Relatiegeschenk stichting de opbouw 2022

Relatiegeschenk

Stichting De Opbouw heeft er voor gekozen om een relatiegeschenk te geven met de Dag van de Zorg.

Aantal medewerkers

In totaal hebben 6.344 medewerkers/vrijwilligers een relatiegeschenk ontvangen van Stichting De Opbouw.

Klantervaring

“Prima club om mee samen te werken. Er is veel mogelijk en eventuele wensen worden op maat gemaakt.” – Joyce

Het geschenk

De geschenken zijn geleverd in brievenbusdoosjes, handig voor als de ontvanger niet thuis was. Er zijn in totaal 6.344 pakketjes verzonden naar huisadressen voor Stichting De Opbouw. Aan ieder geschenk is een persoonlijk bedank kaartje toegevoegd, op maat ontworpen voor Stichting De Opbouw.

Inhoud

Het hoofdgeschenk was de Bicycle giftbag. Een tas van deels gerecyclede materialen (30-40%). Door de fietshaken is de tas eenvoudig te monteren op je fiets. Maar de tas is ook te gebruiken als shopper door de handige hengsels.

In de tas zat een boekje met wandel en fiets routes. Bij iedere route zit een QR code zodat je de route eenvoudig op je mobiel kunt krijgen. Verder zaten er heerlijke koekjes in het pakket van de koekfabriek.

Verzending

De relatiegeschenken zijn in mei 2023 verzonden. Zo ontving iedereen het geschenk op of rond de Dag van de Zorg (12 mei 2023). De geschenken pasten door de brievenbus en zijn duurzaam bezorgd door fietskoeriers.

Ingepakt door…

De geschenken zijn ingepakt door AM Match in Amstelveen. AM Match is een sociale werkplaats die ervoor zorgt dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt alsnog aan het werk kunnen.

Ook zorgen zij ervoor dat mensen begeleid worden om weer het werkveld in te komen. Dit gebeurt door middel van trainingen en intensieve begeleiding tijdens de zoektocht naar een baan.

Over Stichting De Opbouw

De Opbouw biedt zorg aan ouderen en mensen met een verstandelijke beperking. De visie van De Opbouw is: Ieder mens is van betekenis, iedereen doet ertoe, en iedereen doet naar vermogen mee.

Zij streven ernaar om iedereen zo goed en zo lang mogelijk mee te laten doen in de maatschappij. Dit doen zij door middel van zorgverlening en begeleiding.