Ontvang een offerte
voor het Kersthuis

  • Binnen 24 uur reactie
  • Persoonlijk advies van één van onze projectmanagers
  • Alle opties en kosten in een duidelijk overzicht
  • Alle maatwerk opties beschikbaar

Heb je een algemene vraag of wil je graag een prijsopgave ontvangen van één van onze concepten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons telefoonnummer: 088 – 027 3600 of gebruik hiervoor ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

“Ik adviseer je graag over de mogelijkheden van het Kersthuis in een persoonlijk gesprek”

Bas Mooij
Salesmanager
More Than Gifts

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en wij sturen binnen één werkdag een vrijblijvende offerte.

Zie Privacy Beleid

98% van onze klanten beveelt ons aan

Veelgestelde Kersthuis klantvragen (FAQ)

Antwoord: Er zijn meer dan 150 diverse geschenken beschikbaar bij het Kersthuis. De geschenken worden ook na de zoveel tijd aangevuld zodat ieder geschenk voorradig blijft.

Antwoord: Er wordt € 10,00 exclusief BTW per persoon aan organisatiekosten doorberekend. Ieder persoon krijgt bij de entree van het Kersthuis een warme chocomel met slagroom.

Antwoord: De afwezigen ontvangen inlogcodes voor een webshop of een virtuele wintermarkt om online een bestelling te plaatsen. Het geschenk zal dan bezorgd worden op het opgegeven huisadres.

Antwoord: Er zijn geen extra decoratie mogelijkheden beschikbaar voor het Kersthuis. De Grote Kerk is al versierd met leuke attributen en zal gedurende de kerstperiode versiert blijven.

Antwoord: In overleg kunnen wij het Kersthuis op diverse dagen of tijdsloten reserveren. Wees er snel bij! Want vol is vol.

Antwoord: De medewerkers kunnen zich per mail registreren voor het Kersthuis. Via ons registratiesysteem kunnen wij inzien wie er wel of niet komt. Het is ook mogelijk om een fysieke uitnodiging zoals een kerstkaart te sturen naar de huisadressen van de medewerkers. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Antwoord: Er is een ruim aanbod beschikbaar, denk aan warme chocomelk, warme wafels, glühwein en nog veel meer. In samenwerking met Grand Café Klunder kunnen wij een uitgebreide kaart aanbieden. Check onze brochure voor de mogelijkheden.

Antwoord: Er is een breed scala aan entertainment opties beschikbaar in het Kershuis. Zo hebben wij een: Silent Disco, een ballenbak voor volwassenen, een photo booth en live muziek! Andere wensen? Laat het ons weten. We denken graag met je mee.