Dag van de Zorg / Dag van de Verpleging

Geef je medewerkers een persoonlijk geschenk

Verras je collega’s of medewerkers dit jaar met een leuk en gepersonaliseerd geschenk voor de Dag van de Zorg. 

Dag van de Zorg cadeau’s

Op 12 mei is het weer zover; de Dag van de verpleegkundigen, ook wel de Dag van de Zorg genoemd.

In Nederland vieren we de Dag van de Zorg al sinds 1964. Deze dag staat in het teken van het geweldige werk wat verpleegkundigen iedere dag weer verzetten. Het is dan ook de ideale dag om alle collega’s in het zonnetje te zetten. Vaak wordt dit gedaan met een lekkernij of cadeau voor die fantastische verpleegkundigen.

Hieronder brengen wij je graag op een paar ideeën voor een origineel geschenk. Kom je er nou écht niet uit? Wij denken graag met je mee.

cadeau dag van de zorg

“De kracht van combinatie”

More Than Gifts is erin gespecialiseerd om geschenken met een verhaal te leveren. Soms verdelen gecombineerde geschenken nog beter het verhaal.

Denk aan een Loyal Tea on the go Infuser, waaraan verse thee en koekjes worden toegevoegd. Dit vormt een uniek geschenk waar collega’s door zullen worden verrast.

Onze originele geschenken voor de dag van de zorg

Bloem cadeau's voor de zorg

Groei en Bloei

De leukste bloemstukken en planten voor je collega’s

Chocolade geschenken voor de zorg

Chocolade

De lekkerste chocolade geschenken voor je collega’s

Leuke miniboxen voor verpleegkundigen

Mini Boxen

Leuke miniboxen voor de leukste verpleegkundigen

brievenbus geschenken voor de zorg

Voor de Zorg

Een grote collectie aan leuke geschenken voor de zorg

persoonlijk bedankje dag van de zorg

“Persoonlijk bedankje + origineel geschenk = grote glimlach”

Personalisatie, oftewel het bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap of de naam van de ontvanger op een geschenk, zorgt voor directe aandacht van de verpleegkundigen. Een briljante formule die zo oud is als de weg naar Rome. Met personalisatie maakt het geschenk onderscheid van de toffe (vaak dure) gadgets en aandachtstrekkers die online worden aangeboden.

Kijk eens in de More Than Gifts webshop voor inspiratie voor Dag van de Verpleging of Dag van de Zorg. Alle geschenken kunnen voorzien worden van een bedrukking of een op maat gemaakte wikkel, sleeve of kaartje. Maatwerk is eindeloos, dus wij denken graag met je mee en doen nog veel meer dan hetgeen dat in de webshop is vermeld.

“Klein cadeau, groot gebaar”

Ben je voor de Dag van de Verpleging of Dag voor de Zorg op zoek naar een uniek geschenk dat ook voor jou een cadeautje is om te geven aan je collega’s? Kies dan voor één van de brievenbus geschikte miniboxen die gevuld zijn met diverse kleine geschenken passend bij een bepaald thema.

“Klant case: Dag van de zorg – Maastricht UMC”

Personalisatie, oftewel het bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap of de naam van de ontvanger op een geschenk, zorgt voor directe aandacht van de verpleegkundigen. Voor Maastricht UMC hebben wij samen een telefoon standaard samengesteld met het logo erin verwerkt. Deze is geleverd met een persoonlijke boodschap en een doosje in de huisstijl van Maastricht UMC.

Kijk eens in de More Than Gifts webshop voor inspiratie voor Dag van de Verpleging of Dag van de Zorg. Alle geschenken kunnen voorzien worden van een bedrukking of een op maat gemaakte wikkel, sleeve of kaartje. Maatwerk is eindeloos, dus wij denken graag met je mee en doen nog veel meer dan hetgeen dat in de webshop is vermeld.

giftpakket voor de zorg

Veel gestelde vragen

Bij maatwerk kun je denken aan de bedrukking van uw logo of een persoonlijk bericht op de producten. Ook kan er een gepersonaliseerde wikkel, sleeve of kaartje. Dit zijn niet de enige opties, er is in overleg nog véél meer mogelijk, neem daarvoor contact op via 088-0273600.

Bij verzendopties kun je denken aan bijvoorbeeld brievenbus geschenken om je collega the verrassen aan de deur. Ook is het mogelijk om alles naar een locatie te versturen om een uniek uitdeel moment te creëren door jullie zelf, of door More Than Gifts.

Om het maatwerk zo goed mogelijk af te stemmen is het van belang om minimaal 2 weken voor de Dag van de Zorg de benodigde informatie aan te leveren. Hierdoor kunnen wij dit tijdig verwerken om zo tot het beste eindresultaat te komen. Ook denken wij graag mee om samen tot een origineel geschenk te komen dat gegarandeerd een glimlach bezorgd bij de medewerker.

Referenties

Bekijk hieronder welke bedrijven al eerder klant zijn geweest bij More Than Gifts:

Hulp nodig bij het waarderen van uw
medewerkers of relaties?

DAAG ONS VANDAAG NOG UIT

Heb je een algemene vraag of wil je graag een prijsopgave ontvangen van één van onze concepten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons telefoonnummer: 088 – 027 3600 of gebruik hiervoor ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Dag van de Zorg aanvragen

Privacy Policy(Vereist)