Click to accept cookies and enable this content
Play Video

Over ons

De naam More Than Gifts zegt waarin we uniek zijn: het leveren van verantwoorde geschenken met een verhaal. More Than Gifts is sinds 2007 actief op de markt en groeit snel, maar stabiel. Kleine tot zeer grote klanten hebben ons in de afgelopen jaren gevonden. Onze geschenken zijn fairtrade, milieuvriendelijk of hebben een sociaal karakter.

producten met
een verhaal

Ons team

Bevlogen ondernemer met een passie voor het ontwikkelen van MVO-gerelateerde projecten.

“Mijn naam zult u zeker een keer te horen krijgen. Ik ben de persoon die alle contacten met klanten probeert te leggen en waar u niet zomaar vanaf komt ūüėČ “

“Er werd mij eens gevraagd naar mijn functie. Ik had er geen antwoord op, want ik doe van alles. Voornamelijk verkoop, maar ook inkoop en ontwikkeling.”

Tijdens de kerstperiode is Pauline logistiek manager. De rest van het jaar houdt ze zich bezig met offertes maken, heftruck rijden, verkoop en natuurlijk fröbelen.

Tijdens de kerstperiode doet Miranda voornamelijk de inkoopadministratie. Maar de rest van het jaar maakt ze onder andere ook presentaties voor offertes en update ze de showroom en de website.

Van (kerst)geschenken tot aan zijn geliefde auto, alles wat hij aanraakt wordt mooier. Wanneer u iets op maat wilt laten maken bent u bij hem aan het goede adres.

Samen met dit geweldige team zorgen we ervoor dat alles zorgeloos en volgens afspraak wordt geleverd.

Kerstpakket webshop

Ons verhaal

Oprichter Ron Hof wordt ondersteund door een jong en fris team. De missie van More Than Gifts is verankerd in de organisatie: medewerkers van bedrijven blij maken met een uniek eindejaarsgeschenk. Creativiteit en passie voor unieke cadeaus maakt More Than Gifts sterk. Persoonlijke aandacht staat centraal bij de relatie met onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Zorgeloos en volgens afspraak.

Trotse Partner

Onze klanten

Bekijk hieronder welke bedrijven u voor gingen

More Than Gifts in het nieuws

Over More Than Gifts

De naam More Than Gifts vertelt waar wij uniek in zijn: het leveren van verantwoorde geschenken met een verhaal. Dit verhaal vertellen wij maar al te graag aan u en uw medewerkers of relaties.

More Than Gifts is sinds 2007 actief in de geschenkenbranche. Wij zijn een betrouwbare partner voor al uw geschenkmomenten.

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief om op te hoogte gehouden te worden van nieuwe aanbiedingen, belangrijk nieuws en de nieuwste producten: