Relatiegeschenk Maastricht UMC 2022

Relatiegeschenk

De Dag van de Zorg is het perfecte moment voor een relatiegeschenk! Waardeer jouw collega’s met een geschenkje.

Aantal medewerkers

Ruim 9.500 medewerkers/vrijwilligers van het Maastricht UMC hebben een relatiegeschenk ontvangen met de Dag van de Zorg.

Klantervaring

“Naast het enthousiasme, de persoonlijke touch en sterke communicatie zagen de geschenken er netjes en verzorgd uit.”
Silke

Personalisatie

Voor de relatiegeschenken van het Maastricht UMC is een sleeve en een bedank kaartje ontwikkeld in hun eigen huisstijl.

Bedank kaartje

Aan ieder geschenk is een persoonlijk bedank kaartje toegevoegd. Alle vouchers waren op naam gezet en iedere medewerker ontving op dit zelfde kaartje een unieke code voor Pathé Thuis. Hiermee konden zij de leukste films gewoon thuis bekijken!

Het geschenk

Voor het Maastricht UMC hebben wij een Home Office Kit geleverd. De Home office kit bestond uit twee multifunctionele gadgets die hebben bijgedragen aan de digitalisering op werkgebied. De draadloze oplader is gemaakt van tarwestro en de kaart en verpakking zijn beide gemaakt van Paperwise materiaal. Paperwise wordt gemaakt van bladeren en stengels die overblijven na de oogst en worden daarna verwerkt tot grondstof voor papier en karton. Een duurzaam geschenk dus!

Relatiegeschenk doosje Maastricht UMC
Kaartje voor het relatiegeschenk van Maastricht UMC

Volledige klantervaring

“Voor de geschenken voor de Dag van de Zorg in het Maastricht UMC+ hebben wij voornamelijk contact gehad met Stijn Jonker. Wij hebben More Than Gifts ervaren als een flexibele leverancier die actief meedenkt. Naast het enthousiasme, de persoonlijke touch en sterke communicatie zagen de geschenken er netjes en verzorgd uit.” – Silke

Over het Maastricht UMC

Het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ is een samenwerkingsverband van het academisch ziekenhuis Maastricht en de Faculty of Health, Medicine & Life Sciences van de Universiteit Maastricht.

Zij zijn continu bezig met het vernieuwen van zorg, onderzoek, onderwijs en opleiding.

Logo van het Maastricht UMC