Dag van de Zorg

Bedank verpleegkundigen met een persoonlijk geschenk

Werk jij in de zorg en wil jij jouw collega’s of medewerkers dit jaar écht een keer in het zonnetje zetten? Wij hebben een unieke collectie geschenken voor Dag van de Zorg, inclusief uitgebreide maatwerk mogelijkheden!

DAG VAN DE ZORG CADEAU

Geschenken op maat

Op 12 mei is het weer zover, de Dag van de Verpleging

Nederland viert al sinds 1964 de Dag van de Verpleging, ook wel Dag van de Zorg genoemd. Dit is de geboortedag van de wereldberoemde verpleegster Florence Nightingale.

De Dag van de Verpleging staat in het teken van al het geweldige werk wat verpleegkundigen verzetten en is de ideale dag om je collega’s in het zonnetje te zetten! Dit wordt vaak gedaan met een lekkernij of cadeau voor verpleegkundige.

Wij helpen graag met de zoektocht naar origineel geschenk! 

geschenk dag van de verpleging
Fair trade relatiegeschenk

Persoonlijke bedankje

Persoonlijke bedankje + origineel geschenk = grote glimlach
Probeer je maar eens te onderscheiden van alle toffe gadgets en aandachttrekkers die online worden aangeboden. Deze briljante formule is zo oud als de weg naar Rome, maar nog steeds heel effectief. 

Personalisatie, oftewel het bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap of de naam van de ontvanger op een geschenk, zorgt voor directe aandacht van de verpleegkundigen.  
In combinatie met een verrassend en passend geschenk versterkt dit het effect dat de ontvanger langer met een glimlach terugdenkt aan het ontvangen geschenk.

Kijk eens in de More Than Gifts webshop. Daarin zijn diverse geschenken geselecteerd voor de Dag van de Zorg. Deze kunnen allemaal op maat gepersonaliseerd worden.
Maatwerk is natuurlijk eindeloos, dus wij kunnen nog veel meer dan wat wij in de webshop aanbieden. Wij denken graag met je mee!

Bekijk te personaliseren geschenken voor de Dag van de Zorg

More Than Gifts biedt:

  • Geschenken voor ieder budget
  • Een ruim assortiment
  • Maatschappelijk verantwoorde geschenken
  • Uitgebreide maatwerk mogelijkheden

Meer weten?

Meer Maatwerk geschenken

Bekijk hieronder welke maatwerk geschenken en pakketten wij eerder hebben ontwikkeld voor de Dag van de Zorg.

Vraag een offerte aan.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en een zo precies mogelijk aanbod te doen ontvangen wij graag de onderstaande gegevens.