Nationale Waarderingsbon

Dé kerstcadeaubon voor je medewerkers

Laat je collega’s thuis hun kerstcadeau kiezen uit meer dan honderden producten
met de Nationale Waarderingsbon, in een op maat gemaakte webshop voor jullie bedrijf.

Al mogelijk vanaf 50 stuks!

Kerstcadeaubon

De Nationale Waarderingsbon biedt met zijn online webshop een brede keuze aan geschenken. Geschenken in de vorm van producten, giftcards, belevenissen en/of donaties aan goede doelen.

De webshop kan worden uitgebreid met een op maat te maken startpagina met vele extra’s. Denk hierbij aan een kinderhoek, recepten, tips voor leuke uitjes, etc.

De Nationale Waarderingsbon kan gedurende het gehele jaar worden afgenomen. Verras je collega’s bijvoorbeeld met de Dag van de Zorg, Secretaressedag, Pasen, kerst of iedere ander moment wanneer je jouw waardering wilt tonen.

Wilt u onze webshop bekijken?

Nationale waarderingsbon

Inlogcodes uitreiken met een uitdeelgeschenk

Iedere medewerker krijgt unieke inloggegevens. Je kunt kiezen voor een e-card, maar ook voor een voucher met geschenkje.

Giftcard

Maak van het uitreiken van de inloggegevens van de de kerstwebshop een feestje! Je kunt kiezen voor een digitale uitreiking door middel van een e-card, maar je kunt er ook voor kiezen om een voucher te combineren met een leuk geschenk. De voucher en/of het geschenk kunnen wij bovendien personaliseren!

Standaard inbegrepen is een digitale uitnodiging in de vorm van een e-card. Dit is een e-mail die volledig is opgemaakt in jullie huisstijl en met jullie kerstboodschap. Bovendien bevat de e-card de inloggegevens van de individuele medewerker.

Maak het kerstmoment nog specialer met een gepersonaliseerde omgeving

Er is nu ook een optie om een feestelijk kerstplein toe te voegen aan de webshop.
Het kerstplein kan volledig op maat worden gemaakt in je huisstijl.
Het kerstplein heeft diverse leuke apps die toegevoegd kunnen worden aan het kerstplein.

Zelf een gepersonaliseerde omgeving ervaren?

Nationale waarderingsbon kerstplein
Nationale waarderingsbon webshop
Nationale waarderingsbon huisstijl
Nationale waarderingsbon webshop

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit bij ons in de genen. Wij zijn ervan overtuigd dat we als mensheid zuinig dienen om te springen met de schaarse bronnen die de aarde ons biedt.

MVO biedt veel mogelijkheden. Door de grote aandacht voor en vraag naar duurzame goederen zijn er veel innovatieve en moderne producten te vinden in deze jonge branche.

Bij het samenstellen van het assortiment wordt rekening gehouden met de verhouding man/vrouw binnen je bedrijf, zodat het aanbod goed aansluit bij de samenstelling van het personeel. Zo is er voor iedere collega een geschikt kerstcadeau.

De mooiste uitdeelgeschenken van afgelopen jaren

Uitdeelgeschenken
Uitdeelgeschenken
Uitdeelgeschenken
Uitdeelgeschenken

Deze klanten gingen je voor

Bekijk hieronder een selectie van de bedrijven die voor ons kozen en een geweldige kerst hebben ervaren!

Hulp nodig bij het waarderen van uw
medewerkers of relaties?

DAAG ONS VANDAAG NOG UIT

Heb je een algemene vraag of wil je graag een prijsopgave ontvangen van één van onze concepten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons telefoonnummer: 088 – 027 3600 of gebruik hiervoor ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Nationale waarderingsbon aanvragen

Privacy Policy(Vereist)
Jim Morris