Het Kersthuis

De Grote Kerk Alkmaar wordt van 11 december t/m 8 januari
omgetoverd tot een magisch Kersthuis!

Beleef jouw kerst- of nieuwjaarsborrel op dé Alkmaarse wintermarkt!

In de Grote Kerk Alkmaar wordt een ultieme kerstsfeer gecreëerd met prachtig gedecoreerde kerstmarkten, entertainment, catering en beleving. Een unieke kerstbeleving waar je al wandelend verantwoorde geschenken (met een verhaal) kunt shoppen. De Grote Kerk Alkmaar is een prachtig historisch gebouw met een authentieke inrichting en sfeervolle belichting. De ideale start van kerst op unieke locatie centraal in de historische binnenstad van Alkmaar.

  • Beschikbaar vanaf: 11 december 2023 t/m 8 januari 2024
  • Meer dan 150 diverse geschenken
  • Mogelijkheid om te reserveren van een tijdslot of hele avond
  • Leuke entertainment opties
  • Diverse catering opties

More Than Gifts en DOSS Event Support

More Than Gifts is al ruim 15 jaar lang goed in wat ze doen en DOSS Event Support al ruim 6 jaar een begrip in Alkmaar en omstreken. More Than Gifts is de specialist in relatie- en personeelsgeschenken en DOSS Event Support organiseert evenementen, waarbij lef, verbinding en verwondering centraal staan. Bekend van o.a. Het Grote Pietenhuis/Kaeskoppen Stad/Het Grote Raam en de Klim naar de Hemel.

Door de krachten te bundelen organiseren zij samen “het Kersthuis 2023”. Een uniek evenement concept waarbij je door een prachtig gedecoreerde kerstmarkt loopt en tijdens het lopen verantwoorde geschenken (met een verhaal) kunt shoppen.

Impressie wintermarkt

Wees er snel bij

Neem contact op voor de mogelijkheden en de voorkeur voor een datum.

Het Kersthuis

Privacy Policy(Vereist)
Bas Mooij