Zakelijke Online Evenementen

Uw eigen online evenementen produceren en organiseren?

More Than Gifts kan ondersteuning bieden bij het produceren en organiseren van zakelijke
online evenementen voor jouw werknemers en klanten.
Wij bieden een studio met de benodigdheden voor een professionele productie. 

Webinars organiseren

Webinars zijn niet meer weg te denken in het huidige bedrijfsleven. Zakelijke bijeenkomsten zoals trainingen, workshops en informatiebijeenkomsten kunnen prima online uitgevoerd worden. Door middel van onze greenscreen studio kunnen wij een professioneel online event neerzetten. Met een live webinar kunnen deelnemers via een beveiligde link deelnemen. Het is mogelijk om bepaalde deelnemers op het grote scherm in de studio uit te lichten. Er zijn mogelijkheden om de deelnemers te laten spreken maar deze functie kan ook uitgezet worden.

Er is ook een mogelijkheid om een video op te nemen van de webinar en deze te publiceren via YouTube of Vimeo zodat men later de webinar kan bekijken. Ideaal voor instructiefilmpjes of colleges waarbij niet iedereen aanwezig kan zijn.

Tarieven:
Streaming studio huren voor een halve dag € 250,00 (gebruik tot 5 werkuren)
Streaming studio huren voor gehele dag € 440,00 (gebruik tot 10 werkuren)

Wil je graag een extra uur boeken dan kost dit € 40,00 per extra uur. 

Online zakelijke evenementen webinars
Online zakelijke evenementen podcast

Podcast studio

Podcasts zijn in rap tempo uitgegroeid tot een onderdeel van ons dagelijks leven. Podcasts zijn de snelstgroeiende media-vorm van dit moment. Tegenwoordig luisteren mensen tijdens het sporten, koken, reizen en zelfs tijdens het werk naar een podcast voor vermaak of educatie. 

Om een podcast op te nemen heb je high-end microfoons nodig en wil je graag ook beeld bij een podcast communiceren dan ook een greenscreen studio. Door middel van onze apparatuur kun je gelijk de audio bewerken en gereed maken ter publicatie. Ideaal als je wilt uploaden op Spotify of Apple Music.

Tarieven
Microfoons en apparatuur huren voor een halve dag € 100,00 (gebruik tot 5 werkuren)
Microfoons en apparatuur huren voor een gehele dag € 200,00 (gebruik tot 10 werkuren)
Wil je graag een extra uur boeken dan kost het € 20,00 per extra uur. Wil je een studio ruimte met camera huren dan gelden er andere tarieven.

Sfeerafbeeldingen van onze studio

Verspreid kennis door middel van een online cursus

Online cursussen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden in onze samenleving. Cursussen werden al veel gegeven alleen dan fysiek, en in deze tijd is dat heel lastig en onverantwoord. Door middel van een online cursus kun je nog steeds de kennis overdragen maar dan online. Met behulp van een afstandsbediening kun je diverse slides via de studio streamen naar de kijkers. Ideaal om uitleg te geven.

Tarieven
Streaming studio huren voor een halve dag € 250,00 (gebruik tot 5 werkuren) Streaming studio huren voor gehele dag € 440,00 (gebruik tot 10 werkuren)

Wil je graag een extra uur boeken dan kost het € 40,00 per extra uur. 

Online zakelijke evenementen cursus
Online zakelijke evenementen talkshow

Creëer een online talkshow programma

Produceer je eigen talkschow
Talkshows zijn altijd populair geweest en worden goed bekeken in Nederland. Tegenwoordig worden talkshows op de televisie minder goed bekeken omdat er een breed aanbod van talkshows op online platformen zoals YouTube en Twitch beschikbaar zijn.  Daarom bieden wij een studio aan waarbij u een talkshow kan opnemen die ook online gestreamd kan worden.  Met behulp van een greenscreen kunt op een later tijdstip passende achtergronden toevoegen of natuurlijk tijdens de livestream.

Tarieven
Streaming studio huren voor een halve dag € 250,00 (gebruik tot 5 werkuren)
Streaming studio huren voor gehele dag € 440,00 (gebruik tot 10 werkuren)

Wil je graag een extra uur boeken dan kost het € 40,00 per extra uur.

Hulp nodig bij het waarderen van uw
medewerkers of relaties?

DAAG ONS VANDAAG NOG UIT

Heb je een algemene vraag of wil je graag een prijsopgave ontvangen van één van onze concepten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons telefoonnummer: 088 – 027 3600 of gebruik hiervoor ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contactformulier

portrait