Kerstgeschenken

Bedank personeel of relaties met een uniek geschenk

Bent u op zoek naar een origineel kerstgeschenk voor uw personeel? Of wilt u relaties en klanten verrassen met een kerstgeschenk? Wij hebben een uniek assortiment geschenken, inclusief uitgebreide maatwerk mogelijkheden!

Kerst relatiegeschenk

RELATIEGESCHENKEN KERST

Kerstgeschenken op maat

Kerst is dé gelegenheid om jouw personeel, relaties of klanten te bedanken met een uniek kerstgeschenk. Originaliteit en een persoonlijke boodschap zijn daarbij belangrijke basiselementen.

More Than Gifts is gespecialiseerd in unieke maatwerk geschenken, waar mogelijk met een verhaal. Dat betekent dat wij niet alleen de leukste kerst relatiegeschenken hebben, maar daarbij ook rekening houden met mens en milieu. 

Fair trade relatiegeschenk

Persoonlijke bedankje met kerst

Persoonlijke bedankje + origineel geschenk = grote glimlach
Probeer je maar eens te onderscheiden van alle toffe gadgets en aandachttrekkers die online worden aangeboden. Deze briljante formule is zo oud als de weg naar Rome, maar nog steeds heel effectief.

Personalisatie, oftewel het bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap of de naam van de ontvanger op een geschenk, zorgt voor directe aandacht bij jouw relaties. In combinatie met een verrassend en passend kerstgeschenk versterkt dit het effect dat de ontvanger langer met een glimlach terugdenkt aan het ontvangen geschenk.

Op aanvraag kunnen wij jou een exclusief kijkje bieden in onze webshop. Daarin zijn diverse kerstgeschenken voor u geselecteerd, waarvan het merendeel gepersonaliseerd kan worden. Kun je niet vinden wat je zoekt? Wij hebben nog véél meer mogelijkheden op de plank liggen! Je hoeft er alleen maar naar te vragen.

More Than Gifts biedt:

  • Geschenken voor ieder budget
  • Een ruim assortiment
  • Maatschappelijk verantwoorde geschenken
  • Uitgebreide maatwerk mogelijkheden

Meer weten?

Voorbeeld kerstgeschenken

Een greep uit ons uitgebreide assortiment kerstgeschenken en relatiegeschenken.

Nog meer voorbeelden van kerstgeschenken zien?

Vraag een offerte aan.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en een zo precies mogelijk aanbod te doen ontvangen wij graag de onderstaande gegevens.