Een zorgvuldig samengestelde selectie van geschenken

Bedank je collega’s voor hun inzet op een betekenisvolle manier met kerstcadeau selectie. De selectie van beperkt aantal populaire geschenken wordt met zorg samengesteld uit een ruim assortiment van geschenken, kerstpakketten, Nationale Giftcard of een donatie aan het goede doel. In december ontvangt elke medewerker zijn gekozen geschenk thuis of maak een feestelijk moment van het uitdelen met een borrel of feest voor het ultieme verrassingsmoment.

 • Keuze uit verschillende cadeau opties
 • Kiezen voor uitdelen of verzenden
 • Verrassingseffect: optie voor feestelijk uitdelen op locatie
 • Op maat gemaakte webshop in huisstijl van jouw bedrijf

Waarom kerstcadeau selectie?

Persoonlijk, uniek & feestelijk!

Kerstcadeau selectie is een feestelijke ervaring maar ook een persoonlijke ervaring. Zo wordt de webshop met kerstgeschenken gemaakt in de huisstijl van het bedrijf, is er de mogelijkheid om een welkomstvideo te plaatsen in de virtuele omgeving en de uitnodigingen, zowel digitaal als fysiek, worden ook gepersonaliseerd. Denk bijvoorbeeld aan een pop-up voucher met het kantoor erin verwerkt. Maar dat is nog niet alles, de selectie van geschenken kan worden gedaan op basis van thema’s en kernwaarden van het bedrijf. Staan vitaliteit, duurzaamheid en aandacht centraal binnen jouw bedrijf? We denken graag mee met geschenken en pakketten die deze kernwaarden omarmen.

 • Iedere medewerker kiest zijn eigen geschenk
 • Genoeg keuze voor iedere doelgroep
 • Vernieuwend en toch persoonlijk
 • Responsive webshop: tablet, desktop of mobiel
 • Bij uitdelen geen verzendkosten naar de huisadressen

Stappenplan Kerstcadeau selectie

Oktober

Implementatie-bijeenkomst

Afstemmen thema(‘s), vaststellen budget, verzendwijze en keuze maken voor keuzemogelijkheden en uitnodiging.

November

De uitnodiging

Medewerkers ontvangen de uitnodiging digitaal óf fysiek (thuis) en maken een keuze in de webshop. Men ontvangt direct na het maken van de keuze een bestelbevestiging.

November

Bestelperiode

Halverwege bestelperiode wordt eindprognose gemaakt van bestellingen per keuzemogelijkheid en op basis hiervan ingekocht.

December

De verzending

De dag van verzending en/of ophaalmoment: De gemaakte keuzes worden verzonden of geleverd en feestelijk uitgedeeld!

Januari

Nazorg

Rapportage bestellingen/niet-bestellers en eventueel ontvangers geschenk. De niet-bestellers ontvangen ook een geschenk.

Maak er een feest van met

feestelijk uitdelen

Wat is leuker dan het jaar samen met je collega’s af te sluiten terwijl je je vooraf uitgekozen pakket kan ophalen in een feestelijk sfeer? Niets toch! Het uitreiken van de gekozen geschenken zorgt voor het ultieme verrassingsmoment en versterkt de waardering, verbinding en saamhorigheid. Ook is het mogelijk om de voucher voor de webshop feestelijk uit te reiken.

Wij verzorgen het feest van A tot Z en niets is ons te gek. Zo zijn er diverse mogelijkheden qua catering en entertainment om het feest compleet te maken.  

 • Wij verzorgen jouw feest van A tot Z
 • Verrassend uitdeelmoment van geschenk of voucher
 • Diverse mogelijkheden qua catering, muziek en entertainment
 • Wist-je-datje: een foodtruck op je bedrijfsterrein niet onder de WKR (werkkosten regeling) valt

Ons assortiment

Ons assortiment bestaat voor het grootste deel uit geschenken die fairtrade, duurzaam, lokaal of sociaal zijn.

Daarnaast bestaat het assortiment ook voor een deel uit populaire A-merken. Zo hebben we duurzame kerstpakketten met oog voor milieu tot luxe, biologische en vegan pakketten. Ook is er de mogelijkheid om de waarde van het pakket te schenken aan een goed doel.

Referenties

Bekijk hieronder welke bedrijven al eerder klant zijn geweest bij More Than Gifts:

Brochure aanvragen

Ontvang onze uitgebreide online brochure over de kerstcadeau selectie  met alle informatie over het concept, de WKR-regeling, trends en uitdeel- en verzendmogelijkheden.

Waar wij voor staan

Duurzaam

Bij ons staat duurzaamheid centraal in alles wat we doen. We streven ernaar om producten aan te bieden die op verantwoorde wijze worden geproduceerd, met respect voor mens en milieu.

Maatwerk

Bij More Than Gifts begrijpen we ook dat jij uniek bent. Daarom streven we naar maatwerkoplossingen die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Jouw tevredenheid is onze topprioriteit.

Sociaal

Door onze geschenken te selecteren met producten die zijn vervaardigd door sociale ondernemingen, kun je jouw waardering tonen en tegelijkertijd een verschil maken in het leven van deze kwetsbare doelgroep

Hulp nodig bij het waarderen van uw
medewerkers of relaties?

DAAG ONS VANDAAG NOG UIT

Heb je een algemene vraag of wil je graag een prijsopgave ontvangen van één van onze concepten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons telefoonnummer: 088 – 027 3600 of gebruik hiervoor ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Kerstcadeau selectie aanvragen

Privacy Policy(Vereist)
Jim Morris