Nationale Waarderingsbon

Dé kerstcadeaubon voor je medewerkers

Laat je collega’s thuis hun kerstcadeau kiezen met de Nationale Waarderingsbon, in een op maat gemaakte webshop voor jullie bedrijf.

Al mogelijk vanaf 50 stuks!

kerst keuze cadeau

De Nationale Waarderingsbon biedt met zijn online webshop een brede keuze aan geschenken. Geschenken in de vorm van producten, giftcards, belevenissen en/of donaties aan goede doelen.

De webshop kan worden uitgebreid met een op maat te maken startpagina met vele extra’s. Denk hierbij aan een kinderhoek, recepten, tips voor leuke uitjes, etc.

De Nationale Waarderingsbon kan gedurende het gehele jaar worden afgenomen. Verras je collega’s bijvoorbeeld met de Dag van de Zorg, Secretaressedag, Pasen, kerst of iedere ander moment wanneer je jouw waardering wilt tonen.

Inlogcodes uitreiken met een uitdeelgeschenk

Iedere medewerker krijgt unieke inloggegevens. Je kunt kiezen voor een e-card, maar ook voor een voucher met geschenkje.

Maak van het uitreiken van de inloggegevens van de de kerstwebshop een feestje! U kunt kiezen voor een digitale uitreiking door middel van een E-card, maar je kunt er ook voor kiezen om een voucher te combineren met een leuk geschenk. De voucher en/of het geschenk kunnen wij bovendien personaliseren!

Standaard inbegrepen is een digitale uitnodiging in de vorm van een e-card. Dit is een e-mail die volledig is opgemaakt in jullie huisstijl en met jullie kerstboodschap.
Bovendien bevat de e-card de inloggegevens van de individuele medewerker.

De mooiste uitdeelgeschenken van afgelopen jaren

Tekstje toevoegen

Deze klanten gingen je voor

Bekijk hieronder een selectie van de bedrijven die voor ons kozen en een geweldige kerst hebben ervaren!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit bij ons in de genen. Wij zijn ervan overtuigd dat we als mensheid zuinig dienen om te springen met de schaarse bronnen die de aarde ons biedt.

MVO biedt veel mogelijkheden. Door de grote aandacht voor en vraag naar duurzame goederen zijn er veel innovatieve en moderne producten te vinden in deze jonge branche.

Bij het samenstellen van het assortiment wordt rekening gehouden met de verhouding man/vrouw binnen je bedrijf, zodat het aanbod goed aansluit bij de samenstelling van het personeel. Zo is er voor iedere collega een geschikt kerstcadeau.

kerst webshop

“Ik ben heel enthousiast over More Than Gifts. Het aanbod van de geschenken is divers, van goede kwaliteit en maatschappelijk verantwoord. De nazorg via de helpdesk is uitstekend.”

Uitstekend    9.6 van de 10

Maak het kerstmoment nog specialer

Er is nu ook een optie om een feestelijk kerstplein toe te voegen aan de webshop.
Het kerstplein kan volledig op maat worden gemaakt in je huisstijl.
Het kerstplein heeft diverse leuke apps die toegevoegd kunnen worden aan het kerstplein.

Gemeente Amsterdam

Op het kerstplein wordt voornamelijk aandacht gegeven aan circulaire en streekproducten uit de regio Amsterdam.

Vitens

Bij Vitens, een waterbedrijf, is ervoor gekozen om de portal met druppels op te maken. In de portal staan recepten, wandelroutes en kleurplaten.

Stichting Sovak

Stichting Sovak wilde meer een kerstsfeer. Op het plein kan je de kerstplaylist bekijken, kerstrecepten lezen en een videoboodschap van de directie bekijken.

Achmea

Achmea wilde een kerstplein met een specifieke kleurencombinatie. Op het kerstplein vind je knutseltips, decoreertips, leuke uitjes en een kidscorner.

Vlug & Zorgvuldig Bezorgen

Voor pakketbezorgingen werken we voornamelijk samen met PostNL via het platform van SendCloud. De CO2 uitstoot wordt gecompenseerd door het PostNL Groen programma. PostNL heeft de grootste dekking met afhaalpunten in Nederland. 

Daarnaast ligt er een samenwerking met Transmission, DPD en GLS, waardoor we tijdens de drukte in de piekperiode uitwijkmogelijkheden hebben.

Gemiddelde levertijd per geschenk: 2,8 werkdagen.

box
0

Leveringen naar huisadressen per dag

logistics-delivery-truck-in-movement
0

Leveringen naar huisadressen in 2020

up-arrow
0

Productiecapaciteit alle inpaklocaties

Vraag hier je offerte aan

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn en je een zo precies mogelijk aanbod te kunnen doen ontvangen wij graag de onderstaande gegevens

Heeft u een voucher van uw werkgever ontvangen?