dit historische landhuis alsof je er middenin zit. Welke geheimen zijn op deze eeuwenoude locatie bewaard gebleven?
Voeg de escape room toe aan je kerstmarkt en beleef met je collega’s een mysterieus kerstavontuur!

Vanaf € 545,00 excl. BTW

Muziek quiz

Weet je de titel en artiest van die ene jaren 80-hit nog uit je hoofd? Of heb je geen idee, maar zing je wel woord voor woord mee zodra je de eerste noten hoort?

De muziek pubquiz is niet alleen gezellig voor de popprofessoren onder je collega’s. Met een heuse live band, is het een muzikaal feest voor iedereen!

Beantwoord vragen over de muziek die live wordt gespeeld door een zanger/gitarist en een toetsenist op keyboard, of zing vooral mee met talloze hits, van hedendaagse knallers tot klassiekers uit vervlogen tijden. En blijkt er een popster te huizen in een van je collega’s? Gebruik dan de spotlight-functie en laat iedereen meegenieten. Feesten maar!
Show van half uur: € 850,00 excl. BTW | 1 uur: € 1.250,00 excl. BTW

online evenementen pubquiz

Live pubquiz

Wie van je collega’s is dé sportkenner, nieuwsjunk of muziekliefhebber? Bij wie kun je altijd terecht voor grappige, maar totaal nutteloze feitjes? En als de rest geen idee meer heeft, wie weet dan toch nog het goede antwoord te gokken

Je komt erachter tijdens onze pubquiz! Onder leiding van een enthousiaste, live quizmaster, beantwoord je met je collega’s vragen over actualiteiten, sport, muziek en humor vragen die, dankzij onze green screen studio, met (video)beelden geïllustreerd kunnen worden.

Je strijdt niet alleen om quizkampioen van de werkvloer te worden: met al die nuttige én nutteloze feitenkennis kun je ook nog eens leuke prijzen winnen!

Show van half uur: € 750,00 excl. BTW   |  1 uur: € 950,00 excl. BTW

Online bingo

BINGOOOOOOOO!!!! Wie kent het niet? Speel dit klassieke spel online tegen je collega’s. Een gezellige quizmaster maakt er een ontzettend leuke show van door de deelnemers enthousiast en met veel humor bij de online bingo te betrekken.

Je kunt een fysieke of digitale bingokaart opgestuurd krijgen. Ben jij de eerste die ‘m vol heeft? Dan win je, naast alle eer, ook nog eens een leuke prijs!

Show van 45 minuten: € 950,00 excl. BTW

online evenementen online bingo
online evenementen omgeving bingo

MIBO is een bijzondere nieuwe omgeving in de virtuele kerstmarkt. Een geanimeerde winterse wereld, waarin je met je collega’s samenkomt voor een heerlijke kerstborrel. Klets gezellig bij met elkaar, want overal in het landschap vind je tv-schermen met daarop de live webcambeelden van je collega’s. Heb je iets om iedereen van te laten meegenieten? Deel dan je eigen beeldscherm op het grote scherm.

Tijdens de borrel kun je overal naartoe navigeren en je verwonderen over het landschap. Zwemmen in dit wonderlijke winterland? Zelfs dat zou kunnen. Proost!

Room van maximaal 25 personen: € 50,00 excl. BTW per maand 

Hulp nodig bij het waarderen van uw
medewerkers of relaties?

DAAG ONS VANDAAG NOG UIT

Heb je een algemene vraag of wil je graag een prijsopgave ontvangen van één van onze concepten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons telefoonnummer: 088 – 027 3600 of gebruik hiervoor ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contactformulier

online evenementen portrait