Relatiegeschenken

Geschenk met een verhaal

Geef collega’s, medewerkers en/of relaties een duurzaam geschenk. 

More Than Gifts heeft een uitgebreid assortiment, een enthousiast team dat meedenkt en creatieve
ontwerpers voor de velen maatwerk mogelijkheden!

Ieder geschenk kan gepersonaliseerd worden

Bestel gemakkelijk en snel geschenken via onze webshop. Altijd een digitale drukproef.
Toch opzoek naar iets anders of denk je aan geschenken in een bepaald thema?
 Je kunt bij ons terecht met je ideeën en More Than Gifts zal het uitwerken.

Wij denken graag mee en maken een voorstel op maat, zo komen we samen tot het perfecte geschenk.

Neem vooral een kijkje in de More Than Gifts webshop. We hebben een divers aanbod van duurzame geschenken, brievenbusgeschenken voor de thuiswerkers en natuurlijk speciale kerstgeschenken.

gepersonaliseerd relatiegeschenken
relatiegeschenken met een verhaal

Duurzame geschenken met een personal touch

Wil jij je collega’s of relaties verrassen met een uniek relatiegeschenk? Maak het persoonlijk met More Than Gifts. Wij bieden maatwerk en denken graag met je mee. Onze relatiegeschenken zijn duurzaam en worden maatschappelijk verantwoord geproduceerd, verpakt en/of verstuurd. Bovendien kunnen alle relatiegeschenken gepersonaliseerd worden. Zo vinden we samen het perfecte geschenk voor je collega’s of relaties.

Relatiegeschenken met een verhaal

Een relatiegeschenk bestellen is zo geregeld. Maar een uniek relatiegeschenk? Bij More Than Gifts zijn we altijd op zoek naar geschenken met een goed verhaal. Een gerecyclede sjaal, duurzaam geproduceerde chocola of een tas gemaakt van oude PET-flessen. Dat zijn de relatiegeschenken waar wij blij van worden, maar de ontvanger moet dat natuurlijk ook zijn.

personalisatie relatiegeschenken

Persoonlijke aandacht + origineel geschenk = grote glimlach

Probeer je maar eens te onderscheiden in de relatiegeschenken markt. Talloze bedrijven bieden gadgets en geschenken aan om hun medewerkers te waarderen. Enkel een paar bedrijven zoals More Than Gifts bieden een op maat gemaakte ervaring.
Deze briljante formule is zo oud als de weg naar Rome, maar nog steeds heel effectief.

Personalisatie
Daarom kan ons aanbod van relatiegeschenken altijd aangepast worden aan jouw persoonlijke wensen. En die van je collega of relatie natuurlijk. Of dat nu een kaartje erbij is of het laten bedrukken van een geschenk met jouw logo of dat van een klant. Ieder geschenk kun je verder personaliseren en zo op maat maken. Een cadeau krijgen is natuurlijk altijd leuk, maar een persoonlijk tintje blijft iemand pas echt bij.

Kijk eens in de More Than Gifts webshop. Daarin staan diverse relatiegeschenken die allemaal op maat gepersonaliseerd kunnen worden. Maatwerk is natuurlijk eindeloos, dus wij kunnen nog veel meer dan wat wij in de webshop aanbieden.

Wij denken graag met je mee!

Corporate Gift Webshop

Als je vaker relatiegeschenken bestelt, kun je gebruikmaken van onze Corporate Gift Webshop. Dit is een speciale omgeving waarin jij en je collega’s eenvoudig centraal relatiegeschenken kunnen inkopen. Aan het inrichten en opzetten van de online portal zijn geen kosten verbonden en wij bieden een korting op het assortiment die op kan lopen tot 40 %. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd, want je bent minder tijd kwijt aan het zoeken en bestellen van geschikte geschenken.

Kenmerken van een Corporate Gift Webshop:

  • Op maat gemaakte online portal
  • Geen kosten voor inrichten en opzetten online portal
  • Oplopende korting tot 40% op assortiment
  • Eenduidige uitstraling: op maat gemaakt assortiment (mogelijk met bedrukking in eigen huisstijl)
  • Centrale inkoop: minder tijd kwijt aan zoeken en bestellen van geschenken
  • Koppeling met uw interne systemen (bijvoorbeeld voor toekennen budgetten per manager, direct meegeven van juiste kostenplaats etc.)
corporate webshop relatiegeschenken

Een jaarlijks terugkerende dag, binnen het Facilitaire Bureau van gemeente Amsterdam, werd in 2020 anders dan gebruikelijk. Veel medewerkers werkten vanuit huis en om de waardering toch over te brengen zijn er 590 medewerkers op 13 mei verrast met een ringende deurbel. 

Er is een pakket geleverd met een duurzame, spontane en een bloeiende inhoud: een Bluetooth Speaker Plant, inclusief plant en een kaartje met persoonlijke boodschap.

Citaat – Gemeente Amsterdam:
De klant: “Ik hoop stiekem op een Speaker Plant-concert in onze Tamtam groep of spontaan tijdens een onlineoverleg. Het brengt ons vast nog dichter bij elkaar.”

Binnen enkele uren stroomde er al leuke filmpjes en reacties binnen. Zo werd er toch, op afstand, een mooie verbondenheid met elkaar gedeeld. Een geslaagde actie!

Hulp nodig bij het waarderen van uw
medewerkers of relaties?

DAAG ONS VANDAAG NOG UIT

Heb je een algemene vraag of wil je graag een prijsopgave ontvangen van één van onze concepten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons telefoonnummer: 088 – 027 3600 of gebruik hiervoor ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Stijn Jonker