Relatiegeschenk Het Poelsplein 2022

Relatiegeschenk

Voor het Poelsplein hebben wij een Rituals Essentials set met een gepersonaliseerde wikkel mogen leveren.

Aantal medewerkers

Wij hebben in totaal 54 Rituals Hammam Essential sets mogen leveren aan Het Poelsplein.

Rituals

Rituals is één van onze duurzame partners. Op deze pagina vind je meer informatie over Rituals.

De Rituals Hammam Essentials set

De set bestaat uit een deeply purifying hot body scrub en een refreshing foaming shower gel. Beide producten komen uit de Hammam collectie.

Personalisatie

Je kunt bij ons (More Than Gifts) je eigen wikkel laten personaliseren. Zo maak je het relatiegeschenk nog persoonlijker! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Body scrub

De eerste stap van de huidverzorging is de body scrub. Met deze scrub verwijder je dode huidcellen en stimuleer je de huid. Tijdens het scrubben blijven de zoutkristallen intact. Dit resulteert in een nog zachtere huid.

Shower gel

Rijk verzorgend schuim met een zuiverende, verfrissende geur voor een zeer aangename en zachte reiniging. De hoofdgeur van deze douchegel is exact hetzelfde als de body scrub, namelijk eucalyptus.

Relatiegeschenk op maat

Wij kunnen alle producten van Rituals personaliseren met een sleeve. Dit maakt het product nog nét iets persoonlijker. Neem contact met ons op voor verdere mogelijkheden.

Het Poelsplein

Op de afbeeldingen op deze pagina zie je, op basis van de wensen van Het Poelsplein, de volledig op maakt gemaakte sleeve. Zo is het logo toegevoegd met de tekst “Bedankt voor jouw inzet!”. En op de andere zijde staat een hart met de tekst “Blij met jou, betrokken en zorgzame collega.”

Over Rituals

Rituals heeft een uitgebreide collectie aan luxe en betaalbare home body producten, geïnspireerd op de wijsheid en tradities van verschillende eeuwenoude culturen.

Duuzaamheid staat bij Rituals centraal. Zo streven zij ernaar om in 2050 Net-Zero te bereiken. Zij beschikken over het B CorpTM certificaat.

Het logo van Rituals Cosmetics