Dag van de Zorg / Dag van de Verpleging

Geef je medewerkers een persoonlijk geschenk

Werk jij in de zorg en wil jij jouw collega’s of medewerkers dit jaar écht een keer in het zonnetje zetten?
More Than Gifts heeft een unieke collectie geschenken voor Dag van de Verpleging of Dag van de Zorg. 
Diverse maatwerk mogelijkheden en daarnaast vele geschenken met een optie voor door de brievenbus. 

Dag van de Zorg cadeau

Op 12 mei is het weer zover, de Dag van de Verpleging

Nederland viert al sinds 1964 de Dag van de Verpleging, ook wel Dag van de Zorg genoemd. 12 mei is de geboortedag van de wereldberoemde verpleegster Florence Nightingale.

De Dag van de Verpleging staat in het teken van al het geweldige werk wat verpleegkundigen verzetten en is de ideale dag om alle collega’s in het zonnetje te zetten! Dit wordt vaak gedaan met een lekkernij of cadeau voor verpleegkundigen.

Wij helpen graag met de zoektocht naar een origineel geschenk

  • Geschenken voor ieder budget
  • Een ruim assortiment
  • Maatschappelijk verantwoorde geschenken
  • Uitgebreide maatwerk mogelijkheden
Cadeau dag van de zorg
persoonlijk bedankje dag van de zorg

“Persoonlijk bedankje + origineel geschenk = grote glimlach”

Personalisatie, oftewel het bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap of de naam van de ontvanger op een geschenk, zorgt voor directe aandacht van de verpleegkundigen. Een briljante formule die zo oud is als de weg naar Rome. Met personalisatie maakt het geschenk onderscheid van de toffe (vaak dure) gadgets en aandachtstrekkers die online worden aangeboden.

In combinatie met een verrassend en passend geschenk versterkt dit het effect dat de ontvanger langer met een glimlach terugdenkt aan het ontvangen geschenk.

Kijk eens in de More Than Gifts webshop voor inspiratie voor Dag van de Verpleging of Dag van de Zorg. Alle geschenken kunnen voorzien worden van een bedrukking of een op maat gemaakte wikkel, sleeve of kaartje. Maatwerk is eindeloos, dus wij denken graag met je mee en doen nog veel meer dan hetgeen dat in de webshop is vermeld.

“Klein cadeau, groot gebaar”

Ben je voor de Dag van de Verpleging of Dag van de Zorg op zoek naar een uniek geschenk dat ook voor jou een cadeautje is om te geven aan je collega’s? Kies dan voor één van de brievenbus geschikte miniboxen die gevuld zijn met diverse kleine geschenken passend bij een bepaald thema.

cadeau dag van de zorg

“De kracht van combinatie”

More Than Gifts is erin gespecialiseerd om geschenken met een verhaal te leveren. Soms verdelen gecombineerde geschenken nog beter het verhaal.

Denk aan een Loyal Tea on the go Infuser, waaraan verse thee en koekjes worden toegevoegd. Dit vormt een uniek geschenk waar collega’s door zullen worden verrast.

Bekijk hieronder welke maatwerk geschenken wij eerder hebben ontwikkeld voor de Dag van de Verpleging of Dag van de Zorg.

Bijvoorbeeld een Tiny Tony Chocolonely box gevuld met kleine Tony reepjes in allerlei smaken met een sleeve op maat, een Rosti Mepal lunchpot met op maat gemaakt kaartje, een hamamdoek in een kraftdoosje met persoonlijke tekst, of een Correctbook met een gepersonaliseerde cover.

Nieuwsgierig naar één van deze geschenken? Kijk dan snel in onze webshop voor meer informatie.

Hulp nodig bij het waarderen van uw
medewerkers of relaties?

DAAG ONS VANDAAG NOG UIT

Heb je een algemene vraag of wil je graag een prijsopgave ontvangen van één van onze concepten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons telefoonnummer: 088 – 027 3600 of gebruik hiervoor ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Dag van de Zorg aanvragen

Privacy Policy(Vereist)