Kerstgeschenken

Bedank personeel of relaties
met een uniek geschenk

Bent u op zoek naar een origineel kerstgeschenk voor uw personeel? Of wilt u relaties en klanten verrassen met een kerstgeschenk? 

Wij hebben een uniek assortiment geschenken, inclusief uitgebreide
maatwerk mogelijkheden!

RELATIEGESCHENKEN KERST

Persoonlijk bedankje + origineel geschenk = een grote glimlach!

Kerst is dé gelegenheid om jullie collega’s, medewerkers, relaties of klanten te bedanken!

Persoonlijkheid en originaliteit zijn daarbij belangrijke basiselementen.

Een gepersonaliseerd geschenk wordt nog meer gewaardeerd. Personalisatie, oftewel het bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap of de naam van de ontvanger op een geschenk, zorgt voor directe aandacht en een blijvend effect.

More Than Gifts is gespecialiseerd in unieke maatwerk geschenken, waar mogelijk met een verhaal. We houden rekening met mens en milieu en bieden zo de meest originele en verantwoorde geschenken aan. Dit versterkt het effect bij de ontvanger en zorgt ervoor dat hij/zij langer met een glimlach terugdenkt aan het ontvangen geschenk.​

Referenties

Bekijk hieronder welke bedrijven al eerder klant zijn geweest bij More Than Gifts

Geef medewerkers zelf de keuze uit meerdere geschenken

Heeft jullie organisatie veel verschillende medewerkers in dienst en is het dus vrijwel onmogelijk om één passend geschenk te kiezen? Kies dan voor onze Kerst webshop, waarbij medewerkers zelf geschenken kunnen kiezen.

Wil je medewerkers wel een keuze geven, maar niet een oneindig aanbod tonen in de webshop? Kies dan voor het concept ‘Pakketselectie’ waarbij medewerkers voorafgaand een keuze maken uit enkele budgetvullende geschenken. Deze worden dan afgeleverd op de bedrijfslocatie voor de Kerst of verstuurd naar het huisadres van de medewerker

Intero kwam bij ons terecht met een aanvraag om een geschenk te geven aan hun relaties rondom Kerst. Intero is een prachtig bedrijf. Technologie, kennis, data en industrielë services gaan hand in hand. Veel medewerkers reizen geregeld. Zij hebben bij ons een aanvraag gedaan voor kerstpakketten voor medewerkers en een relatiegeschenk voor partners. Ons voorstel voor de partners werd uiteindelijk voor de hele organisatie gekozen: een prachtige anti-diefstal rugtas, waar er al duizenden van zijn verkocht.

De Bobby Urban Lite anti-diefstal rugzak is de perfecte reisgenoot. De rugzak kan volledig worden afgesloten door het hoofdvak op te rollen en te vergrendelen met het met staal versterkte combinatieslot. De tas is van A-kwaliteit, bevat alle wenselijke vakken en heeft de de mogelijkheid tot aansluiten van powerbank.

Er is gekozen voor een subtiele bedrukking van het Intero logo op de zijkant. Het is een mooi gezicht om inmiddels honderden medewerkers dagelijks met deze tas naar de zaak te zien komen.

Waar More Than Gifts voor staat

Vraag een offerte aan.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en een zo precies mogelijk aanbod te doen ontvangen wij graag de onderstaande gegevens.