Paasgeschenken

Bedank relaties met een persoonlijk cadeau

Wij bieden een unieke collectie Paasgeschenken voor uw personeel, relaties of klanten.

Bovendien zijn wij gespecialiseerd in maatwerk Paasgeschenken!

Paasgeschenken voorbeeld

Relatiegeschenken Pasen

Pasen is een ideale feestdag om je collega’s in het zonnetje te zetten! Dit wordt vaak gedaan met een lekkernij of cadeau voor het personeel.

Ook zien wij steeds meer dat Pasen een moment is om klanten en andere zakelijke relaties te bedanken voor een mooie samenwerking. Een uniek en leuk paasgeschenk mag dan natuurlijk niet ontbreken!

Wij hebben een uitgebreide collectie paasgeschenken voor jouw personeel.

Wie kan chocolade nou niet weerstaan?

Een (h)eerlijk chocoladereep met een extra bedrukte wikkel als persoonlijk tintje. Kies de standaard Paaswikkel met je eigen logo daaraan toegevoegd, of laat een geheel eigen ontwerp maken door een ontwerper van More Than Gifts.

Wie kan goede chocolade nou niet weerstaan? Een smakelijke en persoonlijke attentie waarbij op het gepersonaliseerde label veel informatie kan worden overgebracht.

Chocolade paasgeschenken
Paasgeschenken personeel

Paasgeschenken personeel

Persoonlijke bedankje + origineel geschenk = grote glimlach
Probeer je maar eens te onderscheiden van alle toffe gadgets en aandachttrekkers die online worden aangeboden. Deze briljante formule is zo oud als de weg naar Rome, maar nog steeds heel effectief. 

Personalisatie, oftewel het bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap of de naam van de ontvanger op een geschenk, zorgt voor directe aandacht bij jouw relaties.  

In combinatie met een verrassend en passend geschenk versterkt dit het effect dat de ontvanger langer met een glimlach terugdenkt aan het ontvangen geschenk.

Kijk eens in de More Than Gifts webshop. Daarin zijn diverse geschenken geselecteerd voor Pasen. Deze kunnen allemaal op maat gepersonaliseerd worden.

Maatwerk is natuurlijk eindeloos, dus wij kunnen nog veel meer dan wat wij in de webshop aanbieden. Wij denken graag met je mee!

Hulp nodig bij het waarderen van uw
medewerkers of relaties?

DAAG ONS VANDAAG NOG UIT

Heb je een algemene vraag of wil je graag een prijsopgave ontvangen van één van onze concepten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons telefoonnummer: 088 – 027 3600 of gebruik hiervoor ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contactformulier