Een uniek Bedrijfsevenement Organiseren?

Bedrijfsevenement organiseren

Verras uw personeel of relaties met een geweldig evenement!

Stel je voor: in een ongedwongen sfeer, geniet je samen met je collega’s van een evenement onder het genot van een hapje en een drankje. Aan het eind van dag of avond ontvangen zij allemaal een maatschappelijk verantwoord geschenk en gaan tevreden naar huis. Dat is toch een perfecte beleving waar je als organisator naar op zoek bent?

Wij ondersteunen u graag bij de volgende evenementen:

 • Personeelsfeesten
 • Feestdagen zoals Kerst, Dag van de Zorg en Secretaressedag
 • Jubileumfeesten
 • Bedrijfsuitjes
 • Beurzen / Zakelijke evenementen
 • Kerstmarkten
kerstmarkt foodtruck

Uw Voordelen

Tijdsbesparing: met één partij contact over evenement

U heeft niet meer te maken met een evenementenbureau, een drukkerij, een relatiegeschenkenleverancier, een catering, een externe locatie, etc.. Alles kan worden geregeld met één contactpersoon en u hoeft dus ook maar één keer uw wensen kenbaar te maken en uw gegevens op te sturen. Net zo makkelijk!

Kwaliteitsverbetering: geschenk perfect afgestemd op evenement

Door uw evenement, de communicatie en het geschenk op elkaar af te stemmen ontstaat een consistente uitstraling. Dit zal de herkenbaarheid en waardering van uw organisatie bevorderen.

Kostenbesparing

Naast de interne kostenbesparing (zie tijdsbesparing hierboven) zullen ook kosten bespaard worden door het uit te besteden aan één partij. Door alle activiteiten te bundelen is de opdrachtwaarde al snel van een redelijke omvang wat de mogelijkheid biedt om een interessante korting te geven op het gehele project.

Een evenement van More Than Gifts is inclusief:

 • Professionele ondersteuning tijdens het event
 • Korte lijntjes d.m.v. een online projectomgeving
 • Geschenken om medewerkers te bedanken
 • Maatschappelijk verantwoorde geschenken
 • Professionele en sfeervolle aankleding van de locatie
 • Uitnodigingen en registratie

Mogelijkheden voor ondersteuning tijdens een bedrijfsevenement

Bij een organisatie van een evenement kunnen de volgende zaken in beeld komen.
More Than Gifts kan u dit van A tot Z uit handen nemen, maar het is ook mogelijk om één of enkele modules af te nemen.

Organisatie
Bij More Than Gifts werken enkele ervaren en enthousiaste projectleiders. Zij nemen zoveel mogelijk werk uit handen. Veelal wordt gewerkt met een (online) draaiboek zodat alle afspraken en documenten op één centrale plek zijn te vinden.

Communicatie
Bij een evenement komt veel communciatie kijken. Denk hierbj aan het maken van een evenementen website, het versturen van nieuwsbrieven, het opstellen en versturen van persberichten en het versturen van uitnodigingen. Met onze eigen vormgevers zorgen we ervoor dat alle communicatie op elkaar is afgestemd en voldoet aan de gewenste huisstijl.

Catering
Zowel bij de kerstmarkten als bij andere evenementen worden vaak partnerbedrijven ingezet welke de catering kunnen verzorgen. Iedere wens is hierin mogelijk: van een poffertjeskraam tot een sushibar en van een mobiele smoothiebar tot een uitgebreid luxe kerstdiner. Uiteraard zoveel mogelijk biologisch en verantwoord.

Uitnodigingen en registratie
Voor het uitnodigen en registreren heeft More Than Gifts een eigen systeem ontwikkeld. De uitnodigingen kunnen op meerdere manieren worden verstrekt: digitaal, met een voucher en/of vvoorzien van een klein geschenk.
Op de uitnodigingen staan QR-codes zodat een snelle en accurate registratie mogelijk is.

Geluid en licht
Voor het verzorgen van geluid en licht op een evenement maken we gebruik van één van onze partners. Zij zijn specialisten voor bijvoorbeeld gebouwverlcihting (LED), videopresentatie of het verzorgen van audio-apparatuur voor een woordje van de directeur.

Decoratie en materialen
More Than Gifts beschikt zelf over veel decoratiematerialen zoals houten kramen, grote lampionnen, rode lopers en kerstversiering. Daar waar nodig kunnen we gebruik maken van de materialen van onze partnerbedrijven, zodat we iedere locatie tot een feestelijk gelegenheid kunnen aankleden.

Personeel
In de loop der jaren heeft More Than Gifts een flexibele pool enthousiaste medewerkers opgebouwd. Denk hierbij aan hostessen, projectleiders, kraampersoneel. Zij zijn uiteindelijk de motor achter ieder evenement.

Entertainment
Maak van het evenement een echte beleving met de inzet van entertainment. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Met zeer veel talentvolle entertainers heeft More Than Gifts al samengewerkt: DJ’s, muzikanten, fotografen en cameramensen, kerstmannen, complimentendames, sprekers, illusionisten, etc, etc.

Foto- en videomontage
Genereer aandacht voor uw evenement door het laten maken van een promofilm. Ook een video met een boodschap kan worden gefilmd en gemonteerd op een professionele manier.

Na afloop van het evenement is het uiteraard leuk om de speciale momenten terug te kijken en het evenement nogmaals te beleven middels foto- en/of videomateriaal. De fotografen en cameramensen zorgen voor een snelle toegang tot een beveiligde portal van foto’s en video’s waar de foto kunnen worden gedownload. Uiteraard wordt er alles aan gedaan om de privacy van de medewerkers te waarborgen.

Geschenken
Geschenken zullen een blijvende herinnering zijn aan uw evenement. Of het nu een beurs, een jubileum of een klantbezoek is, met een relatiegeschenk kunt u op vele manieren indruk maken. Belangrijk is dat deze past bij de doelgroep, bij uw boodschap en uw bedrijfsimago. De geschenken van More Than Gifts onderscheiden zich veelal door hun MVO-karakter en maatwerk mogelijkheden. U geeft tenslotte meer dan een geschenk!

Klanten waar wij eerder voor hebben gewerkt:

Over More Than Gifts

Vraag uw offerte aan.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en een zo precies mogelijk aanbod te doen ontvangen wij graag de onderstaande gegevens.