Paasgeschenken

Bedank relaties met een persoonlijk cadeau

Wij bieden een unieke collectie Paasgeschenken voor uw
personeel, relaties of klanten.

Bovendien zijn wij gespecialiseerd 
in maatwerk Paasgeschenken!

Relatiegeschenken pasen

Pasen is een ideale feestdag om je collega’s in het zonnetje te zetten! Dit wordt vaak gedaan met een lekkernij of cadeau voor het personeel.

Ook zien wij steeds meer dat Pasen een moment is om klanten en andere zakelijke relaties te bedanken voor een mooie samenwerking. Een uniek en leuk paasgeschenk mag dan natuurlijk niet ontbreken!

Wij hebben een uitgebreide collectie paasgeschenken voor uw personeel.

Een (h)eerlijk chocoladereep met een extra bedrukte wikkel als persoonlijk tintje. Kies de standaard Paaswikkel met jullie eigen logo daaraan toegevoegd, of laat een geheel eigen ontwerp maken door een ontwerper van More Than Gifts.

Wie kan goede chocolade nou niet weerstaan? Een smakelijke en persoonlijke attentie waarbij op het gepersonaliseerde label veel informatie kan worden overgebracht.

Paasgeschenken personeel

Persoonlijke bedankje + origineel geschenk = grote glimlach
Probeer je maar eens te onderscheiden van alle toffe gadgets en aandachttrekkers die online worden aangeboden. Deze briljante formule is zo oud als de weg naar Rome, maar nog steeds heel effectief. 

Personalisatie, oftewel het bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap of de naam van de ontvanger op een geschenk, zorgt voor directe aandacht bij jouw relaties.  
In combinatie met een verrassend en passend geschenk versterkt dit het effect dat de ontvanger langer met een glimlach terugdenkt aan het ontvangen geschenk.

Kijk eens in de More Than Gifts webshop. Daarin zijn diverse geschenken geselecteerd voor Pasen. Deze kunnen allemaal op maat gepersonaliseerd worden.
Maatwerk is natuurlijk eindeloos, dus wij kunnen nog veel meer dan wat wij in de webshop aanbieden. Wij denken graag met je mee!

Meer weten?

Vraag een offerte aan.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en een zo precies mogelijk aanbod te doen ontvangen wij graag de onderstaande gegevens.