Ontvang een offerte op maat

  • Binnen 24 uur reactie
  • Persoonlijk advies van één van onze projectmanagers
  • Alle opties en kosten in een duidelijk overzicht
  • Alle maatwerk opties beschikbaar

Heb je een algemene vraag of wil je graag een prijsopgave ontvangen van één van onze concepten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons telefoonnummer: 088 – 027 3600 of gebruik hiervoor ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

“Ik adviseer je graag over de mogelijkheden van een Kerstcadeau Selectie webshop in een persoonlijk gesprek”

Bas Mooij
Salesmanager
More Than Gifts

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en wij sturen binnen één werkdag een vrijblijvende offerte.

Zie Privacy Beleid

98% van onze klanten beveelt ons aan

Veelgestelde Klantvragen (FAQ)

Na afloop van de webshop zal er een eindrapportage opgeleverd worden met een BTW verdeling. 
Het btw-tarief voor giftcards en donaties is 0%, boeken en etenswaren 9% en de rest van de geschenken 21%.

Als er extra budget beschikbaar is voor verzendkosten zal de cadeauwaarde van de geschenken hoger zijn. De verzendkosten kunnen ook inbegrepen zijn in het budget. Op basis hiervan zal het assortiment worden aangepast naar het beschikbare budget. 

Het assortiment kan tot een bepaalde hoogte en vanaf een opdrachtwaarde van € 7.500 naar wens worden aangepast. Mocht je bepaalde producten missen dan zoekt ons team naar geschikte producten. Eventueel kunnen we lokale leveranciers benaderen om lokale cadeaus uit te lichten.

Na ontvangst van een offerte aanvraag ontvang je binnen uiterlijk 2 werkdagen een offerte inclusief inlogcode voor onze demo omgeving met geschenken in jullie budget. Wil je een demo omgeving in eigen huisstijl en/ of aanpassingen in het assortiment  dan wordt vooraf een tijdslijn afgesproken voor ontvangst van de offerte inclusief inlogcodes.

Geschenken worden uiterlijk binnen 3 werkdagen verzonden naar het opgegeven huisadres. Digitale bestellingen, zoals giftcards en belevenissen, worden binnen 5 minuten verzonden nadat de bestelling is geplaatst. Indien de cadeaus uitgedeeld worden op kantoor dan worden de geschenken enkele dagen voor het uitdelen uitgeleverd op de afgestemde locatie.

De kosten voor een digitale uitnodiging zijn inbegrepen. Voor een fysieke uitnodiging, zoals de vierluik en pop-up kaart, maken wij graag een op maat gemaakte offerte.

Als er is gekozen voor het feestelijk uitdelen op locatie dan is het mogelijk om uit maximaal 6 geschenken te kiezen. Worden de geschenken verzonden naar huisadressen? Dan is het maximale limiet 50 geschenken.