Bedrijfsevenement

EEN UNIEK BEDRIJFSEVENEMENT ORGANISEREN? 

More Than Gifts kan ondersteuning bieden bij het organiseren van diverse soorten evenementen voor jullie bedrijf. Denk aan een officiële opening, een jubileum, zomerfeest, de nieuwjaarsreceptie of het jaarlijks personeelsfeest. Maak het evenement extra uniek door een op maat gemaakt relatiegeschenk uit te delen of medewerkers een mooi geschenk te laten shoppen.

“Er zijn velen momenten in het jaar te vinden voor een geweldig evenement”

More Than Gifts heeft al ruim 12 jaar ervaring op het gebied van organisatie van evenementen. Het unieke van de evenementen van More Than Gifts is dat het gecombineerd kan worden met op maat gemaakte relatiegeschenken of een shopmoment, waarbij collega’s/relaties een mooi geschenk mogen uitkiezen.

Een op maat gemaakt of zelf gekozen geschenk in combinatie met een verrassend en uniek evenement, zorgt ervoor dat de ontvanger langer met een glimlach terugdenkt aan het evenement.

Wij ondersteunen u graag bij de volgende evenementen:

kerstmarkt foodtruck

More Than Gifts kan de gehele organisatie van A tot Z uit handen nemen. 
Uiteraard is het ook mogelijk om in samenwerking met jullie organisatie het evenement op te zetten.

Tijdsbesparing: met één partij contact over evenement

U heeft niet meer te maken met een evenementenbureau, een drukkerij, een relatiegeschenkenleverancier, een catering, een externe locatie, etc.. Alles kan worden geregeld met één contactpersoon en u hoeft dus ook maar één keer uw wensen kenbaar te maken en uw gegevens op te sturen. Net zo makkelijk!

Kwaliteitsverbetering: geschenk perfect afgestemd op evenement

Door uw evenement, de communicatie en het geschenk op elkaar af te stemmen ontstaat een consistente uitstraling. Dit zal de herkenbaarheid en waardering van uw organisatie bevorderen.

Kostenbesparing

Naast de interne kostenbesparing (zie tijdsbesparing hierboven) zullen ook kosten bespaard worden door het uit te besteden aan één partij. Door alle activiteiten te bundelen is de opdrachtwaarde al snel van een redelijke omvang wat de mogelijkheid biedt om een interessante korting te geven op het gehele project.

Klanten waar wij eerder voor hebben gewerkt:

Over More Than Gifts

Vraag uw offerte aan.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en een zo precies mogelijk aanbod te doen ontvangen wij graag de onderstaande gegevens.