Zakelijke Online Events

Uw eigen online evenementen produceren en organiseren?

More Than Gifts kan ondersteuning bieden bij het produceren en organiseren van zakelijke online evenementen voor uw werknemers en klanten.
Wij bieden een studio met de benodigdheden voor een professionele productie. 

Maak je eigen webinair en maak indruk op je medewerkers of klanten

Webinars organiseren

Webinars zijn niet meer weg te denken in het huidige bedrijfsleven. Zakelijke bijeenkomsten zoals trainingen, workshops en informatiebijeenkomsten kunnen prima online uitgevoerd worden. Door middel van onze greenscreen studio kunnen wij een professioneel online event neerzetten. Met een live webinar kunnen deelnemers via een beveiligde link deelnemen. Het is mogelijk om bepaalde deelnemers op het grote scherm in de studio uit te lichten. Er zijn mogelijkheden om de deelnemers te laten spreken maar deze functie kan ook uitgezet worden.

Er is ook een mogelijkheid om een video op te nemen van de webinar en deze te publiceren via YouTube of Vimeo zodat men later de webinar kan bekijken. Ideaal voor instructiefilmpjes of colleges waarbij niet iedereen aanwezig kan zijn.

Tarieven:
– Streaming studio huren voor een halve dag € 250,00  (gebruik tot 5 werkuren)
– Streaming studio huren voor gehele dag € 440,00 (gebruik tot 10 werkuren)

Wil je graag een extra uur boeken dan kost het € 40,00 per extra uur. 

Wees de nieuwe Kaj Gorgels met onze podcast studio

Podcast studio

Podcasts zijn in rap tempo uitgegroeid tot een onderdeel van ons dagelijks leven. Podcasts zijn de snelstgroeiende media-vorm van  dit moment.  Tegenwoordig luisteren mensen tijdens het sporten, koken, reizen en zelfs tijdens het werk naar een podcast voor vermaak of educatie. 

Om een podcast op te nemen heb je high end microfoons nodig en wil je graag ook beeld bij een podcast communiceren dan ook een greenscreen studio. Door middel van onze apparatuur kunt u gelijk de audio bewerken en gereed maken ter publicatie. Ideaal als u wilt uploaden op Spotify of Apple Music.

 •  Tarieven:

  – Microfoons en apparatuur huren voor een halve dag € 100,00 
  (g
  ebruik tot 5 werkuren)
  – Microfoons en apparatuur huren voor een gehele dag  € 200,00
  (g
  ebruik tot 10 werkuren)

  Wil je graag een extra uur boeken dan kost het € 20,00 per extra uur. 
  Wilt u een studio ruimte met camera huren dan volgen er andere tarieven.

Sfeerafbeeldingen van onze studio

Verspreid kennis door middel van een online cursus

Online Cursussen

 Online cursussen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden in onze samenleving. Cursussen werden al veel gegeven alleen dan fysiek, en in deze tijd is dat heel lastig en onverantwoord. Door middel van een online cursus kan je nog steeds de kennis overdragen maar dan online. Met behulp van een afstandsbediening kan je diverse slides via de studio streamen naar de kijkers. Ideaal om uitleg te geven.

Tarieven:
– Streaming studio huren voor een halve dag € 250,00  (gebruik tot 5 werkuren)
– Streaming studio huren voor gehele dag € 440,00 (gebruik tot 10 werkuren)

Wil je graag een extra uur boeken dan kost het € 40,00 per extra uur. 

Studio

In begin 2021 hebben wij een studio laten maken om onze ambities op het gebied van productie waar te maken. Wij hebben een uitgebreide setup laten maken met grote LED panelen en uitgebreid Green Screen setup. Verder zijn wij trots op hoe onze studio eruit ziet en wat er allemaal mogelijk is met deze studio.

Creëer een online talkshow programma

Produceer je eigen talkshow

Talkshows zijn altijd populair geweest en worden goed bekeken in Nederland. Tegenwoordig worden talkshows op de televisie minder goed bekeken omdat er een breed aanbod van talkshows op online platformen zoals YouTube en Twitch beschikbaar zijn.  Daarom bieden wij een studio aan waarbij u een talkshow kan opnemen die ook online gestreamd kan worden.  Met behulp van een greenscreen kunt op een later tijdstip passende achtergronden toevoegen of natuurlijk tijdens de livestream.

Tarieven:
– Streaming studio huren voor een halve dag € 250,00  (gebruik tot 5 werkuren)
– Streaming studio huren voor gehele dag € 440,00 (gebruik tot 10 werkuren)

Wil je graag een extra uur boeken dan kost het € 40,00 per extra uur.

Vraag hier je offerte aan

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn en je een zo precies mogelijk aanbod te kunnen doen ontvangen wij graag de onderstaande gegevens