Paasgeschenken

Bedank je team met een persoonlijk cadeau!

Wij bieden een unieke collectie Paasgeschenken voor uw personeel, relaties of klanten. Pasen is een populaire gelegenheid om medewerkers een blijk van waardering te geven en de lente in te luiden met een leuk geschenk. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in maatwerk Paasgeschenken! Geen uitdaging is ons te gek.

Onze Paastoppers

happypaashaas chocolade

De lekkerste paaseitjes om uit te delen, of lekker voor jezelf

happypaashaas chocolade

Chocolade in welke vorm dan ook doet het altijd goed

happypaashaas chocolade

Voor als je een keer geen trek hebt in chocolade

Paasgeschenk met zaden voor klavertjes vier, zonne thee en heerlijke Milka paaseieren.

Een mooie combinatie van de populairste paasgeschenken

Verras jouw medewerkers onze paasgeschenken

Zoek je een uniek paasgeschenk om aan je personeel en relaties te geven tijdens de paasperiode? Maak Pasen extra bijzonder door een attent cadeau te schenken. Ons team staat klaar om je te assisteren bij het selecteren van het perfecte paasgeschenk. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor persoonlijk advies

Vraag advies over het aantal paasgeschenken

Een selectie uit onze paasgeschenken

Van paaseitjes tot paasbloemen tot unieke paasboxen, en alles daar tussenin. Nieuwsgierig naar meer?
Een zonnige paasbox voor personeel

De leukste paasgeschenken van 2024

De specialist in paascadeaus

More Than Gifts is gespecialiseerd in relatiegeschenken voor pasen. uitstek een tijd van geven. Voor Pasen 2024 hebben wij een ruim assortiment aan uniek paascadeaus en paaspakketten die volledig te personaliseren zijn op basis van jouw wensen. Ontdek onze originele paasgeschenken voor 2024 in de webshop.

Maatwerk paasgeschenken

Bij More Than Gifts besteden we veel aandacht aan maatwerk. Onze paasgeschenken zijn volledig te personaliseren in jouw huisstijl. We werken regelmatig samen met onze klanten om een uniek concept te bedenken dat perfect past bij de wensen en eisen van het bedrijf.

Paasgeschenken voor jouw personeel

Pasen is bij uitstek een tijd van geven, waarbij de winter plaatsmaakt voor de lente. Dit is een geweldige kans om samen met je collega’s positief het nieuwe seizoen in te gaan. Een attent paasgeschenk kan hierbij een grote bron van motivatie zijn. Het laat zien dat de inzet van iedereen gewaardeerd wordt, of het nu gaat om een klein gebaar of een uitgebreid paaspakket.

Relatiegeschenk met Pasen

Verras ook je zakelijke relaties met een paasgeschenk. Pasen, een traditionele feestdag waarop veel bedrijven gesloten zijn op Tweede Paasdag, biedt een perfecte gelegenheid om je zakelijke contacten te laten zien hoezeer je hun samenwerking waardeert. Een doordacht paasgeschenk van een leverancier is altijd een aangename verrassing.

Maatwerk is natuurlijk eindeloos, dus wij kunnen nog veel meer dan wat wij in de webshop aanbieden. Wij denken graag met je mee!

paasgevoel

Onze klanten

Brievenbusgeschenk pasen met Paaseieren in allerlei verschillende kleuren.

Paasgeschenken per post

Wij versturen onze paasgeschenken altijd per post. Dit kan worden gedaan naar huisadressen of de locatie van jouw bedrijf.

Brievenbusgeschenk voor Pasen

Bijna al onze paasgeschenken passen door de brievenbus. De geschenken kunnen hier ook speciaal op geselecteerd worden. Dit is een erg duurzame manier van verzenden. De pakketjes worden namelijk bezorgd met de fiets. Het is ook nog eens erg handig voor als de medewerker niet thuis is. Dan kan het geschenk alsnog probleemloos worden afgeleverd.

Centrale bezorging op locatie

Het is ook mogelijk om de geschenken in één keer op de locatie van jouw bedrijf te laten bezorgen. Ook dit is een erg duurzame oplossing. Zo hoeft de bezorger maar één keer te rijden. En de geschenken kunnen ook nog eens persoonlijk worden overhandigd aan de medewerkers. Hoe leuk is dat!?

Personaliseer jouw paasgeschenk

Bijna al onze producten kunnen worden gepersonaliseerd met een eigen bedrukking. Of je nu kiest voor een logo met tekst of een ontwerp volledig in je eigen huisstijl, de opties zijn eindeloos. Wij hechten veel waarde aan deze persoonlijke touch, omdat het je cadeau extra betekenis geeft en jouw medewerkers nog blijer maakt.

Bedrukte paasgeschenken

Onze creatieve werknemers staan continu klaar om samen met jou een uniek paasgeschenk te ontwerpen. Wij zetten onze ervaring en creativiteit in om jou te helpen. Een prachtig paasgeschenk, helemaal in jullie eigen stijl en passend bij de boodschap die jouw bedrijf of organisatie wil overbrengen.

paasgevoel

Hulp nodig bij het waarderen van uw
medewerkers of relaties?

DAAG ONS VANDAAG NOG UIT

Heb je een algemene vraag of wil je graag een prijsopgave ontvangen van één van onze concepten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons telefoonnummer: 088 – 027 3600 of gebruik hiervoor ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Stijn geeft advies op maat over relatiegeschenken en kerst.

Paasgeschenken aanvragen

Privacy Policy(Vereist)