Relatiegeschenken

Geschenk met een verhaal 

Geef collega’s, medewerkers en/of relaties een duurzaam geschenk. 
More Than Gifts heeft een uitgebreid assortiment, een enthousiast team dat meedenkt en creatieve ontwerpers voor de velen maatwerk mogelijkheden!  

IEDER GESCHENK KAN GEPERSONALISEERD WORDEN

Relatiegeschenken op maat

Bestel gemakkelijk en snel geschenken via onze webshop. Altijd een digitale drukproef. Toch opzoek naar iets anders of denk je aan geschenken in een bepaald thema? Je kunt bij ons terecht met je ideeën. Wij denken graag mee en maken een voorstel op maat, zo komen we samen tot het perfecte geschenk.

Een relatiegeschenk voor iedere gelegenheid

Dag van de Zorg / Verpleging

Geef medewerkers een blijk van waardering op deze dag

Duurzame geschenken

Ecologische en duurzame geschenken voor elk moment

Groei & Bloei

Een geschenk die tot leven komt en met je mee groeit

Chocoladegeschenken

(H)eerlijke op maat gemaakte chocoladegeschenken

Feestdagen

Meerdere dagen in het jaar medewerkers/relaties verrassen

Mini boxen

Een giftbox voor iedere gelegenheid gevuld met kleine geschenken

Brievenbusgeschenken

De leukste gift boxen snel bij je thuisbezorgd

Zomergeschenken

Zonnige en verkoelende geschenken voor een fijne zomer

Duurzaam relatiegeschenk

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht + origineel geschenk = grote glimlach
Probeer je maar eens te onderscheiden van alle toffe gadgets en aandachttrekkers die online worden aangeboden. Deze briljante formule is zo oud als de weg naar Rome, maar nog steeds heel effectief. 

Personalisatie, oftewel het bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap of de naam van de ontvanger op een geschenk,  zorgt voor directe aandacht van de ontvanger.  
In combinatie met een verrassend en passend geschenk versterkt dit het effect dat de ontvanger langer met een glimlach terugdenkt aan het ontvangen geschenk.

Kijk eens in de More Than Gifts webshop. Daarin staan diverse relatiegeschenken die allemaal op maat gepersonaliseerd kunnen worden.
Maatwerk is natuurlijk eindeloos, dus wij kunnen nog veel meer dan wat wij in de webshop aanbieden. Wij denken graag met je mee!

Bekijk te personaliseren geschenken 

Online Brochure

Plaats direct uw bestelling via onze online brochure!

Altijd het juiste relatiegeschenk

Totaal Concept

Een geschenk zoekt u vaak niet zomaar. Het is een onderdeel van een evenement, om uw klanten/relaties te bedanken, ter promotie van een nieuw product of bijvoorbeeld om uit te delen op een beurs.

More Than Gifts werkt met diverse partners waar al veel mee wordt georganiseerd. Denk aan het succesvolle concept “kerstmarkten”.
Hierbij verzorgen we de totale organisatie en communicatie en leveren we tevens de geschenken uit eigen assortiment.

Voordelen: Je schakelt het gehele jaar door met één partij. Eenmalig alle bedrijfsgegevens aan ons doorgeven (zoals namenlijsten, huisstijl etc.).

Deze kunnen we gebruiken voor bijvoorbeeld het versturen van de uitnodigingen, het maken van een evenement website, een nieuwsbrief, de bedrukking op het geschenk, de uitlevering van het geschenk etc.

Juist op de momenten dat het bij jullie druk is, nemen we graag werk uit handen en zorgen voor de juiste aandacht van juist dat ene belangrijke moment!

Webshop op maat

Indien u vaker relatiegeschenken bestelt kunt u gebruiken maken van ons concept ‘Corporate Gift Webshop’. Alle inkopen op het gebied van relatie- en eindejaargeschenken bestelt u in de op maat gemaakte webshop.

Kenmerken:

  • Op maat gemaakte online portal
  • Geen kosten voor inrichten en opzetten online portal
  • Oplopende korting tot 40% op assortiment
  • Eenduidige uitstraling: Op maat gemaakt assortiment (mogelijk met bedrukking in eigen huisstijl)
  • Centrale inkoop: minder tijd kwijt aan zoeken en bestellen van geschenken
  • Koppeling met uw interne systemen (bijvoorbeeld voor toekennen budgetten per manager, direct meegeven van juiste kostenplaats etc.)

Neem contact op voor meer informatie

Case: Gemeente Amsterdam - World FM Dag

Een jaarlijks terugkerende dag, binnen het Facilitaire Bureau van gemeente Amsterdam, werd in 2020 anders dan gebruikelijk. Veel medewerkers werken vanuit huis en om de waardering toch over te brengen zijn er 590 medewerkers op 13 mei verrast met een ringende deurbel. 

Er is een pakket geleverd met een duurzame, spontane en een bloeiende inhoud: een Bluetooth Speaker Plant, inclusief plant en een kaartje met persoonlijke boodschap.

De klant: “Ik hoop stiekem op een Speaker Plant-concert in onze Tamtam groep of spontaan tijdens een onlineoverleg. Het brengt ons vast nog dichter bij elkaar.”

Binnen enkele uren stroomde er al leuke filmpjes en reacties binnen. 
Zo werd er toch, op afstand, een mooie verbondenheid met elkaar gedeeld. Een geslaagde actie!

Deze klanten gingen u voor

More Than Gifts personaliseert uw relatiegeschenken voor een unieke uitstraling!