Zomergeschenken

Bedank personeel of relaties met een uniek geschenk. Bent u op zoek naar een origineel zomergeschenk voor uw personeel? Of wilt u relaties en klanten verrassen met een zomergeschenk?  Wij hebben een uniek assortiment geschenken, inclusief uitgebreide maatwerk mogelijkheden!

Persoonlijk bedankje + origineel geschenk = een grote glimlach

Zomer is het moment om medewerkers te verrassen met een onverwachts geschenk! Dit kan een blijk van waardering zijn vlak voordat de medewerker, relatie of klant op welverdiende zomervakantie gaat. Maar het kan natuurlijk ook een leuke verrassing zijn na de zomervakantie als de medewerker, relatie of klant weer beginnen met werken. Toch iets anders in gedachten? Wij denken graag vrijblijvend met u mee en geven persoonlijk advies!

Persoonlijkheid en originaliteit zijn daarbij belangrijke basiselementen. Een gepersonaliseerd geschenk wordt nog meer gewaardeerd. Personalisatie, oftwel het bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap of de naam van de ontvanger op een geschenk, zorgt voor directe aandacht en een blijvend effect.

More Than Gifts is gespecialiseerd in unieke maatwerk geschenken, waar mogelijk met een verhaal. We houden rekening met mens en milieu en bieden zo de meest originele en verantwoorde geschenken aan. Dit versterkt het effect bij de ontvanger en zorgt ervoor dat hij/zij langer met een glimlach terugdenkt aan het ontvangen geschenk.


Klik hier voor de Zomergeschenken

Vraag een offerte aan.