Nationale Waarderingsbon

Dé kerst cadeaubon voor uw medewerkers

Laat uw medewerkers thuis hun kerstcadeau kiezen met de Nationale Waarderingsbon, in een op maat gemaakte webshop voor uw bedrijf.

Al mogelijk vanaf 50 stuks!

kerst keuze cadeau

Geef uw medewerkers keuze uit tal van geschenken in een custom made webshop

De Nationale Waarderingsbon biedt met zijn online webshop een brede keuze aan geschenken. Geschenken in de vorm van producten, giftcards, belevenissen en/of donaties aan goede doelen.

De webshop kan worden uitgebreid met een op maat te maken startpagina met vele extra’s. Denk hierbij aan een kinderhoek, recepten, tips voor leuke uitjes, etc.

De Nationale Waarderingsbon kan gedurende het gehele jaar worden afgenomen. Verras uw medewerkers met bijvoorbeeld Dag van de Zorg, secretaressedag, pasen, kerst of iedere ander moment wanneer u uw waardering wilt tonen.

Waarom kiezen voor een Nationale Waarderingsbon?

Hoe ziet een maatwerk webshop eruit?

Geef uw medewerkers de vrijheid, door ze zelf online een kerstkado te laten kiezen.
nationalewaarderingsbon met punten

Waardering voor uw medewerkers

Wij hebben een exclusief online magazine waarmee wij u op een bijzondere manier kunnen inspireren en een kijkje kunnen geven ‘achter de schermen’ bij onze Nationale Waarderingsbon. U kunt het online magazine gratis aanvragen.

Inlogcodes uitreiken met een uitdeelgeschenk

Iedere medewerker krijgt unieke inloggegevens. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een E-card of een voucher met geschenk.

Standaard inbegrepen:
E-card

Maak van het uitreiken van de inloggegevens van de de kerst webshop een feestje! U kunt kiezen voor een digitale uitreiking door middel van een E-card, maar u kunt er ook voor kiezen om een voucher te combineren met een leuk geschenk. De voucher en/of het geschenk kunnen wij bovendien personaliseren!

Standaard inbegrepen zit een digitale uitnodiging in de vorm van een E-card. Dit is als het ware een e-mail die volledig is opgemaakt in uw huisstijl en met uw kerstboodschap.
Bovendien bevat de E-card de inloggegevens van iedere individuele medewerker.

Een doosje vol waardering: Geschenkset op maat

Verras uw medewerkers met een doosje vol waardering! Breid uw Nationale Waarderingsbon uit met deze te personaliseren geschenkset.  Standaard inbegrepen bij deze geschenkset is de Nationale Waarderingsbon.

De geschenkset is compleet op maat te maken. U kunt zelf de inhoud van de geschenkset bepalen. De geschenkset zou bijvoorbeeld gevuld kunnen worden met lekkernijen, maar ook een nuttige gadget. 

De geschenkset kan opgemaakt worden in uw huisstijl, en gepersonaliseerd worden met een kerstboodschap. Het personaliseren van het ontwerp is mogelijk vanaf 500 stuks.

Voucher inclusief geschenkdoos

Feestelijk uitdeelgeschenk op maat

Deze klanten gingen u voor

Bekijk hieronder welke bedrijven u voor gingen en een geweldige kerst hebben ervaren!

Assortiment enkele voorbeelden

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit bij ons in de genen. Wij zijn ervan overtuigd dat we als mensheid zuinig dienen om te springen met de schaarse bronnen die de aarde ons biedt.

MVO biedt veel mogelijkheden. Door de grote aandacht voor en vraag naar duurzame goederen zijn er veel innovatieve en moderne producten te vinden in deze jonge branche.

Bij het samenstellen van het assortiment wordt rekening gehouden met de verhouding man/vrouw binnen uw bedrijf, zodat het aanbod goed aansluit bij de samenstelling van het personeel. Zo is er voor iedere medewerker een geschikt kerst keuze cadeau.

Case: Gemeente Amsterdam

kerst webshop

Klanten aan het woord

“Ik ben heel enthousiast over More Than Gifts. Het aanbod van de geschenken is divers, van goede kwaliteit en maatschappelijk verantwoord. De nazorg via de helpdesk is uitstekend.”

Uitstekend    9.6 van de 10

Maak het kerstmoment nog specialer

Interactief kerstplein op maat

Er is nu ook een optie om een feestelijk kerstplein toe te voegen aan de webshop.
Het kerstplein kan volledig op maat worden gemaakt in de huisstijl van de klant.
Het kerstplein heeft diverse leuke apps die toegevoegd kunnen worden aan het kerstplein.

Gemeente Amsterdam

Op het kerstplein wordt voornamelijk aandacht gegeven aan circulaire en streekproducten uit de regio Amsterdam.

Vitens

Bij Vitens een waterbedrijf is er voor gekozen om de portal met druppels op te maken. In de portal staan recepten, wandelroutes en kleurplaten.

Stichting Sovak

Stichting Sovak wilde meer een kerstsfeer. Op het plein kan je de kerst playlist bekijken, kerstrecepten lezen en een videoboodschap van de directie bekijken.

Achmea

Achmea wilde een kerstplein met een specifieke kleurencombinatie. Op het kerstplein vind je knutseltips, decoreertips, leuke uitjes en een kidscorner.

Vlug & Zorgvuldig Bezorgen

Voor pakketbezorgingen werken we voor het grootste deel samen met PostNL via het platform van SendCloud. De CO2 uitstoot wordt gecompenseerd door het PostNL Groen programma. PostNL heeft de grootste dekking met afhaalpunten in Nederland. 

Daarnaast ligt er een samenwerking met Transmission, DPD en GLS, waardoor we afhankelijk van de drukte in de piekperiode een uitwijkmogelijkheid hebben.

Gemiddelde levertijd per geschenk: 2,8 werkdagen.

box
0

Leveringen naar huisadressen per dag

logistics-delivery-truck-in-movement
0

Leveringen naar huisadressen in 2020

up-arrow
0

Productiecapaciteit alle inpaklocaties

Vraag uw offerte aan.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en een zo precies mogelijk aanbod te doen ontvangen wij graag de onderstaande gegevens.