• Biesland 1, 1948 RJ Beverwijk
  • 088 - 027 3600
  • ma-vrij: 08:30 - 17:00

Verantwoorde (kerst)geschenken

Proef de sfeer
Stel je eigen kerstpakket samen

Relatiegeschenk

Niet alleen kerst is de tijd om uw medewerkers of andere relaties eens te verrassen. Met onze relatiegeschenken kunt u dat het hele jaar door doen. Zo verstevigt u bestaande relaties of bouwt u aan nieuwe. Door ons uitgebreide assortiment kunnen wij iedereen van dienst zijn. Uiteraard met maatschappelijk verantwoorde en duurzame producten.

Webshop >

 

 

Webshop Categorieën:

 

Ga naar webshop

Uitleg Totaalconcept Bekijk totaalconcept >

 

Een geschenk zoekt u vaak niet zomaar. Het is een onderdeel van een evenement, ter promotie van een nieuw product, of bijvoorbeeld om uit te delen op een beurs.

More Than Gifts werkt met diverse partners waar al veel mee wordt georganiseerd. Denk aan het succesvolle concept “kerstmarkten”.
Hierbij verzorgen we de totale organisatie en communicatie en leveren we tevens de geschenken uit eigen assortiment.

Uw voordelen zijn dat u te maken heeft met maar één partij. U hoeft dus maar één keer gegevens (zoals namenlijsten, huisstijl) door te geven.
Deze kunnen we gebruiken voor bijvoorbeeld het versturen van de uitnodigingen, het maken van een evenement website, een nieuwsbrief, de bedrukking op het geschenk, de uitlevering van het geschenk etc.

Juist op de momenten dat u druk bent nemen we graag werk uit handen en zorgen voor de juiste aandacht van de dat belangrijke moment!

Ga naar totaalconcept

 

Relatiegeschenk uitgelicht Bekijk alle relatiegeschenken >

Virtual reality is de toekomst en die kun je nu op een leuke, makkelijke én goedkope manier ervaren met deze Google Cardboard VR Headset. Je ontvangt een doe-het-zelf kit die je in 3 minuten in elkaar zet. Download gratis apps voor Android of iPhone, stop je smartphone in de bril en je virtual reality avontuur kan beginnen.

De kartonnen virtual reality bril wordt als plat pakket geleverd en dient zelf in elkaar gevouwen te worden. Dit is een eenvoudig proces dat slechts een minuutje in beslag neemt.

Compatibel met: 3-6” telefoons 

Bekijk VR-bril in webshop

 

 

Persoonlijke aandacht

 

Persoonlijke aandacht + origineel geschenk = grote glimlach

Deze briljante formule is zo oud als de weg naar Rome, maar probeer maar eens te onderscheiden in deze tijd van alle aandachttrekkers die je de hele dag voorbij hoort en ziet komen.
Personalisatie, oftewel de naam van de ontvanger op een geschenk,  zorgt in ieder geval voor directe aandacht van de ontvanger.  
Dit in combinatie met verrassende producten versterkt het effect dat de ontvanger langer met een glimlach terugdenkt aan ontvangen geschenk.

In de webshop staan diverse voorbeelden, maar voor maatwerk is veel meer mogelijk dan hier staat. 

Bekijk te personaliseren geschenken 

 

Webshop op maat

 

 

Indien u vaker relatiegeschenken bestelt kunt u gebruiken maken van ons concept ‘Corporate Gift Webshop’. Alle inkopen op het gebied van relatie- en eindejaargeschenken bestelt u in de op maat gemaakte webshop.

Kenmerken:

  • Online portal met op maat gemaakt assortiment met bedrukking in uw huisstijl
  • Korting op assortiment oplopend tot 40%.
  • Centrale inkoop waardoor minder tijd kwijt aan zoeken en bestellen van geschenken
  • Eenduidige uitstraling van de geschenken
  • Voor inrichten en opzetten worden geen kosten gerekend
  • Koppeling met uw interne systemen voor bijvoorbeeld toekennen budgetten per manager, direct meegeven van juiste kostenplaats, etc.

 

Neem contact op voor meer informatie

Bezoek onze showroom langs de A9

Biesland 1, Beverwijk

Offerte aanvragen

Over More Than Gifts

De naam More Than Gifts zegt waarin we uniek zijn: het leveren van verantwoorde geschenken met een verhaal. Dit verhaal willen we graag vertellen aan uw medewerkers of relaties.
Sinds 2007 is More Than Gifts actief op de markt.
More Than Gifts is financieel gezond en een betrouwbare partner voor uw eindejaar wensen.

Graydon financieel gezond

More Than Gifts Nieuws

Contactgegevens

More Than Gifts
Biesland 1
1948 RJ Beverwijk

088 - 027 3600

info@morethangifts.nl

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Let's get social

Nieuwsbrief

Inschrijven voor onze nieuwsbrief: