Bedrijfsevenement

Een uniek bedrijfsevenement organiseren? 

More Than Gifts kan ondersteuning bieden bij het organiseren van diverse soorten evenementen voor jullie bedrijf. Denk aan een officiële opening, een jubileum, zomerfeest, de nieuwjaarsreceptie of het jaarlijks personeelsfeest. Maak het evenement extra uniek door een op maat gemaakt relatiegeschenk uit te delen of medewerkers een mooi geschenk te laten shoppen.

Events

More Than Gifts heeft al ruim 12 jaar ervaring op het gebied van organisatie van evenementen. Het unieke van de evenementen van More Than Gifts is dat het gecombineerd kan worden met op maat gemaakte relatiegeschenken of een shopmoment, waarbij collega’s/relaties een mooi geschenk mogen uitkiezen.

Een op maat gemaakt of zelf gekozen geschenk in combinatie met een verrassend en uniek evenement, zorgt ervoor dat de ontvanger langer met een glimlach terugdenkt aan het evenement.

Wij ondersteunen u graag bij de volgende evenementen:

ervaring evenementen voor bedrijven
Evenementen entertainment

Tijdsbesparing: met één partij contact

U heeft niet meer te maken met een evenementenbureau, een drukkerij, een relatiegeschenkenleverancier, een catering, een externe locatie, etc.. Alles kan worden geregeld met één contactpersoon en u hoeft dus ook maar één keer uw wensen kenbaar te maken en uw gegevens op te sturen. Net zo makkelijk!

Kwaliteitsverbetering: geschenk perfect afgestemd

Door uw evenement, de communicatie en het geschenk op elkaar af te stemmen ontstaat een consistente uitstraling. Dit zal de herkenbaarheid en waardering van uw organisatie bevorderen.

Kostenbesparing

Door alle activiteiten te bundelen is de opdrachtwaarde al snel van een redelijke omvang wat de mogelijkheid biedt om een interessante korting te geven op het gehele project.

De voordelen

  • Professionele ondersteuning tijdens het event
  • Korte lijntjes d.m.v. een online projectomgeving
  • Geschenken om medewerkers te bedanken
  • Maatschappelijk verantwoorde geschenken
  • Professionele en sfeervolle aankleding van de locatie
  • Uitnodigingen en registratie
Evenementen catering optie
Bas Mooij

Hulp nodig bij het waarderen van uw
medewerkers of relaties?

DAAG ONS VANDAAG NOG UIT

Heb je een algemene vraag of wil je graag een prijsopgave ontvangen van één van onze concepten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons telefoonnummer: 088 – 027 3600 of gebruik hiervoor ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Evenement aanvragen

Privacy Policy(Vereist)