Relatiegeschenk Leger des Heils 2022

Relatiegeschenk

Het Leger des Heils heeft met de Dag van de Zorg relatiegeschenken gegeven aan alle medewerkers & vrijwilligers.

Aantal medewerkers

In totaal hebben 7.219 medewerkers & vrijwilligers een relatiegeschenk ontvangen van het leger des heils.

Duurzaamheid

Wij leveren meer dan alleen een geschenk. Onze geschenken zijn fairtradeduurzaam of hebben een sociaal karakter.

Het geschenk

De geschenken zijn geleverd in een brievenbusdoosjes, handig voor als de ontvanger niet thuis was. Er zijn in totaal 7.219 pakketjes verzonden naar huisadressen voor het Leger des Heils. Aan ieder geschenk is een persoonlijk bedankkaartje toegevoegd, deze is op maat ontworpen in de huisstijl van het Leger des Heils.

Inhoud

Het hoofdgeschenk was de Bicycle giftbag. Een tas van deels gerecyclede materialen (30-40%). Door de fietshaken is de tas eenvoudig te monteren op je fiets. Maar de tas is ook te gebruiken als shopperbag door de handige hengsels.

In de tas zat een boekje met wandel en fiets routes. Bij iedere route zit een QR code zodat je de route eenvoudig op je mobiel kunt krijgen. Verder zaten er heerlijke koekjes in het pakket van de koekfabriek.

Verzending

De relatiegeschenken zijn in mei 2023 verzonden. Zo ontving iedereen het geschenk op of rond de dag van de zorg (12 mei 2023). De geschenken pasten door de brievenbus en zijn duurzaam bezorgd door fietskoeriers.

Logo van het Leger des Heils

Ingepakt door…

De geschenken zijn ingepakt door het Leger des Heils in Amsterdam. Het Leger des Heils zorgt namelijk ook dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (om welke reden dan ook) toch aan het werk kunnen.

Ook geven zij bijvoorbeeld ambulante begeleiding. Sommige mensen of gezinnen lukt het niet om helemaal zelfstandig te wonen. Het Leger des Heils begeleid mensen thuis (ambulante begeleiding), zodat zij de zaken op orde krijgen. Doel is dat ze zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen.