Nationale Waarderingsbon

Kerstpakket Zelf Samenstellen

Laat uw medewerkers thuis hun kerstcadeau kiezen, in een op maat gemaakte webshop voor uw bedrijf.

Zelf Kerstpakket Samenstellen

Geef uw medewerkers keuze uit tal van geschenken in een custom made webshop

De Nationale Waarderingsbon biedt met zijn online webshop een brede keuze aan geschenken. Geschenken in de vorm van producten, giftcards, belevenissen en/of donaties aan goede doelen.

De webshop kan worden uitgebreid met een op maat te maken startpagina met vele extra’s. Denk hierbij aan een kinderhoek, recepten, tips voor leuke uitjes, etc.

De Nationale Waarderingsbon kan gedurende het gehele jaar worden afgenomen. Verras uw medewerkers met bijvoorbeeld Dag van de Zorg, secretaressedag, pasen, kerst of iedere ander moment wanneer u uw waardering wilt tonen.

Kerst webshop

Waarom kiezen voor een Nationale Waarderingsbon?

Hoe ziet een maatwerk webshop eruit?

Geef uw medewerkers de vrijheid, door ze zelf online een kerstcadeau te laten kiezen.

Inspiratie voor een bijzondere kerst

Wij hebben een exclusief online magazine waarmee wij u op een bijzondere manier kunnen inspireren en een kijkje kunnen geven ‘achter de schermen’ bij onze Nationale Waarderingsbon. U kunt het online magazine gratis aanvragen.

Inlogcodes uitreiken met een uitdeelgeschenk

Iedere medewerker krijgt unieke inloggegevens. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een E-card of een voucher met geschenk.
Standaard inbegrepen: E-card

Maak van het uitreiken van de inloggegevens voor de kerst webshop een feestje! U kunt kiezen voor een digitale uitreiking door middel van een E-card, maar u kunt er ook voor kiezen om een voucher te combineren met een leuk geschenk. De voucher en/of het geschenk kunnen wij bovendien personaliseren!

Standaard inbegrepen zit een digitale uitnodiging in de vorm van een E-card. Dit is als het ware een e-mail die volledig is opgemaakt in uw huisstijl en met uw kerstboodschap. Bovendien bevat de E-card de inloggegevens van iedere individuele medewerker.

Deze klanten gingen u voor

Bekijk hieronder welke bedrijven u voor gingen en een geweldige kerst hebben ervaren!

Assortiment enkele voorbeelden

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit bij ons in de genen. Wij zijn ervan overtuigd dat we als mensheid zuinig dienen om te springen met de schaarse bronnen die de aarde ons biedt.

MVO biedt veel mogelijkheden. Door de grote aandacht voor en vraag naar duurzame goederen zijn er veel innovatieve en moderne producten te vinden in deze jonge branche.

Bij het samenstellen van het assortiment wordt rekenening gehouden met de verhouding man/vrouw binnen een bedrijf, zodat het aanbod goed aansluit bij de samenstelling van het personeel.

kerst webshop

Klant aan het woord

“Ik ben heel enthousiast over More Than Gifts. Het aanbod van de geschenken is divers, van goede kwaliteit en maatschappelijk verantwoord. De nazorg via de helpdesk is uitstekend.”

Uitstekend  Duurzaam kerstpakket  9.6 van de 10

Voorbeelden van onze webshop

Vraag uw offerte aan.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en een zo precies mogelijk aanbod te doen ontvangen wij graag de onderstaande gegevens.

Over More Than Gifts

De naam More Than Gifts vertelt waar wij uniek in zijn: het leveren van verantwoorde geschenken met een verhaal. Dit verhaal vertellen wij maar al te graag aan u en uw medewerkers of relaties.

More Than Gifts is sinds 2007 actief in de geschenkenbranche. Wij zijn een betrouwbare partner voor al uw geschenkmomenten.

Nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief om op te hoogte gehouden te worden van nieuwe aanbiedingen, belangrijk nieuws en de nieuwste producten: