Demo aanvraag Virtuele Wintermarkt: Landhuis Beeckestijn

  • Binnen 24 uur reactie
  • Persoonlijk advies van één van onze projectmanagers
  • Alle opties en kosten in een duidelijk overzicht
  • Alle maatwerk opties beschikbaar

Heb je een algemene vraag of wil je graag een prijsopgave ontvangen van één van onze concepten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons telefoonnummer: 088 – 027 3600 of gebruik hiervoor ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

“Ik adviseer je graag over de mogelijkheden van een Virtuele Wintermarkt in een persoonlijk gesprek”

Bas Mooij
Salesmanager
More Than Gifts

Demo aanvragen

Vul onderstaand formulier in en wij sturen binnen één werkdag een demo van de Virtuele Wintermarkt: Landhuis Beeckestijn

Zie Privacy PolicyMijn gegevens mogen worden onthouden ter beantwoording.

98% van onze klanten beveelt ons aan

Veelgestelde Klantvragen (FAQ)

Na afloop van de webshop zal er een eindrapportage opgeleverd worden met een BTW verdeling. 
Het btw-tarief voor giftcards en donaties is 0%, boeken en etenswaren 9% en de rest van de geschenken 21%.

Als er extra budget beschikbaar is voor verzendkosten zal de cadeauwaarde van de geschenken hoger zijn. De verzendkosten kunnen ook inbegrepen zijn in het budget. Op basis hiervan zal het assortiment worden aangepast naar het beschikbare budget. 

Het assortiment kan naar wens worden aangepast. Mocht je bepaalde producten missen dan zoekt ons team naar geschikte producten. Ook kunnen we lokale leveranciers benaderen om lokale cadeaus uit te lichten.

We kunnen snel een demo omgeving klaarzetten met het standaard assortiment per budget. Mochten er wensen zijn voor een specifiek assortiment, dan zullen wij binnen 5 werkdagen een aangepaste demo webshop opleveren.

Geschenken worden uiterlijk binnen 3 werkdagen verzonden naar het opgegeven huisadres. Digitale bestellingen, zoals giftcards en belevenissen, worden binnen 5 minuten verzonden nadat de bestelling is geplaatst.

De kosten voor een digitale uitnodiging zijn inbegrepen. Voor een fysieke uitnodiging, zoals de vierluik en pop-up kaart, maken wij graag een op maat gemaakte offerte.