Paasgeschenken

Bedank je team met een persoonlijk cadeau!

Wij bieden een unieke collectie Paasgeschenken voor uw personeel, relaties of klanten.

Bovendien zijn wij gespecialiseerd in maatwerk Paasgeschenken! Geen uitdaging is ons te gek.

Wie kan chocolade nou niet weerstaan?

Een (h)eerlijk chocoladereep met een extra bedrukte wikkel als persoonlijk tintje. Kies de standaard Paaswikkel met je eigen logo daaraan toegevoegd, of laat een geheel eigen ontwerp maken door een ontwerper van More Than Gifts.

Wie kan goede chocolade nou niet weerstaan? Een smakelijke en persoonlijke attentie waarbij op het gepersonaliseerde label veel informatie kan worden overgebracht.

HappyPaashaas chocolade paashaas

Geschenkbox ‘Happy Easter’ 225 gram assorti chocolade

Blossombs Feesthanger Bee Happy!

Tony’s Chocolonely Paas Duo-Doosje

Gouden stang ‘Happy Easter’ met 8 chocolade-eitjes

Paas-/Birdhouse geschenk

Een selectie uit onze paasgeschenken

Van paaseitjes tot paasbloemen, en alles daar tussenin.

Nieuwsgierig naar meer?

Paasgeschenken personeel

Paasgeschenken personeel

Persoonlijke bedankje + origineel geschenk = grote glimlach
Probeer je maar eens te onderscheiden van alle toffe gadgets en aandachttrekkers die online worden aangeboden. Deze briljante formule is zo oud als de weg naar Rome, maar nog steeds heel effectief. 

In combinatie met een verrassend en passend geschenk versterkt dit het effect dat de ontvanger langer met een glimlach terugdenkt aan het ontvangen geschenk. Kijk eens in de More Than Gifts webshop. Daarin zijn diverse geschenken geselecteerd voor Pasen. Deze kunnen allemaal op maat gepersonaliseerd worden.
Maatwerk is natuurlijk eindeloos, dus wij kunnen nog veel meer dan wat wij in de webshop aanbieden. Wij denken graag met je mee!

Paasgeschenken bij More Than Gifts

Een paasgeschenk is de perfecte oplossing voor bedrijven die hun werknemers willen belonen en waarderen voor hun harde werk. Ons platform biedt een grote keuze aan cadeau-opties voor werknemers. Ons gemakkelijk te gebruiken online bestel systeem maakt het eenvoudig om het perfecte cadeau te kiezen voor je team. Ook bieden wij bulk kortingen voor grotere bestellingen. Bovendien garandeert onze snelle en betrouwbare leveringsservice dat cadeaus op tijd worden ontvangen. Laat je werknemers zien hoeveel je ze waardeert met een paasgeschenk.

Personalisatie

Bijna al onze paasgeschenken zijn te bedrukken met eigen tekst, logo of volledig gepersonaliseerd met eigen huisstijl. Zo is jouw paasgeschenk altijd persoonlijk en meer waard! Bij bedrukking kunt u denken aan een label met logo, een persoonlijke boodschap of de naam van de ontvanger. Maatwerk is natuurlijk eindeloos, dus wij kunnen nog veel meer dan wat wij in de webshop aanbieden. Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Onze klanten

Hulp nodig bij het waarderen van uw
medewerkers of relaties?

DAAG ONS VANDAAG NOG UIT

Heb je een algemene vraag of wil je graag een prijsopgave ontvangen van één van onze concepten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons telefoonnummer: 088 – 027 3600 of gebruik hiervoor ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Paasgeschenken aanvragen

Privacy Policy(Vereist)